Segítség!

Téma címkék:
2014.04.06. 17:12

Sziasztok!
Édesanyámnak szeptemberben diagnoztizálták hogy méhnyakrákja van. 35sugárkezelésen valamint 3kemoterápia után másfél hónap pihenőt tartottak.újabb kivizsgálások következtek. Ceglédre kelett járnia kontrollra ahol azt mondták a CT rossz eredményt mutat, nincs javulás. Kecskeméten kezelték, ott viszont azt mondták javult a helyzet, további kezelésre nincs szükség. Elküldték Ceglédre szövettanra, aminek rosz lett az eredménye. Még mennie kell Kecskemétre PET CT-re. Nem értjük, mi van. Esetleg vélemények, tanácsok, hogy Budapesten jobb lenne-e kezeltetni? Mert itt egyik helyen ezt mondják, másik helyen meg már mást.
Nagyon aggódomés félte m! Lelkiekben már teljesen összetört.:((

#17744 Visi hozzászólása: 2014.04.07. 15:33

Szia Gabriella!

A sugár és kemoterápia funkciója, hogy a daganat növekedését megállítsa, az áttétek szaporodását megakadályozza. Ha azt mondták, hogy nincs javulás akkor ezekből valami nem úgy sikerült ahogy remélték. Azt, hogy hogyan tovább, illetve  a műtéttől milyen eredmény várható egy onkológus(!) tudja megmondani. A PET/CT nagyon fontos!!! Én is voltam, a tájékoztatót itt tudod elolvasni:

http://source.pet.hu/files/petct_laikus_tajekoztato.pdf

http://source.pet.hu/files/petct_vizsg_betegtajekoztato_20110606.pdf

Az Icó és Gidamaci által írt clubban én is ott leszek. Egy másik fórumon is nagyon sokat segítettünk már egymásnak. Ha elfogadod a konkrét segítséget írj bármelyikünknek!

ViSi

 

#17743 tothico hozzászólása: 2014.04.07. 12:35

Szia Gabi! Nagyon szívesen segítünk Nektek, mi egy alapítvány vagyunk a MÁlyvavirág, de ne ijedj meg az alapítvány megnevezéstől, jómagam is benne voltam ezért hoztam/hoztuk létre, hogy legyen aki segítsen. Én is azt gondolom, hogy talán ide Pestre kellene felhozni, a PetCt az nagyon fontos, sokmindent megmutat. Van időpontotok? Szívesen segítünk orvosban is, kihez lehetne jönni. Nagyon fontos, hogy legyen egy biztos diagnózis, hogy azzal lehessen tovább menni a gyógyulásban! Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz testileg-lelkileg és azoknak akik körülvesznek minket. Ha elfogadod a segítségünk akkor a toth.ico@malyvavirag.hu emilre jelezd nekem és megyünk tovább. Most szerdán lesz az első klubb méhnyakrákosoknak Pesten a Grundban, a Corvin pláza mellett, ha tudnánk találkozni személyesen ez lenne a legközelebbi időpont, de persze semmit sem szeretnék eröltetni, ahogy látod… Icó

#17742 gidamaci hozzászólása: 2014.04.07. 12:23

Kedves Gabriella!

Mindenképpen azt javaslom, hogy keressetek fel egy nagy onkológiai központot Budapesten az Onkológiai Intézet, Kékgolyó u., vagy István kórház, esetleg debreceni klinika (ott kifejezetten nőgyógyászati onkológia működik, engem is ott kezeltek). Ne halogassátok. Tartsd benne a lelket, meg lehet gyógyulni, csak nem szabad, hogy belesüllyedjen az önsajnálatba, akarni kell meggyógyulni. A mályvavirágot én is csak ajánlani tudom, ott konkrét segítséget is kaphattok. Sok sikert kívánok, Gidamaci

Ui: Majd adj hírt, hogy mi történt.

Zsebi
#17741 Zsebi hozzászólása: 2014.04.07. 10:54

Kedves Gabriella,

Az én orvosom Budapesten van és nagyon profi! Bátran ajánlom Nektek. Ha felkeresel, privát üzenetben, szívesen megadom a telefonszámát! A FB-on a Mályvavirág Alapítványon (facebook/malyvavirag) keresztül is sok információt kapsz, valamint érdemes ellátogatnod a http://www.malyvavirag.hu oldalra. E-mail: info@malyvavirag.hu. 2014. 04.09-én lesz az első Mályvavirág Klub Budapesten: 17-20h, A Grund, Budapest, VIII. kerület, Nagytemplom u. 30. Várunk Benneteket szeretettel! üdvözlettel:Zs.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close