cll

2014.04.07. 23:14

100 a fehérvérsejtszámom, nagy a lépem , 60- éves vagyok az orvosom Hanna Eid -haematologusum  kemot javasolt, 28-at- visszautasitottam, .Talán van  még  más lehetőségem ?,-választásom….

#21082 kriva hozzászólása: 2015.06.15. 11:57

Kedves Vira, esetleg megírná hogy a László kórházban ki volt a kezelőorvos aki segített a férjén? Köszönöm, kriva

#18649 etalon hozzászólása: 2014.08.04. 16:23

“Két új célzott szer, amelyek valószínűleg megváltoztatják a krónikus limfocitás leukémia (CLL) kezelésének egész paradigmáját, nemsokára eljut Európába is.”

>>> http://www.otszonline.hu/cikk/az_ibrutinib_es_az_idealisib_nemsokara_europaban_is_elerheto_lesz?utm_source=newsletter&utm_medium=orvostovabbkepzo_szemle_hirlevel&utm_campaign=12404

#17760 sangie44 hozzászólása: 2014.04.22. 21:31

Kedves Vira!

Szeretném Öntől elkérni az orvosa nevét aki a László kórházban segített a férjén.

Előre is hálás köszönettel kívánok jó egészséget!    sangie

 

 

#17759 vira hozzászólása: 2014.04.09. 08:37

Kedves Onesz! Férjemnél 2011. juniusában diagnosztizálták a CLL-t. Először mi is Dr. Hanna Eid hematológushoz kerültünk. Folyamatosan jártunk 1 évig hozzá kontrolra,az állapota folyamatosan romlot. Láz,izzadás,lágyrészeken folyamatosan levedző fájó sebek.

A doktor úr szerint ez mind a CLL miatt van. Segítséget még gyógyszeresen sem adott.Mikor elintéztük a Mária utcai börklinikán a biopsziát és elvittük a leleteket hozzá az összes véleménye az volt,hogy oda Ő is betudott volna utalni benünket. Ekkor egy kicsit elszállt az agyam.Adtunk neki még egy hónapot,közben férjem állapota folyamatosan romlott. Az utolsó találkozásunk 2012. szeptemberében volt,mikor a vizsgálat és a vérvétali eredmény után közölte,hogy vagy keresünk egy immunológust,vagy el kell kezdeni a kemót a férjemnél. Nem tudok rá más választ adni csak azt, hogy megérzés nem egyeztem bele a férjem kemojába. Internet orvoskeresés. Találtam a László kórházban aki rögtön fögadott benünket. A papírok átolvasásával és egy hemetologus konzultáciojával kaptunk gyógyszert. Lás csodát két hét után elkezdet a férjem böre gyógyulni,és kezdet erőre kapni. Egy évig csak gyógyszert szedet és a fehérvérsejtek stabilizálódtak Az immunologus segítségével szintén a lászló korházban van a hematológusunk is és tavaly a férjen 4 kemon áteset, de ugy hogy a Hanna doktor nem csináltatott meg alapvető vizgálatokat pl. citogenetika. Ezt mind azért irtam le,hogy érdemes más orvoshoz is fordulni pláne ha nincs meg a beteg orvos közti bizalom. Sok mindenen átesett már a család,de egy biztos életünk legjobb döntése volt hogy orvost és kórházat váltottunk.Férjem jelenleg dolgozik,és havonta járunk ellenőrzésre. Ha kell az orvos zívesen megadom a nevét.

Jobbulást erőt kitartást és nagy-nagy hitet. Vira

 

#24100 Tunde1984 hozzászólása: 2016.11.10. 21:32

Kedves Vira! Édesapámnál komoly hematológiai problémákat állapítottak meg,ami már jó ideje húzódik…sajnos jelenleg már leukémiával állunk szemben. A kezelőorvosa Dr.Hanna Eid és én egyáltalán nem vagyok megelégedve vele.Nagyon szeretném őt máshova bejuttatni! Segítenél a Szent Lászlóban kint érdemes keresni? A neten én is keresgéltem de csak központi telefonszámokat találtam,ott meg közlik hogy várakozási idő van még az időpontra is hosszú heteket kell várni jelenleg
Köszönöm a kontaktot előre is és örülök a Ti pozitiv történeteteknek!
Tünde

#17758 etalon hozzászólása: 2014.04.08. 18:53

Üdv,

érdemes lenne még másik szakorvos véleményét is kikérni. Bár az igazat megvallva, a kemoterápiától nem kell ennyire félni, mert annak is vannak fokozatai.

Az én esetemben például eredményes volt és  90-10 % – ban állt elő a leukémiám.

Pénteken megyek kontrollra, remélhetőleg minden rendben lesz. Két hónapja feléjük sem kellett néznem.

 

Kitartást és erőt, valamint nem utolsó sorban, mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close