Mellrák

Téma címkék:
2014.04.12. 16:03

Szeretnék segitséget kérni, akár véleményeket akár tanácsokat..

Az édesanyámnak 10 évvel ezelött találtak daganatokat a mellébe majd a karjába, mütét közben ugy döntöttek nem csak a daganatokat távolitják el hanem az egész mellét.. Megviselte anyukámat de beletörödött.. Járt rendszeresen kontrollra 4-5 évig, mivel nem találtak több daganatot igy nem ment tovább.. 3 honapja panaszkodott hogy fáj neki de kivülröl nem láttam semmit.. Most amikor ujra megnéztem egy hatalmas ökölnyi daganat a kéktöl a feketéig minden szine van és ránézésre is ijesztö, azonnal elvittem a család nögyogyászához aki ismeri az egész történetet.. Azt mondta ez egy rossz indulatu daganat és az utolso stádiumba van, azonnal keressek fel egy sebészt, de nem biztos hogy meg lehet operálni… Szeretném mindenki segitségét kérni akinek  van tapasztalata vagy esetleg ötlete hova vigyem anyukámat, hol tudnak a legtöbbet erröl a fajta melldaganatrol, esetleg egy korház vagy egy doktor nevet ha tudnának…

Nagyon köszönöm elöre is!!!

#17795 Anna1960 hozzászólása: 2014.05.27. 10:34

Szasztok.

Amíg szaladunk, dolgozunk, megálljuk a helyünket a munkahelyünkön, a családban, neveljük a gyerekeket, eleget teszünk házassági kötelességeinket, eszünbe sem jut, hogy betegek is lehetünk. Sajnos ez már divatbetegség manapság, igazán nem tudom az okát, pedíg egészségügyben dolgozom, mégis, engem is ugyan ez a betegség váratlanul ért. Hogy genetika?,..Stessz? Az élelmiszer? Vagy tudja valaki a választ?…A Kutatási területeken is csak találgatások vannak. Mindenki mást mond.

Magamról:  2014. Ápr. 25. A bal mellemből távolították el a tumort az ép területek egy részét Az őrszem nyirokcsomót, és még hármat. Sajnos egy hét mulva már pungálták /feltelt vízzel/ oedema. Hogy a hangulatom milyen? Hullámzó!! A betegeket vígasztaljuk, empátiát tanusítunk, segítjük, de mikor rólunk van szó? Elgondolkodtató. Pozitív hozzáálás? Hát persze.A teher meg nyomja a vállunkat.

A család aggódik, félt, a barátok sajnálnak, ar ismerősök meg viszik a hírt, / hallottad?/ rákos lett. Na ettől kimegy a hajam.Inkább el sem mondtam, csak annak, akit bevonhatok a dolgokba, a saját gyógyulásom érdekében, a sajnálkozókat, a kiváncsiskodókat kizárva, mert ne azért hívjon fel valaki telefonon, hogy új hírekkel szolgáljon a pletykásoknak. A sugárterápia, hormonkezelés, még most jön igazán a java. 5 év. Kívánok mindenkinek kitartást, sok erőt, hogy a család türelmesen, megértően segítsen amiben csak kell. Nekünk meg legyen sok-sok erőnk, akaratunk, kitartásunk a gyógyuláshoz. Minden jót kívánok nektek. Üdv. Anna

#17794 illdike hozzászólása: 2014.04.15. 11:48

Köszönöm szépen illike!!!!

Irtam emailt marko.ildiko…

 

#17793 illike hozzászólása: 2014.04.14. 20:20

Egy csodálatos, mellrákra specializálódott sebész professzor, aki már nem fiatal: Prof.Tóth László az Országos Onkológiai Intézetben, a mellkas, és daganatsebészet!

Sok sikert !

#17792 mellrak hozzászólása: 2014.04.14. 18:13

Szia! Irj nekem a marko.ildiko@gmail.com email cimre!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close