nem látom a változást

2014.04.14. 20:05

Tavaly a 168 centimhez voltam 72 kiló, ekkor jutottam el arra a pontra, hogy le kell fogynom ha törik ha szakad. Ahogy ez a gondolat megfogant bennem drasztikus fogyókúrába kezdtem… 1 hónap alatt 12 kilótól szabadultam meg, hihetetlenül örültem neki, de sajnos ezt a változást csak a nadrágomon vettem észre, azóta már voltam 58 kiló is, sajnos most azóta megint 60 kiló vagyok, de semmi változást nem látok, se hízásnál se fogyásnál. Belenézek a tükörbe és ugyan azt a 72 kilós lányt látom mint tavaly ilyenkor. Most úgy döntöttem, hogy még 10 kilótól szeretnék megszabadulni hátha akkor majd már én is látom az eredményt, nem csak a barátaim. Már be is szereztem a kedvenc kekszem, biztos ismeritek. KORPOVIT :)

#17814 Sistercrazy hozzászólása: 2014.04.16. 18:36

Szia,

Ha a mérleg mutatja a változást – már pedig a történetedbőll úgy veszem ki, hogy ez így van, akkor lefogytál. Az, hogy a tükörben ezt nem látod azt jelenti, hogy testképzavarod van és ez egyenes út az anorexiához, amiből hidd el, nem gyerekjáték kimászni.

Tudom, hogy a te tested és te érzed magad úgy a bőrödben, ahogy és ez inkább egy jó indulatú figyelmeztetés. Ne hagyd magaddal elhitetni, hogy ha 10 kilóval könnyebb leszel, azzal majd boldogabb is leszel. Ez nem így van, sőt.

Én is azt hittem és 35 kilós emberroncsként találtam magam a sürgősségi osztályon. Azóta már rendben vagyok, a mérleg és a diéta nem érdekel, csak azok a dolgok, amik örömet szereznek és az inkább a Nutella, mint a Korpovit. A legérdekesebb pedig az, hogy amióta megengedtem magamnak, hogy azt egyek, amihez kedvem van, abszolút semmi erőfeszítésbe nem kerül csinos vékonynak maradnom.

Szóval, gondold meg, hogy megéri-e, mert egy életen át diétázni…..hát, nem tudom. Szerintem vannak sokkal jobb ér értelmesebb dolgok, amikért érdemes fáradozni:-)

EN-ek
#17813 EN-ek hozzászólása: 2014.04.16. 09:04

NACSŐ! mivel ÉN vok itta rangidős dagi-ellenőr, zé írok 1 keveset 

Idióta fogyókurvás technikától N is várjá semmi yót! talán ésszel próbáld!  (vhol má LEírtam párszor régebben, h h is meggy ez. most má n ismételném ömmagam –> n lustálkodikk, mekkeresi & áttanulmányozza! ) a Korpovit kex (ésa sex) téll egésséges s yo! bár a előbbi csak akkor fogyaszt, HA mást n eszesz mellette… 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close