Mi lehet a betegségem?

2014.05.13. 16:59

Sziasztok!

Nem tudom mi lehet a betegségem. Évekkel korábban rokonok elvittek egy doktorhoz, aki hangulatjavítókat írt fel, de azóta se tudom, hogy milyen diagnózissal. Mindig voltak hangulatváltásaim, főleg ha változtak a dolgok körülöttem. Az utóbbi pár hónapban sok minden összejött. Egyes hangokat nagyon felerősítve hallottam. Ez már hallucináció? A konyhában állva hatalmas reccsenést hallottam. Azt hittem hogy a szobában leszakadt a polc. Bementem és láttam hogy a macska levert egy bögrét. Én viszont sokkal nagyobb hangot hallottam. Hasonló eset volt a lépcsőházban, nagyon élesen hallottam, hogy megcsikordul a kuka kereke. Sokkal hangosabban hallottam, mint az normális. Az első egy nagyon nehéz nap után volt. (Munkahely megszünése). A második másnap reggel. Előző héten családi változások, elutazás, nekem ki kell költöznöm a lakásból. Tehát ez már skizofrénia lenne? Vagy ahhoz hasonló?

#22715 gyogyulas hozzászólása: 2016.02.16. 13:26

szerintem erzekenyebb voltal idegileg vagy faradt es azert hallottad hangosabbnak.

EN-ek
#18024 EN-ek hozzászólása: 2014.05.14. 13:21

Kedves Csillár!

Noső… a kérdés yogos! Nézzükcsaka dógokat a Ő valójájukban:

HA! csakaza csacska tarkamacska (mocska) volt a Ludas, akkor lehet h te mégse v fullzizi(labor)! –> fogja a seprű/partfis és yaol Lveri rusnyadögöt!  e-setleg KIb*od a 5-ről, ah Gazdagréten csinták… (bár a maccsnak lehet h kevésa 5, mer a ugye mindig a talpára HA esik!;) HA fúj

Aztán az is lehet öccsém, h csak túl yo a füled. mint 1 SASnak! (nekem sajnos a mióta ea orvosnak SE nevez7ő szarlatán piccsa “KImosta”, annyira má n yo!  DE segáz, majd max. yol BEperelem!! )

#18023 demabako hozzászólása: 2014.05.14. 12:10

Kedves LampaBura!

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot!Ne találgass, ne félj Önvizsgálatot végezni! A mai kor egyik legnagyobb hibája, hogy közömbösen megyünk el egy más mellett. Egy egészséges önismeret hiányzika a ma emberéből. Ha ezt megszerzed, vigyázz, ne légy hipochonder(képzelt beteg), keress fel egy pszichiáter rendelést, ahol remélhetőleg pszichoterápia segítségével segítenek problémád gyökerét feltárni! Ne találgass, hogy ez skizofrénia lenne?Ne diagnosztizáld Magad!Olvass a könyvtárban felvilágosító könyveket(egyre több van!), az Interneten a böngésző segítségével keresd meg e Téged érdeklő kérdéseket! Önmagadnak kell feltárni Magad!

Szeretettel!                    demabako

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close