a dolgok állása

Téma címkék:
2014.05.14. 00:06

Az elején főleg kétségbeesésemben írtam. Most is eléggé ramaty a helyzet, aktuális lenne sírni itt egyet. De az a különös, hogy meg se közelíti a régieket… Megjelennek ugyanazok az érzések: félelem, magány, önutálat, reménytelenség, menekülhetnék, pánik, stb… De nem töltenek ki teljesen. Pár percre talán, de aztán ott vagyok újra én, teljes valómban. Eszembe jut, hogy heló, nem hagyjuk ezeket eluralkodni, mantrázom, hogy úgyis lesz valahogy. Hogy annyi mindent végigcsináltam már és nem dőlt össze a világ – most sem fog.

Félek most is, nagyon – félek az előttem álló erőpróbáktól, hogy elbukom, félek magamtól, hogy tönkreteszem, hogy összeomlok benne, hogy elszúrok mindent. De babusgatom ezt a félelmet. Itt van bennem, tudom, látom, de és. Félni egy ilyen helyzetben normális dolog. Erősödnek a tüneteim, disszociálgatok, jönnek a hosszabb-rövidebb kontrollvesztések lassan. És akkor mi van… Hát ez normális az én állapotomban…

Büszke vagyok magamra és nem haragszom. Illetve de, néha haragszom, de nem úgy, ahogy régen. Csak amolyan normálisan. Tudom nagyjából, mi miért van, és látom, hogy az érzéseim, a jók és a rosszak egyaránt megfelelnek a szintnek, ahol járok, megfelelnek a helyzetnek, amiben vagyok, és fogom tudni kezelni őket, annyira, amennyire a szint engedi.

Nincs varázspálca, fejlődés van. Most ott tartok, ahol, ha stabilizálódnak a körülmények, majd leszek jobban, most érthető minden, és ettől valahogy olyan normális is. A szar is normális. Különös, nem?

EN-ek
#18033 EN-ek hozzászólása: 2014.05.16. 20:22

Sőt mé gotta OEP alapú piszokmókusis, a kb. ingyenes!

(a eredmény ua.) N dőjjBE minden LEhúzásnak!

#18032 muveszbeteg hozzászólása: 2014.05.16. 18:28

Pszichológus bennem zűrzavart keltett, fel sem fogta miért ragaszkodok tanáromhoz iskolában és még mindig. az ölelésre szükségem van…:”(((

#18031 medvecukor hozzászólása: 2014.05.16. 16:20

nem akartalak beparáztatni, tényleg, első interjúnál semmi gond nem lesz, hidd el… azon kifejezetten szimpatikus is tud lenni :)

és a csoport megéri mindenképp, mert nagyon hasznos dolgokat tanítanak, és emellett jó összejárni olyanokkal, akiknek hasonló a gondjuk, ők értik, amikor borderes dolgokról beszélsz, és az sokat jelent. plusz egy rendszert mindenképp visz az ember életébe, ami néha szintén számít.

#18030 db89 hozzászólása: 2014.05.16. 15:12

Köszönöm a válaszodat! Hát, nem örülök, hogy őt fogtam ki, telefonban sem tűnt túl szimpatikusnak a hangja, nagyon nincs szükségem most ilyesmire. :(
Amikor odairányítottak a napkörhöz, és mailben érdeklődtem, először megírták ezt az 5000 ft/órás variációt,de őszintén megírtam, hogy munkanélküli vagyok jelenleg, és nem állunk jól a családommal. Ekkor javasolták, hogy vannak ennél a napkör alapítványnál önkéntesek, ők vállalják 1000 ftért.

#18029 medvecukor hozzászólása: 2014.05.16. 14:38

sőt, most én is kérdeznék: hol lehet 1000 ft-ért bárkit is találni? (nekem is kéne most megint valaki – úgy egy éve nincs pénzem folyamatosan járni sajnos)

#18028 medvecukor hozzászólása: 2014.05.16. 14:34

hát, nekem és egy ismerősömnek is nagyon rossz tapasztalatunk volt vele egyéniben. szerintem egy csöpp empátia sincs abban a nőben, sőt, sokszor lekezelő és durva.

első interjúra viszont mehetsz hozzá nyugodtan, annál mindegy. :)

csoportot pedig ketten vezetnek egyszerre, tehát ha véletlen hozzá kerülnél, a másik fél ellensúlyozza őt (náluk voltam anno) – sőt, úgy könnyebb, h előre tudod, h néha beszól, mert akkor nem fogod magadra venni. (ne vedd magadra, nem szabad.)

 

úh szerintem ne parázz, ha nem nála leszel egyéniben.:) remélem, segítettem…

#18027 db89 hozzászólása: 2014.05.15. 22:03

Medvecukor!

Azért regisztráltam be gyorsan, hogy kérdezhesselek.

Egy hozzászólásodban láttam, hogy említed a nap utcai bejárós helyet, és hogy ott a király ildit kerüljék el. én pont hozzá megyek hétfőn ilyen kezdő beszélgetésre… :S miért írtad, hogy kerüljék? utána mondjuk remélhetőleg már nem hozzá fogok egyénire járni, hanem önkénteshez 1000ft/óráért, mert nincs nekem annyi pénzem, hogy minden egyéni alkalomért ötezreket fizessek… de gáz a nő, vagy mi van? most azért megijedtem rendesen :(

EN-ek
#18026 EN-ek hozzászólása: 2014.05.14. 13:06

A szar is normális. csak kicsit büdös… ÉS QRA IRRITÁLÓ!! – kábé minta átlagmadzsar! 

#18025 Desdi hozzászólása: 2014.05.14. 09:12

szia medvecukor !

örülök szerintem ez nagyon pozitív,hogy azt írod a szar is jó.

Így van,így kell így tovább

 

nekem is segítettél most.

 

Puszillak.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close