Méhnyakrákos nők jelentkezését várjuk fotózásra Fábián Évivel

Téma címkék:
2014.05.29. 07:59

Te is egyetértesz, hogy nincs nemesebb annál, amikor a segítségre szorulók maguk is segítenek? Tegyünk együtt azért, hogy minél több nő elkerülhesse a méhnyakrákot. Fábián Évi fotóművészt kértük fel arra, hogy készítsen egy fotósorozatot a méhnyakrákos nőkről. 

A figyelemfelkeltő kampány megvalósításához most azok segítségét kérjük, akik sajnos már nem tudták elkerülni a betegséget, de a nehéz időkben sokat számított nekik az, hogy valaki (család, barát, szomszéd, vagy bárki más) ott volt mellettük és lelki támaszt, segítő kezet nyújtott. Legyünk most mi ott azok mellett, akik még elkerülhetik a betegséget, hívjuk fel együtt a figyelmet a megelőzésre!

A kampánnyal szeretnénk a figyelmet a fotókamera elé álló nőkre irányítani, megmutatni, hogy nem csupán személytelen betegekről van szó, hanem individuumokról, nőkről, édesanyákról, lányokról, barátnőkről, akik mindannyian egyéniségek, megvan a saját történetük, megvan a saját boldogságuk és szenvedésük, megvan a saját családjuk, barátaik – akik mi is lehetnénk! NE MENJÜNK EL MELLETTÜK!

Jelentkezz Facebook üzenetben a Mályvavirág oldalán vagy az info@malyvavirag.hu-n.

“Egy pihe nem repít az égig, de sok toll szárnyat ad!”
(Ezt a fotót még nem Fábián Évinek, hanem Nagy Maryannának, Mary-nek köszönhetjük.)

Fábián Éviről többet olvashattok itt: www.fabianevi.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close