Úton a semmibe

Téma címkék:
2014.07.08. 18:37

Sziasztok! Olvasgatom már egy ideje az ide írt történeteket,mostanra szántam el magam,hogy kiadjam magamból a sajátom..34 éves,2 gyermekes,elvált,jelenleg párkapcsolatban élő,borderlineos,szkizoaffektiv zavaros,akut depressziós,gyógyszerfüggő és persze pánikbeteg vagyok. A kálváriám régóta tart,bár 4 éve lett neve is a mumusomnak. Az eddigi életem csak nagyvonalakban: nevelőszülők,sok sok nemi erőszak,rengeteg bántalmazás,hogy csak a fontosabbakat említsem..Sokáig nem jelentkezett ennyire durván ez a betegséghalmaz,de pár éve teljes idegösszeomlás. A dokik szerint csoda,hogy eddig bírtam. Jött a gyógyszerfüggőség,de ezt úgy kell elképzelni,hogy 50 szem frontin,xanax volt az alap..Közben a fiam intézetbe került,iszonyú agresszív kitörései voltak,eltörte csuklóm,megvagdosott,stb. Persze ez,hogy nem volt velem többé méginkább lejjebb sodort. Persze nem mondtam le Róla,mára csodás fiatalember lett belőle,nagyon jó a viszonyunk. A lányom viszont szinte születése óta csak az apját szerette,ez odáig vezetett,hogy oda is akart költözni hozzá. Életem egyik legnehezebb döntése volt,hogy engedtem,de nem erőltethettem,hogy velem legyen és mégjobban meggyűlöljön… Innentől rohamos volt a romlásom. Rendszeresen kiütöttem magam gyógyszerekkel,vagdostam magam,persze közben sorra fogyasztottam az orvosokat,voltam többször kórházban. Tavaly ténylegesen megpróbáltam megölni magam,nem rajtam múlt,hogy nem sikerült..Végigcsináltam egy gyógyszerelvonót,sikeresen. Utána ismertem meg a Párom,kezdett minden jól alakulni,dolgoztam stb. Sajna nálam a gyógyszeres kezelés nem játszhat,így viszont a dokik sem foglalkoznak velem. Mára ott tartok,nincs nap,hogy ne akarnék meghalni,állandóan sírok,és 2 hónapja már dolgozni sem tudok,utcára se menni..Párom türelmes és kitart. De én nem bírom tovább…

#18538 BocsyKata hozzászólása: 2014.07.13. 08:36

Köszönöm szépen a bíztatást és a javaslatot is,rákeresek mindenképpen,mert minden megoldási képlet,segítség érdekel ami nem gyógyszeres.

#18536 Panna1 hozzászólása: 2014.07.12. 22:04

Kérlek írd meg,melyik cseppet kérted.A lányom használta az elsősegélyt,nagyon jó volt neki,de Ő is csak akkor,ha jött a roham.Kívánok mindenkinek jobbulást,egészséget!

#18541 bogancsa hozzászólása: 2014.07.13. 18:31

Kedves Panna!

Igazából akkor hatásos a bach-virágterápia, ha személyre szabottan az egyén problémáira állítják össze a keveréket, mivel mindenkinél más a pánikot kiváltó érzelmi ok. Mindenképp érdemes képzett bach-virágterapeutához fordulni, aki beszélgetéssel, teszttel, vagy egyéb módon határozza meg, hogy melyik virágra van szüksége a páciensnek. Mellékhatása akkor sincs, ha mondjuk nem a megfelelő keveréket szedi az ember, csak akkor gyakorlatilag nem hat.
Egyébként a pánikra pl. ezeket ajánlják:
- Cseresznyeszilva (cherry plum)
- Sárga bohócvirág (Mimulus)
- Molyhos napvirág (Roch rose)
(Nálam az érzelmi túlhajszoltság okozta, mindent magamra vállaltam, és meg akartam oldani.) Ami még fontos: az elsősegélycseppet nem szabad folyamatosan fogyasztani (napi szinten), csak akut helyzetben, különben egy idő után már nem hat állítólag.

#18525 bogancsa hozzászólása: 2014.07.10. 20:47

Kedves Kata!

Kérlek, ne add fel, bármilyen pokoli is a helyzet, mindig kell lennie valamilyen megoldásnak. Nálam kb. 2 hónapja pánikbetegség jött elő, amit az elejétől kezdve gyógyszer nélkül tudok kezelni. Ami csodaszerként hatott, az a bach-virágterápia. Mivel ez természetes módszer, nálad is nyugodtan alkalmazható, és a gyógyszerekkel ellentétben a probléma gyökerénél fejti ki a hatását. 38 virágesszenciát különböztetnek meg, van közte olyan is, amit kifejezetten súlyos traumák esetében alkalmaznak. Ezekből személyre szabott keveréket készítenek, általában 5 virág felhasználásával. Ráadásul van egy ún. elsősegély-csepp is a sorozatban, ami nekem kb. 5 perc alatt megszünteti a rohamot.
Mióta szedem rengeteget változtam, sokkal pozitívabb vagyok, egyszerűen végtelenül hálás vagyok az életem minden pillanatáért. Rájöttem, hogy ez az egész nem a valóság, csak a fejemben zajlik az egész, és mivel belőlem fakad, meg is tudom változtatni. Próbáld ki, Te is csak nyerhetsz vele!

És soha ne felejtsd el: nem az a rakás kórkép vagy, amit az orvosok rádaggattak (akik egyébként csak megnevezni tudják a problémát, megoldani nem), és nem az a sok szörnyűség vagy, amit veled tettek. Ez mind nem te vagy. TE EGY GYÖNYÖRŰ, TISZTA LÉLEK VAGY, AKIT ISTEN AZÉRT HÍVOTT ÉLETRE, MERT TERVE VAN VELED. (Azt persze Neked kell kiderítened, hogy mi is az).

Tarts ki, hidd el, megéri!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close