Nagyon fáj…

2014.09.10. 10:30

Már sütött a nap is, mkkor levelezni kezdtünk a Zeneművészeti Kar dékánjával. Semmi több, csupán támogató szavak, ugyanakkor a tükörként darabokra hullott személyiségem még betegebb lett, de ő ezt nem értette. A bennem kavargó fájdalmat az üres lét határán, ölelésre van szükségem, miért kell enyhíteni nekem a szomorút késsel, különben öngyilkossági kísérletet hajtok végre. Ő ezt képtelen volt felfogni, igaz én sem tudtam felfogni az ő csodás életéből eredő fényt, tisztaságot, súrlódott egymáson a két személyiség, ami csak ma derült ki. Nem bírja tovább hallgatni a tervezett öngyilkossági kísérleteimet, elhagyott. Azt ígérte nem fog, de megtette, és tudta, hogy attól félek a legjobban. Mit tegyek, hogyan haljak meg? Egyáltalán lehet ezt a fájdalmat enyhíteni valahogy?? nagyon fáj….megírtam neki, hogy “becsuktam az ajtót lélekben, végeztem !!nincs több levél…” még mindig nagyon fáj..

Katuska581
#19093 Katuska581 hozzászólása: 2014.09.10. 23:02

Sajnos az öngyilkosság a legrosszabb amit tehetsz és semmit nem oldasz meg vele.Inkább találj magadnak egy jobb társat ,vagy egy jó doki akivel kibeszélheted magadból minden fájdalmadat.Kezdetnek ez is megteszi,de hidd el,nem lessz könnyű.
Üdvözlettel :Katuska

#19091 19580902 hozzászólása: 2014.09.10. 22:32

Öngyilkosság??????????????komolyan gondolod,hogy ezzel minden megoldódik????????????????
Akkora tévedés,de akkora,hogy kifejezhetetlen.Aki itt marad azokra nem gondolsz?A fájdalom örökölhető éppugy mint a pénz,adóság,vagy akármi más.Inkább beszélj egy normális segítőkész szakorvossal,aki segít helyes irányba terelgetni a gondolataidat.Tudom,hogy nem lessz könnyű,de hidd el megéri.
Sok szerencsét kivánok hozzá.
Üdvözlettel:…..Katalin:)

EN-ek
#19086 EN-ek hozzászólása: 2014.09.10. 15:31

H tyeg mindig ottan te nyulam – bulam??:) RÉG láttak… Minden oké’j s baba? vy FAsza!;)
Firkálhacc… (oda)

#19085 rabbi hozzászólása: 2014.09.10. 14:44

A fajdalom mindennapos kiserojelenseg minden ember szamara.Az elet jelzese.
A sebeket regen-a Biblia irasa idejen-eloszor lemostak borral,majd megkentek mezzel.A bor fertotlenitett,s a mez enyhitette a fajdalmat,es tavoltartotta a bakteriumokat.A lelki sebbre sincs jobb gyogyszer.Az indulatok kimosasara az onkifejezes a legjobb.(Ki szoval,ki konnyel,ki muveszi kifejezodessel.)Utana johet a mez,az edes szeretet.Szeretni nagyon,mindazokat,akik hagyjak!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close