szédülés 4 éve

Téma címkék:
2014.10.26. 12:17

SOS!!Kérlek ha van valami ötleted írd meg!!

4 éve egy bűnesetben eltörték a karom:(no komment hogy mit éltem át s hogy azóta vagyok bizonytalan, szédülős? nem tudom..lehet..tudom utána nagyon féletm nem mertem egyedül menni,,remegtem , kapaszkodtam,, újra tanúltam fogni, stb..ezután rá 2évre elhunyt anyukám teljesen váratlanul, anyósom s munkanélküliség is lett.

Eztán rendeződtem” tanítok , mert tanárnő vagyok s próbálom feldolgozni a történteket. Tesit is oktattam s táncoltam , azóta nem..szédülök, félek, hirtelen mozgásváltozásnál, s járásnál, fizikai dolognál. Amikor fekszem ill. ülök akkor nem.

Bizonytalanság, már előre félek, s minden bajom van.. a fürdőkádban is szédülök zárt helyeken jobban, lépcső, s ha hátralépek.Mozgáskoordinációs zavar? Voltam drnál. azt mondja volt néma agyi infarktusom”:( szedek 2 éve vérnyomásra csökkentőt mert verte a 200-at most jó , csak a pulzus szapora néha,..

próbálok egészségesen élni sokat sétálok, sokat kell aludnom:(hamar fáradok s nem avgyok még öreg.(szerettem , imádtam táncolni , minden héten tettem s 4 éve soha.!!a lakásban szédülök ha megpróbálom. Nyaki tornát is csinálok..Sok családi gond van , de az mindnekinek akad. Nem vagyok boldog.Helyes, kedves, értelmes nőnek tartanak…köszönöm a választ.Üdv.Margaréta.

#21403 Dora75 hozzászólása: 2015.08.14. 11:00

Szia!

Ahogy olvastalak, nekem is nagyon hasonloak a tuneteim. Nalunk is volt egy halaleset a csaladban, ezutan lettem panikbeteg. Sajnos en is sokszor szedulok es nagyon hasonlo helyzetekben mint te! Annyi a kulonbseg, hogy talan en nyitott tereken jobban. De en is jarasnal, autoban is, foleg ha kanyarodik vagy gyorsul,olvasasnal is, rettentoen zavar.
Faradekony is vagyok, este 7 utan mar szinte mozdulni sem birok. Ha ilyenkor kell meg setalnom stb, akkor meg jobban szedulok.
Irod, hogy sokat setalsz, nekem sajnos csak keveset sikerul mert a setaknal is olyan hullamzo szedules felet erzek…
Orulnek, ha irnal, hogy azota mi van veled.
.En is tanar vagyok amugy. :)

Udv: Dora

#21199 Dream-1 hozzászólása: 2015.07.05. 07:01

Szia !

Ha el tudsz jönni Debrecenbe, megbeszélhetjük a gyógyítás mikéntjét..a betegséged gyógyszeresen nem gyógyítható, viszont gyógyszer nélkül tünetmentes állapotban tartható..írj, ha érdekel az ajánlatom: sanci@digikabel.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close