72-dik heti negatív eredmény! :)

2014.11.06. 15:46

Kedves Sorstársaim!

Nem is olyan rég volt, amikor a kezelés végi negatív eredményem írtam meg nektek hatalmas boldogsággal. Most nem is tudom megfogalmazni azt a fenomenális érzést, azt a kirobbanó boldogságot… amit a 72-dik heti negatív eredmény kézhezvétele okozott nekem! Valójában még el sem tudom hinni, fel nem foghatom, de itt van előttem feketén-fehéren ez a papír, azzal a csodálatos szóval, hogy NEGATÍV!

Legyen ez a siker a tiétek is! Tudom, hogy velem örültök, és adjon nektek ez az eredmény hatalmas erőt ahhoz, hogy kitartsatok, hogy ne adjátok fel, hogy mindent megtudjatok tenni a gyógyulásotok érdekében, mert én is pontosan ezt tettem pár hónappal ezelőtt.

Köszönöm nektek, hogy segítettetek, hogy jóban rosszban együtt éreztetek velem, mert biztos vagyok benne, hogy hatalmas segítség volt számomra ez a kis közösség!

Tiszte szívemből kívánom minden kedves sorstársamnak, a még harcban lévőknek, a még el sem kezdett kezelteknek, az éppen kiesett, de az új gyógyszerre váróknak, hogy ugyan ilyen csodás eredménnyel zárják ezt a háborút!

Puszilok Mindenkit!

Engram

#19520 KatiNemeth hozzászólása: 2014.11.18. 18:01

Kedves Engram!
Szívből örülök a jó hírednek, nagyon gratulálok a negatív eredményedhez.Ilyenkor látjuk azt ,hogy érdemes volt végig szenvedni a kezelést,bár kegyetlen hosszú és iszonyatosan igénybe veszi az embert mind testileg,mind lelkileg. Még egyszer gratulálok és nyugodt egészséges életet kívánok a továbbiakban.
Én még várom a hat hónapos vizsgálat eredményét,remélem nekem is lassan ideér.
Üdvözletem küldöm :KatiNemeth

soosendre1
#19507 soosendre1 hozzászólása: 2014.11.17. 11:40

Kedves Engram! Gratulálok, hogy virus mentes vagy= MEGGYÓGYULTÁL! Csodálom a kitartásodat, a 3-as kezelés az “nem semmi”! További virusmentes hoszú életet kivánok neked!- endrebandi.

anamary
#19446 anamary hozzászólása: 2014.11.07. 20:42

Drága Engram!
Tiszta szívből gratulálok ehhez a csodálatos öröm hírhez!
Ha akár milyen nehéz is volt végig kínlódni ezt a brutál kezelést minden képen megérte!
A Te eseted biztosan példa értékű lesz a most és a jövőben kezeltek számára is!
Mindenkinek reményt ad a tudat,hogy van esély a gyógyulásra,és arra hogy tiszta lappal újra kezdjük az életet!
A továbbiakban sok sikert jó egészséget kívánok Neked!
Mint gyógyult sorstárs,azért ne feledkezz meg végleg rólunk,időnként néz be hozzánk szeretettel várunk! Sok szeretettel üdvözöl: anamary

lez53
#19443 lez53 hozzászólása: 2014.11.07. 19:50

Kedves Engram! Én is szívből gratulálok a gyógyuláshoz, és boldog egészséges életet kívánok.

lez53

#19440 Aggodo_Anyuka hozzászólása: 2014.11.07. 06:30

Kedves Engram!!! Szívből gratulálok a nullás eredményedhez !!!!! ,A sok mellékhatás mellett végig tudtad csinálni ezért az eredményért érdemes volt küzdeni!!!!!! Sajnos a lányomnak nem sikerült ,de reménykedünk ,hogy a 4. kezelés meghozza az eredményt!! Bízunk , reménykedünk, NEM adjuk fel!!! Meg kell ,hogy gyógyúljon ez a cél ,ez röpköd lelki szemeink elött!! Ezt kívánom minden sorstársnak bízzni kell és nem feladni!!! Mindenkinek sikeres vírusírtást kívánok!!! Szeretettel :Aggódó_Anyuka

Hetvenes
#19438 Hetvenes hozzászólása: 2014.11.06. 20:12

Kedves Engram !
Szívből gratulálok . Ez igazán jó hír . Kis csoportunk hármas kezeltjei közül az első sikeres befejezés. Mindenkinek öröm és biztatás , hogy sikerülhet , megoldhatjuk és nem hiábavaló a küzdelem.
Nézd meg a táblázatunkat , ahová csupa nagy betűvel írtam be a SIKERES-t.
Kívánok Neked ezekután az élet más területén is további sikereket és egészséget !
Üdvözlettel : Hetvenes

nora51
#19434 nora51 hozzászólása: 2014.11.06. 16:14

Drága Engram!
A könnyem is kiserkent örömömben, hogy véééééééégre ilyet olvashatok tőled! A Jó Isten áldjon meg továbbra is, és szívem minden szeretetével GRATULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOK!!!
Társak voltunk a legnyomorultabb helyzetünkben, a leglepusztultabb heteinkben, hónapjainkban! Komolyan mondom, most úgy örülök, mintha én lennék negatív! Ez a nagy hír nagyon jó hatással van rám! Érdemes volt végigcsinálnod, pedig emlékezz, néha lelkileg voltak megingásaid! De íme az eredmény!!!!!!!
Sok szeretettel:
nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close