Négyszer futottam neki/3szor 2-es kezelés,4-szer 3-as kezelés, a Boceklevirrel-.+ maradtam.

Téma címkék:
2014.11.17. 11:54

Kedveseim, hónapokig nem tudtam bejelentkezni, még aztán kis segítséggel most már O.K.
Tavaly aug. 12.-től leállítottak / stop szabály/. Azóta élem csendes életem. Leleteim rendben virusaim nyugiban vannak. Várom, mind sokunk az Interferon mentes új kezelés idejét.Sajnos kaptam egy lágyék sérvet, úgy 4 hónapja- vastagbél tükrözés stb./ha rossz sorsotok ide visz nem kell tőle félni kicsit kellemetlen de ,ahogy elijesztettek ahhoz képest semmiség volt.Bepánikoltam rendesen másfél órát csúszott a dolog, majd betojtam úgy féltem. Azt hogy Hepa C-s vagyok csak a tükrözés végén jutotta tudatomig- elötte úgy indultam neki első mondatom ez lesz “vigyázzanak virus + vagyok”, persze a pánikomban a beavatkozás végén jutott eszembe, hát szóltam. A kórház nevét elhallgatom direkt, most a személyzet pánikolt be rendesen. Mondtam” csak közvetlen véráramba bejutval fertőz”, kioktattak , hogy ezt ők jobban tudják, testnedvekkel is fertőz. Nekik másként kellett volna beöltözni és sok mindent másként csinálniuk. Fogtam a számat ezután, tudom, én is hibáztam.Ezt azért tettem közzé, mert az egészségügyben is sok a téves felfogás a Hepatitis C vírusról, és annak terjedési módjairól.Szerencsére a vastagbeleim a legnagyobb rendben vannak! Sérv műtétem febr. 6.-án lesz/2015/ Arról, nem is szólval, hogy a látencia miatt minden páciens egy veszélyeztető tényező, legyen az bármilyen orvosi beavatkozás is.Boldog vagyok, hogy sok sorstársam már vírusmentes, meggyógyult már! Mi akik maradtunk reménykedünk! Ölelek mindenkit, szeretettel a nov. 22.-i viszontlátás reményében/ VIMOR SOTE!-endrebandi

Hetvenes
#19514 Hetvenes hozzászólása: 2014.11.17. 16:42

. . . .Kedves Endrebandi !
Örülök hogy sikerült újra belépned a sorstársaid fórumába.
A Várószoba Hepatitis közösségében készítettünk egy táblázatot a “Mennyire eredményes a kezelés C vírusaink ellen” történet alatt. Ebben összefoglaltuk több mint húsz ismert betegtársunk kezelési eredményeit , ami BIZTATÁS és TANULSÁG lehet a kezelések előtt álló és jelenleg szenvedő társainknak.
Kérlek , kezelésed történetének adatait a táblázat rovatai szerint írd le ezen a lapon , hogy beírhassam és így te is hozzájárulhatsz kezdeményezésünk sikeréhez. Kellene a fibroscan eredményed , hányadik héten állítottak le a Bocival és hogy melyik néven írjalak be.
A történetet megtalálod az első két szó keresőbe írásával.

Közreműködésedet előre is köszönöm : Hetvenes

soosendre1
#19518 soosendre1 hozzászólása: 2014.11.18. 10:22

4. Kezelés kezdete 2013. máj. 27.-e. Interferon szokásos.-. 3 szor.-2 Ribavirin és -Bocecrevir a szokásos adagban, 4. HÉTEN 100/EGYS. VIRUS SZÁM. 12. HÉTEN ÚJRA 500 FELETTIRE NŐT. Kezelés stop- 2014. aug. 12.-én. Fibroscan 2013. febr.-14/egys./4. kategória első fele- elég ennyi?- Kedves Hetvenes.- endrebandi válasza.

Hetvenes
#19526 Hetvenes hozzászólása: 2014.11.20. 10:38

Köszönöm Bandi az adatokat , írom atáblázatba.
Üdvözlettel a szintén reménykedő F3-as : Hetvenes

gaboca
#19512 gaboca hozzászólása: 2014.11.17. 16:02

A korházban dolgozókat fel kéne világositani, hogyan védekezzenek. Az meg ,hogy elkapnak valami fertőzést , benne van a pakliban. Nagyon sok nővér vért vesz és nem vesz fel gumikesztyűt. A körzetinél beadják az infulenza injekciót, pedig tudják mi bajom van. Némelyik orvos nem sokat tud erről a betegségről.

ungarjohanna
#19511 ungarjohanna hozzászólása: 2014.11.17. 15:15

Kedves Mindenki!
Ez az ördögi kör,ha megmondod,hogy HCV ferőzött vagy lehet,hogy el sem látnak,ha nem szólsz a te lelkiismereted lesz rossz. Pedig számtalan ember társunk rohangál úgy,hogy fogalma sincs róla,hogy fertőző.Szerintem is ugy kellene a betegeket ellátni,hogy se a személyzet se a beteg ne fertőzödjön meg.Most ha én végre megtudok majd szabadulni a vírusaimtól semmi garancia nincs rá,hogy ne kapjam meg ujra egy fogászati szakrendelőbe.Most a napokba eltört a kezem a térdemről alaposan lejött a lazúr,de azt már nem is engedtem megnézni sem,mert nem akartam megmondani a vírus gazdagságomat,az ujjam ami eltört nem volt nyílt seb,így nyugodt a lelkiismeretem nem fretőztem meg senkit és nem is cirkuszoltak velem feleslegesen.
Vrirusmentes napokat mindenkinek.Sziasztok Johanna

bolondos60
#19510 bolondos60 hozzászólása: 2014.11.17. 13:27

Kedves soosendre1!
Én is tudnék mesélni. Én a kórházban munka közben kaptam, mégis azonnal felfüggesztettek, majd takarítónőnek raktak, de ott sem fogadtak be. Emiatt kellett kilépnem. Hál Isten, nekem a kettes kezelés segített, most 27-én kapom meg a kezelés utáni fél év eredményét /remélem ez is negatív, mint a többi/, de az emberi tudatlanság és butaság határtalan.
Remélem Te is meggyógyulsz nemsokára.
Drukkolok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close