végre vége

Téma címkék:
2014.12.01. 13:21

Kedves Sorstársaim , szeptemberben fejeztem be az egy eves 3-as interferon kezelest, vegre vege es visszatertem a regi formamba. 32 kg fogytam volt mibol de mar 10 kilot visszahiztam aminek nem orulok ,allandoan ehes vagyok. Sajnos a fogaim tonkre mentek igy eleg nehez azt enni ami fogyokuras mert nem tudok rendesen ragni pl salatat . Es mar a felso fogsorom protko, sajnos az also fogaimat is ki kell huzni es felek hogy miken fogok vele enni ,ragni mert eleg nehezen szokom meg. De a lenyeg ,hogy mar vege a kezelesnek. Januarban megyek vissza az utolso virus szamlalasra. Mindenkinek kivanok sok sikert a kitartashoz es mielobbi gyogyulast. Udv panni

#19839 KatiNemeth hozzászólása: 2015.01.06. 19:27

Kedves Panni!
Csak most jutottam odáig .hogy a leveledet olvassam.Nagyon örülök a jó hírnek és szívből kívánom a teljes felépülésedet, mint olvastam már sikerült vissza szedni egy pár kilót.Ne aggódj .érezd jól magad a bőrödben. .,sajnos a fogak nem szeretika kezeléseket .Nekem is a hármas kezelés végére tönkre mentek a fogaim és az évet fogászattal végeztem.DE! megérte mert a kezelést jól hasznosítottam. A féléves vírus számlálás eredményem nekem is nulla lett.
Kívánok boldog új évet neked és a többi kezelt ,és már gyógyult társamnak.Üdv :KatiNemeth

#19611 katih hozzászólása: 2014.12.06. 14:07

Kedves Panni!

Nagyon örülök az eredményednek! GRATULÁLOK!
katih

Hetvenes
#19603 Hetvenes hozzászólása: 2014.12.05. 20:33

Kedves Panni !
Gratulálok a “SIKERES” státuszodhoz , ami már táblázatunk egyenlegét javítja.
Fogakkal úgy gondolom mindannyian csehül állunk , de hidd el nagy öröm ha az embernek már ez a legnagyobb problémája . Reméljük egyszer majd mi is már csak ezen kesereghetünk . Bocsi hogy viccet csinálok a problémádból , nem szabad túl komolyan felfogni az életet.
Üdvözlettel : Hetvenes

bolondos60
#19602 bolondos60 hozzászólása: 2014.12.05. 14:21

Kedves Panni!
Szívből örülök, hogy bővül a gyógyultak tábora. Gratulálok a kitartásodhoz, mert én biztos nem bírtam volna ki egy évet. Igaz, én a 2-est kaptam. A fogakról csak annyit, milyen jó lenne, ha valaki feltalálná már a cápával való keresztezést. Nekem már csak 4 fogam maradt, de ez legyen a legkisebb probléma.
Ez a nagy éhség meg el fog múlni. nora51-nek igaza van. Sokat a szabad levegőn és mozogni.
Továbbra is jó egészséget. Üdv

Zsazsu
#19595 Zsazsu hozzászólása: 2014.12.02. 15:24

Kedves Panni!
Gratulálok a várva várt eredményedhez, a kitartásodhoz , ami még ha sok mellékhatással is
de csak meg hozta gyümölcsét!
További jó egészséget kívánok!
Üdv, Zsazsu

ungarjohanna
#19594 ungarjohanna hozzászólása: 2014.12.02. 12:39

Kedves Panni!
Gratulálok a kiváló eredményedhez és mielőbbi regenerálódást és ezt a három betüt HCV felejsd el örökre!!!!!
Ölellek Johanna

museto
#19589 museto hozzászólása: 2014.12.01. 21:55

Szervusz Panni!
No, Neked aztán rendes ajándékot hozott a mikulás! Én a farsangtól várok hasonló jó hírt, de addig még van néhány döfésem hátra. A fogakkal nekem is gondjaim vannak, bár (lekopogom) eddig még fogvesztés nem sújtott, viszont az ínyeim alul is, felül is roppant érzékenyek. Még a kezelés megkezdése előtt is már szinte több fülem volt mint fogam, ezért a 2-es és a jelenlegi 3-as kezelésem alatt folyamatosan azon izgultam, csak nehogy engem is elérjen a gyógytársak által több helyütt is “megénekelt” szájüregi probléma halmaz. Azzal tökéletesen egyetértek veled Panni, hogy elég macerás megszokni egy vagy két fogsort, pláne, ha még rágni is akar vele az ember. Nekem a kezdetektől fogva bejöttek a fogsor ragasztók, azok közül is a legalább a közepes árfekvésű tubusosok, ezeket sajnos naponta kell használni, így egy-másfél tubusra van szükség havonta, de ez kell a “biztonsághoz”. Szóval kerül azért üröm is az örömbe, de mi ez az elért eredményhez képest?! Üdv, Museto

nora51
#19588 nora51 hozzászólása: 2014.12.01. 21:50

Kedves Panni, nagyon örülök, hogy végre vége! Gratulálok a kitartásodhoz, látod, megérte. Sajna én aztán együtt érzek veled fog-ügyben…Hat fogam bánta a hármaskezelést, amitől végülis nem gyógyultam meg. Pont tegnap állapítottam meg, hogy a salátarágás milyen lassan megy! Ha tudsz, próbálj meg naponta tornázni, én a TV előtt szoktam gyakorlatokat végezni, hogy ne unjam. Ha nem akarsz visszahízni, muszáj rendszeresen mozogni. Rájöttem, hogy ha megnéz az ember egy filmet, vagy valamilyen műsort és közben CSAK a reklámok alatt feláll a fotelból tornázni, minden nap, az már rendszeres testmozgásnak számít. Erre mindenkinek van ideje. Fél óra naponta összejön. És így az izmok is helyrejönnek. Mert a hármaskezelés alatt az ember nem használja az izmait, hanem túlélő üzemmódra van berendezkedve.
Sajnos a foggaidra nincs semmi jó ötletem, nekem is részleges protkó szükségeltetik, mellékhatásokból kifolyólag. Csak remélni merem, hogy majd egyszer a negyedik kezelésem, ha lesz, nem okoz ennyi bajt.
Mielőbbi sikeres regenerálódást kívánok Neked!
Szeretettel: nora51

anamary
#19587 anamary hozzászólása: 2014.12.01. 20:23

Kedves Panni!
Tiszta szívből gratulálok a sikeredhez! Ez a legjobb ajándék a Mikulástól!
További jó egészséget kívánok!
Szeretettel: anamary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close