Fogorvos

Téma címkék:
2014.12.05. 17:34

Kedves Sorstársaim!

1998 óta tudom HCV fertőzöttségemet. F2-es kategória a májam, amely 2011-ben fellángolt,így 2012-es évben 48 hetes kúrán estem át. Először 3 hónapig kísérleti kezelés (Alisporovir) majd azt közben elvették, és a hagyományos kettős kezeléssel a kezelés végén 0-ás lettem. A gyógyszerek elhagyásával a 3.hónapban visszaestem sajnos, jelenleg várok újabb jobb kezelési lehetőségekre miután F1-es kategóriára javultam, így sürgős teendőm nincs.

A problémám viszont az, hogy fogaim állapota sajnos nem túl jó, és már kaptam visszautasítást mikor telefonon jeleztem, hogy vírushordozó vagyok. Szeretném ezeket a megalázó helyzeteket a melyeket ezek a beszélgetések okoznak lehetőség szerint a jövőben elkerülni.

Segítségeteket kérném, hogy tudtok-e fogorvost ajánlani aki nem ódzkodik a velünk való foglalatoskodással sem. Budapesti vagyok, de Budapest környékére is szívesen elmennék. Azért fordulok hozzátok, hátha van Nektek olyan fogorvos aki kezel/kezelt titeket.

Minden segítséget megköszönnék. Mindenkinek gyógyulást, és “0″ kívánok

Üdv

Chakal

klmaan
#19618 klmaan hozzászólása: 2014.12.07. 00:57

Üdv kedves Chakal!
Ne mondjad meg! Nem kell, és senki sem kötelezhet rá!
Amit Nóra írt, az járható út, mert az a Drnő szeret minket, már tartott sok előadást, és azt is tudja, hogy fertőzöttségünk oka nagyon gyakran pontosan a fogorvosok.
Én is valószínű, hogy ott kaptam, de nem tudom bizonyítani, pedig elvileg lehetne, gyakorlatban meg nem engednek a dokumentumokhoz, nevekhez.
Sok sikert Neked a fogászati útvesztőhöz, majd pedig gyógyulást!
Üdv: Klári-klmáan (dolgozznet@gmail.com)

#19617 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2014.12.06. 20:07

Kedves Chakal!

Lakóhelyed szerint illetékes fogorvos köteles ellátni. Fogorvosomat és a helyi szájsebészeti szakrendelőt emiatt az akkor még működő Egészségbiztosítási felügyelet megbírságolta. Történetem “Ilyen ma megtörténhet” címmel olvashatod.

Üdv: a gyógyult

nora51
#19607 nora51 hozzászólása: 2014.12.05. 23:12

http://www.kozelben.hu/ceg/dr.-korchma-eniko-fogorvos-szentkiralyi-utca-40.-1088-budapest-116813

Kedves Chakal! (Sakálnak kell ejteni, jól sejtem?)
Ajánlom figyelmedbe a fenti linket. A Fogklinika Bp.VIII.Szentkirályi u. 40 alatti épületében dolgozik ez a kedves doktornő, aki a te embered. Ajánlom, hogy hepatológusoddal vagy háziorvosoddal írass egy beutalót hozzá. Írják rá, hogy HCV, és kérik fogászati ellátásodat. Majd kérj telefonon időpontot, és mondd meg, hogy hepatitis C-d van, beutalód is van. Ez azért fontos, mert ezt tudván a rendelés végére, utolsóként jegyeznek majd elő. Ez azért szükséges, hogy alaposan tudjanak fertőtleníteni.
Igaz, hogy mindenki után úgy kéne fertőtleníteni mintha hepás volna, hisz sokan nem tudnak fertőzöttségükről, vagy titkolják. De mégis ez a gyakorlat.
Remélem, tudtam segíteni.
Üdvözöl gyógytársad: nora51

EN-ek
#19604 EN-ek hozzászólása: 2014.12.05. 22:13

Nos ez 1 fogas kérdés vaLÓban!

Sztem írjál Wittorkának 1 szivéjes levelet e ügybe!:) e setlega Néprosszléti Minisztériumba. (LEGrosszabb ESETben a Állatpolgári Jógik Biztos-a-mi biztosának…)

ÉN sz. szerint tejes mértékben 1t értek veled eme sunyi & klisé diszkriminatív +nyilvánulással, DE képzeld BELE magad a többiek hejébe is (akik setleg még n kapták L a májbajt) Namost a yomunkás mber kínnyába és naívan betér 1 fogborbéjhoz; és akkor n elég h majd + hüjül a kinzás alatt/miatt, DE még akkor kap 1 yo kis HCV is Mikulás napi ajándékba;) Na bizt azé van ezaz egész…

Mindettől függetlenül kivánok fogfájásmentes javulást!:)

EN-ek
#19606 EN-ek hozzászólása: 2014.12.05. 22:27

am rengeteg MAGÁN orvos/klinika van ahol bizt Lvállalnak így is. DE arra készüjj FEL, h az amúgy is csillagászati árakat ez vszeg még fejjebb fogja tolni. (v a rendelés végére kéred magad… DE akk szójjál előtte, és akk ÉN n megyek a elejére!;)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close