remény…

Téma címkék:
2015.01.15. 17:23

Szép estét mindenkinek!

Azért írok ide,hátha valaki tud nekem segíteni.A férjem HCV fertőzött.Mivel vesetranszplantált,nem kaphatja az interferon kezelést.Várjuk,hogy lehetőséget kapjon az interferon mentes kezelésre.

Jelenleg is kórházban van,mert úgy tűnik a vírus megtámadta a tarnszplantált vesét is.nem tudom volt-e valaki hasonló helyzetben,ha igen esetleg tud nekem válaszolni.Ha vissza kerül a gépre,kaphatja-e az interferon kezelést?Hiszen akkor már sajnos a veséje nem működik.

Ha mégsem kell gépre mennie.akkor hol lehet kérvényezni az interferon mentes kezelést?Mert most olvastam a neten egy cikket,hogy a kérvényt benyújtott betegek közül már kapott valaki ilyen kezelést!És ez a cikk 2014-es.

Szóval ha valaki tud erről valami infót ossza meg velem.

Előre is köszönöm:S.Ilona

#19928 S.Ilona hozzászólása: 2015.01.16. 16:56

Köszönöm a válaszokat.Továbbra is figyelni fogom az itteni híreket,hátha találok valami hasznosat.
További szép napot!

klmaan
#19927 klmaan hozzászólása: 2015.01.16. 01:48

Köszi Nóra!
Már megint telen írok, így könnyebben ütök mellé. Ili kérdésére, hogy kaphat-e inf. kezelést, ha gépre kerül, nem tudom a vàlaszt. Nekem, logikusnak tünne, ha igen. Ezt elképzelésem szerint, csak a 2 orvos együtt tudja eldönteni. Gondolom, hogy Makara dr Úr válaszol majd, ha olvassa ezeket a beírásokat.
Üdv és jó éjt Mindenkinek!!
Szeretettel. Klári

nora51
#19926 nora51 hozzászólása: 2015.01.16. 01:00

Bocsi, hogy itt okoskodok, de Klári véletlenül Hapadr-t írt, és ez lehet, hogy így nem érthető.
Valószínűleg hepadr-t (vagyis hepatológus doktort) akart írni. Tehát: a saját hepatológusa veszi fel a beteget a Hepreg2-re, azaz a hepatitisz-regiszterre. Ez a várólista is egyben. Ősszel-télen jönnek az interferonmentes szerek, legutóbbi értesüléseim szerint. Mindenki, aki arra vár valamilyen okból, mint pl. kedves férjed is, azonnal jelentkezzen ezügyben a hepatológusánál, hogy az tegye fel a hepreg2-re. Lehet hogy Fibroscan-vizsgálatra küldik, vírusszámlálás, vérkép, UH,stb. Kívánunk mielőbbi jobbulást és hepreg2-re kerülést! (Méltányossági kérvényt benyújtani az OEP-nek, esetetekben ez indokolt lenne! Ehez sajnos nem értek, de a hepatológussal sürgősen meg kéne ezt is beszélni!!!!)
Üdv: nora51

klmaan
#19924 klmaan hozzászólása: 2015.01.16. 00:34

Szia Ili!
Úgy tudom, hogy első körben 10-en kezdhették el. A Hepreg2-be való bekerülést a Hapadr intézi, és szerintem a Férjednek lesz annyi pontja, hogy azonnal kezdheti is, ahogy elindilhatnak a kezelések. Persze, azért legyetek “résen”!!!!
Ha itt maradtok köztünk, s eljöttök a VIMOR rendezvényekre, akkor biztosan elsőkézből értesültök majd velünk együtt az eseményekről/hírekről. Nagyon szurkolok Férjednek, hogy sikerüljön neki megkapnia azt a kezelést, ami a legjobb lesz Neki!!!!
Írjál máskor is, mert érdekel a Sorsotok!
Üdv szeretettel.Klári (dolgozznet@gmail.com)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close