sos

Téma címkék:
2015.01.20. 10:32

Szép napot!

Érdeklődnék,van-e itt olyan valaki,aki kapott már,vagy folyamatban van neki az interferon-mentes kezelés?

Mert volnának kérdéseim,de egyenlőre mindenki máshová küldözget,és senkitől nem kapok válaszokat.

Mi kell a kérvény beadásához?Milyen vizsgálatok?

Most megyünk majd márc.6.-án fibroscan ultrahangra.Ennek az eredményén kívül mire van még szükség.Mert a kezelőorvosunk majd csak februárban lesz elérhető.

Köszönöm a választ!

klmaan
#19995 klmaan hozzászólása: 2015.01.24. 20:10

Sziasztok!
Én úgy emlékszem, hogy első körben marad a ribavirin, s egy vagy kettő az újakból. Szerintem, ezt hamarosan megtudjuk.
Szép estét! klári

museto
#19994 museto hozzászólása: 2015.01.24. 18:10

Szia Nóra!

Ez vajon interferon nélküli, vagy az mellé egy újabb antivirális szer lehet? Mert úgy írja: “betegség kezeléséhez alkalmazott gyógyszerrel együtt”

Az újonnan befogadott készítmények között szerepel a C típusú májgyulladás kezelésére szolgáló, szájon át szedhető medicina is, amely a többi, a betegség kezeléséhez alkalmazott gyógyszerrel együtt komoly mellékhatások nélkül kiváló terápiás hatást eredményezhet. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/15440/Tovabbi_gyogyszerek_ara_csokkenhet#sthash.gCkBZlZ5.dpuf
Üdv Museto

nora51
#19998 nora51 hozzászólása: 2015.01.25. 00:31

Mint Klári írja, ez a “többi” a ribavirin 2 féle verziója lehet. Ha intf.szurira gondolunk, akkor simeprevires hármaskezelés az új, de az már ősz óta megy, tehát nem arról van szó. Van olyan, hogy ribavirinnel együtt adnak valami most jövő újat, vagy anélkül. Az újak csakis szájon át szedhetők lesznek, és többféle is lesz.

klmaan
#20000 klmaan hozzászólása: 2015.01.25. 00:44

Sziasztok!
Bemásoltam a cikkeket a TÖRTÉNET: “Újabb információ a HCV újabb kezelési lehetőségéről” címszó alatt, mert nekem csak az egyik jött be kinyitva. Ezek az Informed honlapon olvashatók.
Üdv. Klári

#19967 S.Ilona hozzászólása: 2015.01.20. 20:53

Szép estét mindenkinek!

Köszönöm a szavaitokat,kedvesek és jól esnek.El vagyok keseredve,és sajnálom a kedvesemet.
A neten ismerkedtünk meg,és hamar össze is költöztünk.Nyolc éve vagyunk együtt,és 3 éve a férjem.A nyolc év alatt meghaltak a szüleim,a nagyszüleim,a testvérem.Nekem már csak Ő maradt.Ezért szeretnék mindent megtenni érte.
Sajnos nem tudunk előbb az ultrahangra eljutni,akkora tudtak csak időpontot adni.
Azt megkérdezhetem,hogy hol van ez a Hepatitis klub?És én,bár nem vagyok beteg(legalábbis nem tudok róla) elmehetek-e?

Üdv mindenkinek!

#19968 katih hozzászólása: 2015.01.20. 21:39

Szia Ilona!

A Klub Bpen van. Mindenki eljöhet aki úgy érzi valamiért közénk tartozik. betegek, hozzátartozók, barátok, orvosok, nővérek stb. A következő, mint Museto is írta valószínűleg február 6án lesz. (Még folyamatban van a szerződéskötés a helyre, ezért nem írom biztosan, de majdnem biztos)
Ha írsz egy e mailt a vimorklub@gmail.com e mail címre, hogy érdekelnek a rendezvények, akkor a meghívót mindig elküldjük Neked közvetlenül. Ugyanide tudod megírni a kérdéseidet illetve a témajavaslataidat is. De a klubban közvetlen kérdésfeltevésre is nyílik lehetőség.
Egyébként a Városzoba szerkesztői is mindig kiteszik a hírekbe.
üdv
katih

klmaan
#19962 klmaan hozzászólása: 2015.01.20. 16:31

Szia Museto!
Ilona a Férje miatt írt ide, a “remény” cimszó alatt.
Szép napot Mindenkinek! Klári

museto
#19965 museto hozzászólása: 2015.01.20. 18:30

Ok, köszi az infót Klári, megkeresem azt a beírást. Látod, kedves S.Ilona mennyire figyelünk egymásra,.ezért is jó egy ilyen közösségbe tartozni. Üdv, Museto

klmaan
#19961 klmaan hozzászólása: 2015.01.20. 16:28

Kedves Ilona!
Gondolon, egy kicsit csodàlkozva olvastad Museto hozzászólását a fenti kérdésedre, azok után, hogy Te már leírtad a helyzeteteket, s a klubról, meg VIMOR-ról kaptál már itt infót.
A félreértés abból adódik, hogy nem a saját oldaladon, a már általad megírt TÖRTÉNET-ed alatt tetted fel a mostani kérdésedet. Museto figyelmét elkerülte az előző beírásod, s most úgy reagált, mint egy új Tag érkezésekor.
Museto! Olvassad el a REMÉNY történetet, amit írt Ilona a Férjéről.
Ilona! Az a praktikus, (ez egy tanàcs csak!), ha egy témakört/eseményt egy TÖRTÉNET alatt osztunk meg, mert akkor làtod Te is a reagálásokat, s mi is egymásét, igy nem jönnek párhuzamosan a válaszok, meg pillanat alatt rápillanthatunk a TÖRTÉNET-re, s beazonosíthatjuk a Gazdáját.
Ilona drága! A jelentkezést csak az orvos intézheti, de nekünk sem árt képben és résen lenni! Mivel a Hepreg2 februárban indul, én a helyetekben nem várnék márciusig. Azt hiszem, ezt válaszoltam a másik oldaladon is.
Kiváncsi vagyok a fejleményre, írjál máskor is, s gyertek el a VIMOR-ba!

Üdv szeretettel. Klári

museto
#19960 museto hozzászólása: 2015.01.20. 13:48

Szervusz kedves S.Ilona!

Biztosan jelentkezni fog valaki, aki érdekelt a dologban Veled együtt. Egyébként ha tudnál időt szakítani Február hatodikán délután néhány órára, Budapesten van egy Hepatitis Klubunk, ahol kb negyedévenként összejövünk mi hepások és van módunk a tapasztalatok egymás közti megbeszélésére. És ami fontos, ezeken a foglalkozásokon neves hepatológus orvosok is velünk vannak, akiktől kötetlen beszélgetés formájában, némi pogácsa rágcsálása és kávé hörpölése közepette sok mindenféle kérdésünkre választ kapunk. Van egy Katih nicknevű gyógytársunk, aki a dolog főszervezője, Ő szokta összegyűjteni az épp aktuális fejleményekkel kapcsolatos kérdéseket, így az ott levő orvosaink már ezekre felkészülve. jönnek közénk. Gondold át a dolgot, szívesen várunk körünkben, ha már Te is ilyen fricskát kaptál az élettől velünk együtt. Üdv, Museto

#19969 katih hozzászólása: 2015.01.20. 21:40

köszönöm :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close