Meghívó!

2015.03.17. 23:25

Kedves Sorstársak!

Nagy szeretettel hívlak Benneteket egy kis lelki feltöltődésre így Nagyböjt idején. Kislányomnak, Júliának, akit már többen is ismertek, hangversenye lesz pénteken este.

Pontos időpont: 2015. 03.20-án 18 óra 30-kor. (Pontosabban, az esti, 18 órás Szentmise után.)

Helyszín: BP. Jezsuita Jézus Szíve Templom, Mária utca

Közreműködik az énektanára, a kamarakórusuk és egy orgonista.

Talán még annyit, hogy Júlia építészmérnöknek tanul, de évek óta jár zeneiskolába énekórára. Még itthon kezdte, s a Tanára is Pestre került, így Őnála tudta folytatni. Nagyon szépen énekel, de gondolom, ez egy kedves és szép szabadidő eltöltés lesz neki a jövőben is.

Várlak Benneteket!

Szép napokat Nektek! Üdv. Klári-Klmáan

klmaan
#20368 klmaan hozzászólása: 2015.03.21. 01:49

Dràga Nóra!
Köszönöm Júlia nevében is. Nagyon örülök, hogy ott voltál, hogy talàlkoztunk, s annak főképpen, hogy jól is érezted Magadat!
Szép 1. tavaszi hétvégét kivànok Neked és minden Sorstársnak!
Üdv. Klári

nora51
#20367 nora51 hozzászólása: 2015.03.20. 21:49

Tanusítom, hogy a hangverseny lélekemelő volt, nagyon szép és megható. Klári lányának, Júliának gyönyörű angyalhangja van, lírai szoprán. És ami a legfontosabb: tiszta szívből énekel!
Gratulálok szeretettel:
nora51

klmaan
#20358 klmaan hozzászólása: 2015.03.18. 12:28

Szia!
Köszönöm a gratulációt! Megkaptam a határozatot. Maradt a 60 % károsodás, így a pénzem is. Pontosabban tettek rá 1300 Ft-ot, s most rokkant járadék lett a neve. Ettől függetlenül gondolkodom a fellebbezésen, mert az autoimmun problémámat nem látom a %-ok felsorolásában, valamint a halláskárosodásomat sem. Persze, ha nem adnak rá még 20 %-ot, akkor nincs értelme. Szerintem, ne add fel!!! Menjél el a 3. fokra, s ott a munkaügyi bíróságon Te is beszélhetsz, érvelhetsz, s ott lesz már a kezedben az F/3 is! Te aztán semmit sem tudsz veszteni! Van még időd, hogy fellebbezzél? Ha már elkezdted, folytassad!!! Azonkívül, mindenről vigyél leletet! Nekem pl. az inkontinenciára 5 %-ot adtak, a vérnyomásra 6%-ot, a HCV-re 30-at, a neurológiai problémáimra pedig 25 %-ot. Teljesen érthetetlennek érzem akkor, hogy pont a legkellemetlenebb problémámra, ami megnehezíti és megkeseríti a mindennapjaimat arra nem adtak semmit, a hallásveszteségemre-fülzúgásomra meg az autoimmun bajom miatti fájdalmakra, és kellemetlenségekre.
Akkor hajrá előre!!
Üdv szeretettel: Klári

#20356 tothjanosne hozzászólása: 2015.03.18. 06:58

Klárika már hiányoltalak hogy nem jelentkeztél a várószobán.Gratulálok a lányodhoz hogy ilyen ügyes.Hogy vagy,a fejzúgásoddal? Megkaptad e már a határozatot?Enyém hétfőn jött meg,42%-os egészségkárosodás,de a pénz maradt 29615-ft Ebből aztán lehet jól élni!,orvosokhoz eljárogatni.Köszönöm a jótanácsot a fibroscannal kapcsolatban,amiről csak Tőled tájékozódtam.Sajnos az F-3-ba vagyok jelentősen fibrózisos a májam.Már az első alkalomnál a László kórházban felkerültem az interferonmentes várólistára.Várok a következő eligazításra,azon kívül nagyon vacakul vagyok úgyérzem mintha valami nagykő lenne bennem.Kívánok jó egészséget és szereteteljes feltöltődést ahúsvétra.Puszillak Tóthné.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close