Indul az INF mentes kezelés!

2015.04.18. 18:47

Sziasztok Kedves Sorstársak!

Akik voltak tegnap VIMOR klubban már hallották az ú, és nagyszerű hírt, de tudja meg MINDENKI!

Az OEP és az illetékesek között, a HCV-és betegek javára nagy-nagy eredménnyel lezárultak a tárgyalások, miszerint: 2016 végéig havi 100 beteg INF mentes kezelése indul, elvileg azonnal, a gyakorlatban kb. szeptemberben. A 3-as kezelés megszünt! A naiv betegek (első kezelésben részesülők) a hagyományos INF-s 2-l indulnak, de szigorúbb odafigyeléssel, vagyis, nem kell belepusztulniuk. Aki vár az INF mentesre, keresse fel orvosát, mert a ” bevezető” méltányossági kérvényeket már lehet is beadni! Nekem már telefonáltak is a Hepatológiáról, hogy menjek aláírni.

Úgy tudom, hogy lesz egy részletesebb beszámoló is itt, de a következő VIMOR-on is. Akit még további részletek is érdekelnek a tegnapi napról, bátran hivjatok, írjatok magánban, és szivesen válaszolok.

Hajrá HCV írtás!!

Ezzel a jó hírrel kívánok szép és reménnyel teli napokat/heteket MINDANNYIUNKNAK!!!

Üdv szeretettel.Klári- klmáan (dolgozznet@gmail.com)

#21407 hokuszpok1 hozzászólása: 2015.08.14. 20:03

Üdv Mindenkinek!!
Ma jelentkeztem a soron következő ellenőrzésre :Azt a tájékoztatást kaptam,hogy megbeszélés tárgya lesz az új kezelés.Sajnos bővebb felvilágosítást majd szeptember 9 -én kapok.Nagyon bizakodom,hogy sorra kerűlök.
Sorstársak Ti hogy álltok már ezzel kapcsolatban?
Tudtok valami bővebb infót?
Hűvösebb napokat Mindenkinek!!
Sok-sok erőt és kitartást azoknak akiknél folyamatban van a kezelés!-ez a meleg még nehezebbé teszi.De bizni kell!
Üdv .Hókuszpók

klmaan
#20559 klmaan hozzászólása: 2015.04.25. 00:48

Sziasztok!
Tegnap aláírtam a kérvényt. 40 pont felett lehet beadni a méltányosságit. Egyet nem értek, majd megkérdezek egy Hepadr-t, de ha Makara dr Úr olvassa kérdésemet, akkor megköszönöm ha válaszolna, mert gondolom, másokat is érint. Azt hallottuk VIMOR-on, hogy sok minden befolyásolja a pontokat, többek között a beteg különböző betegségei is, pl. autoimmun betegség. Itt azt mondta az Ápolónő, hogy olyan kérdés nincs is, így az én autoimmun bajom nincs ráírva, pedig már nagyon szenvedek tőle, s gyorsan ki kéne űzetni a sok évtizedes betolakodókat. Dokim szabin volt, így Tőle nem tudtam kérdezni. Előfordulhat, hogy a méltányosságinál más a kérdőív, mint majd lesz a szeptembertől induló “hivatalos”-nak?
Na! A lényeg, hogy mindenképpen elindult a folyamat!
Üdv és jó éjt Mindenkinek! Szeretettel. Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

#20562 Makara_dr hozzászólása: 2015.04.25. 22:34

Az autoimmun betegség interferon ellenjavallat, de nem ad külön pontot. A pontozás a protokollban van benne pontosan, lásd a http://www.Hepreg.hu-n!

Makara dr

klmaan
#20564 klmaan hozzászólása: 2015.04.25. 22:45

Kedves Makara Doktor Úr!

Nagyon köszönöm a gyors választ.

Üdv. Klári

Zsazsu
#20575 Zsazsu hozzászólása: 2015.04.26. 19:22

Tisztelt Makara Doktor Úr!

Nekem Crohn betegségem van , most kerülök majd fel váró listára az Interferomra.
A Crohn is autoimmun betegségnek számít?
S ha igen akkor külön kell kérvényeznem a mentes kezelést?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Zsazsu

#20550 heller52 hozzászólása: 2015.04.22. 19:18

Nagy a boldogság nálam is, mert a három sikertelen kezelés után ma voltam aláírni a papírokat az INF mentes kezelés igénylésére a kezelőorvosomnál. Most már csak bizakodva és előre a cél felé. üdvözlettel sorstársaim: heller52

#20544 hokuszpok1 hozzászólása: 2015.04.20. 18:11

Üdv Mindenkinek!
klmaan nagyon köszönöm,hogy jó híreket!!!!
sajnos vidékről nem tudok részt venni ezeken a rendezvényeket,fránya anyagiak.
—azt hiszem mostmár BIZAKODHATUNK aaban hogy mi vissza esők is egyszer csak meggyógyulunk!
Üdv hókuszpók

klmaan
#20545 klmaan hozzászólása: 2015.04.20. 18:33

Üdv Kedves Hókuszpok!
Reméljük valóban a legjobbakat, és a sok vírusmentesé vált Sorstársat! Azért örülnénk, ha megismerhetnénk Téged is! Sokan vagyunk vidékiek a VIMOR rendezvényeken. Nekem van egy-két ötletem, miként lehet olcsóbban megúszni a dolgot, sőt, a szállást is, ha éppen szükséges! Utóbbira éppen itt kaptunk egy jó ötletet.
Én sokszor megyek az itteni egyesületből kiküldetésben, így fizetik az útiköltséget. Ez is egy ok, hogy helyben alakítsatok egyesületet! Persze, ennél több okot lehet felsorolni, hogy miért jó és hasznos betegtársak találkozni, együtt lenni! 10 fő kell hozzá. Ha nem akar az egyesület “közhasznú” lenni, akkor egyszerű az alapítás és a működtetése. Ebben tudok segíteni alapszabállyal is, de a kezdő lépések megtételével is.
Addig is! Össze lehet állni egy útvonalon lakók, s így megoszlik a benzinköltség. Mi Zalaegerszegről többször mentünk így VIMOR-ra. Lehet úgy is, hogy elindul az autó a “végről”, s közben felveszi a Sorstársakat. Kapcsolat, barátság, élmény-infó megosztás, stb. stb..!
Van nekünk informatikusunk, Hetvenes személyében. Biztos erre is tud készíteni egy használható táblázatot-gondolom!
Írjál nekem magánban, s még tovább “ragozhatjuk az ötleteket”!
Üdv szeretettel. Klári-Klmáan (VIMOR elnökségi tag, aki a vidéki betegszervezetekkel tartom a kapcsolatot. dolgozznet@gmail.com)

#20570 hokuszpok1 hozzászólása: 2015.04.26. 13:31

Üdv Mindenkinek!
Klaaman köszönöm,a javaslatokat!
Most abba a stádiumban vagyok,hogy inkább csak itt a közösségbe merem vállalni a betegségemet!
Nem maradtam ki én sem az emberek butaságából,rossz indulatából. Be vallottam 2 munkahelyen,és nem is kellett munkába állni. Olyan kis faluba lakom,hogy nem szeretném ha bárki is tudomást szerezne a betegségről.De ezzel ahogy olvasom a többieket nem vagyok egyedül.
Még nem igazán tolerálják az emberek.Pedig senki nem tudja mi lakozik bennük.Mi sem tudtuk sokáig.
Mégegyszer köszönöm. Hókuszpók

museto
#20572 museto hozzászólása: 2015.04.26. 15:13

Szervusz Hókuszpók!
Én is egy kis faluban élek, bár én “csak” 1 munkahelyet vesztettem el “kultúrált és inteligens” módon, de koromnál és maradandó egészség károsodásomnál fogva már nem kell többé munkahely után kajtatnom. A közvélemény itt sem különb, mint máshol, én sem dicsekedhetem a postán vagy akár a templomban sem, hogy minő elegáns betegséggel rendelkezem. Persze a közvetlen környezetem tudja és elfogadta állapotomat, nem is foglalkoznak vele. A többiek meg pletykálnak, mondanak hülyeségeket, ami a legérthetőbb számukra, az az, hogy rákos vagyok, már két éve. Az egyik szomszédasszony (a falu egyik legnagyobb sz@rkeverője) nyíltan rám is kérdezett, hogy menyire bírom magam, meg aztán mennyi lehet még hátra? Most meg bajban van, új elméletet kell gyártania, mivel szemmel láthatóan jobban nézek ki, többet tevékenykedem mint valaha (gondolom dúl benne a harag, hogy lehetek ilyen pofátlan, hogy életben vagyok, sőt még meg is gyógyulok). Nahát ennyit a nép szájáról és az emberi butaságról! ne aggódj, amíg velünk vagy, mindig találunk megoldást, vagy ha nem, legalább néhány oda illő szót. Üdv, Museto

#20591 KatiNemeth hozzászólása: 2015.05.01. 11:29

Kedves Hókuszpók!
Hasonló cipőben járok mint Te.Nem mondtam el a betegségemet, mert sajna nem igazán tolerálják az emberek az ilyesmit, valószínűleg az ismeretek hiánya miatt is. Megosztottam a titkomat a jóga oktatómmal, mivel ő is hepás ,csak b.Már sajnálom ,hogy megmondtam neki mert ő tele szájjal mondta el mindenkinek. Nekem is , mint musetónak ,azt mondták ,hogy biztosan rákos vagyok.Most hogy NEGATÍV lettem ,csodálkoznak .Vissza mentem dolgozni, vissza szedtem a kilókat amit leadtam..A munkahelyen csak a főnököm tudja,de korrekt és nem mondta el senkinek.De nekem még így is olyan mintha teljesen más lennék mint 2011 előtt amikor kiderült a betegségem.
Kívánom ,minél hamarabb essél túl a inf-nélküli kezelésen és mihamarabbi gyógyulást.
Üdv: Kati Nemeth

klmaan
#20529 klmaan hozzászólása: 2015.04.19. 20:16

Itt az INF mentes kezelés! 2. rész.
Sziasztok!
Még annyit akarok hozzáírni az elsőhöz, hogy jelenleg 1200 fő van a Hepreg-ben, s 2016 végéig 1600 fő kap kezelést. Valamint még azt, hogy köszönet MINDENKINEK, aki valamit is tett érte!!!! Az a meglátásom, hogy a 3-as kezelésért tett erőfeszítéseink gyümölcse érett most be. Akkor az volt az alap probléma, hogy egyesek/illetékesek, (pl.OEP), nem voltak tisztában a helyzettel. Nem vagyunk nagy tömeg. Ez látszik abból is, hogy még az eü. dolgozók sincsenek tisztába a HCV-vel. Az előző harcunk elején kapott egy levelet a VIMOR az OEP-től, hogy “van nekünk 28 gyógyszerünk, mit akarunk?” Még szerencse, hogy jött ez az érdekes infó, mert meg tudtuk világosítani és magyarázni a helyzetet, miszerint az valójában kettő, csak más “becenéven”, meg több cég kiadásában, és kiszerelésében. INF és ribavirin. Mi itt a hatóanyagokat mondjuk, nem a megjelenési neveket, így nem is tudjuk, hogy a majd 20 év alatt milyen neveken jelentek ezek meg. Már nem is érdekes, mert “képbe” került az OEP, meg a Minisztérium, és mindenki, akinek kellett, így azóta aránylag gördülékenyen ment a dolog. A “nyugati” befogadások után itt is már pár hónapja ez megtörtént, s főleg ezzel a nagyszámú kezeléssel Európában az élvonalba kerülünk. Köszönjük a 6 milliárdot, az okos, bölcs és hatékony egyeztetéseket/versenyeztetést, hogy ennek ez a nagy kezelési szám lett az eredménye a mi javunkra.
DE! Kérdezem, hogy miről fogunk 2017 januárjában írogatni itt? Hmm? Talán nem lesz az sem nagy gond, ha nem a kezelésekről és a mellékhatásokról!!!
Ezzel a reménnyel kívánok Nektek szép estét!
Üdv szeretettel. Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

nora51
#20536 nora51 hozzászólása: 2015.04.19. 23:09

17 januárjában ilyen hozzászólások lesznek itt: “Sziasztok! Ma sincs semmi mellékhatásom. Normális ez?” Mire egy másik sorstárs: “Nekem sincs! Kezdek aggódni! Holnap megkérdezem a hepászomat, hogy nem placebót kaptam-e.” Harmadik sorstárs már nincs, mert mindenki meggyógyult.

klmaan
#20537 klmaan hozzászólása: 2015.04.20. 00:04

Köszi Nórám!
Csak így, jókedvűen!
Nyugodalmas jóccakát!
Üdv Mindenkinek.Klári

museto
#20538 museto hozzászólása: 2015.04.20. 06:08

A próféta beszéljen Belőletek drágáim! Azért csak lesz valami témánk, meg aztán ha már ennyi időt együtt éltünk. annyit azért megérdemlünk egymástól, hogy időnként tájékoztassuk a volt küzdőtársakat életünk, regenerálódásunk alakulásáról, bár úgy látom, akad olyan sorstárs is, miután sikeresen kikecmergett ebből a slamasztikából, inkább szeretne fátylat borítani az elmúlt történésekre, felejteni mindent és mindenkit. Emberileg ez is érthető és abszolút elfogadható.
De – mint azt korábban írtam – nem tudjuk még az új szerek kiből mit váltanak ki, emlékezzünk csak, a nagy dirrel-durral beharangozott 3-as kombinációs kezelések frenetikusnak vélt hatása is mennyire lelombozta a társaságot a nem várt ilyen-olyan kellemetlen mellékhatások miatt.
Aztán itt van az utókezelések tárgyköre is ami megint izgalmas lehet főleg az F4 35-40 kPa állapotú rosszmájúak körében. Lehet, hogy Ti vírus milliomosok könnyebben meg fognak szabadulni betolakodóiktól, és a kevésbé károsodott májatok néhány év alatt teljesen regenerálódik, de vagyunk néhányan a z F4-es skálarész közép és felső tartományában, akik már kevésbé számíthatunk – inkább csodaszerű – regenerálódásra, annál reálisabb alternatívaként fenyeget bennünket egy esetlegesen kialakulható tumor, nyelőcső visszér tágulat, hasi víz gyülem és ezek talaján kialakuló újabb szervi problémák. Arról nem is beszélve, hogy körünkben is van néhány beteg, akin már csak a transzplantáció segíthet.
Vannak a mai korral járó újabb fertőzés veszélyek is, amit a fiatalabb korosztály sajnos nem vesz tudomásul (vénás kábítószer, pirszingek, tetkók, gyakori szekxpartner váltás stb) ami a fertőződés újabb kategóriáit hozza létre, így sajnos fájdalom, de velünk nem fog kihalni a hepás társadalom.
Lehet, hogy ez a platform újabb elemekkel fog kibővülni, adja az Ég, hogy minél többen szabaduljunk, szabaduljatok meg a vírusoktól, de akik továbbra is nyögjük a májkárosodásból, vagy a korábbi kezelésekből eredő gondokat azok remélem a jövőben is egymásra találunk e helyütt, nem hagynak el bennünket a Katih a legfőbb fáradhatatlan őrangyalunk, Klára és Krisztina dr.-nő sem. E szellemben fogadom örömmel Veletek együtt a kezeléssel kapcsolatos jó híreket, éljen Mindenki bátran az új lehetőséggel!!! Üdv, Museto

nora51
#20548 nora51 hozzászólása: 2015.04.21. 00:04

Na a setét gondolatoknak szoktam én azt mondani, hogy hess, hess! Egyelőre mindig csak nézzünk a közeljövőbe, a rövidtávú célokra. Vírusmentesség tutira! Ezzel foglalkozzunk most, aztán el tudom képzelni, hogy lesz itt egy Gyógyult Veteránok Frakciója, akik a kezdő harcosok támogatásán kívül a posztvirális lét megannyi elemét, tapasztalatát osztják meg egymással és mindenkivel. (Maradandó károsodások fóruma, Hogyan utógondozzam magam-klub, Le a zsírmájjal!- virtuális tornaklub, stb…) Nem hagyjuk el egymást! Aki mégis továbblép, az éljen boldogan, egészségesen klub-élet nélkül, szíve és mája joga, én is úgy gondolom.
Aki transzplanton esik át, azt segítjük, körülvesszük, buzdítjuk, ahogy a csövön kifér. “Cserébe” pedig azt kérjük, hogy ha már teheti, ossza meg velünk a transzplantált lét tapasztalatait. Mert hát soha nem lehet tudni, ugyibár…
Én úgy érzem, hogy az emberek, a fiatalok felvilágosításában, a szűrések munkájában mindig szívesen részt fogok vállalni, mert muszáj valamit tenni azért, hogy minél kevesebb ember legyen hepás. Így valamennyire szerényen próbálom meghálálni a társadalomnak, hogy több tízmilliót beleölt a gyógyításomba. (Most beleszámítottam már a negyedik, ezúttal interferonmentes kezelésemet is, ami remélhetőleg ’16 végén bekövetkezik, és sikerülni is fog…)
Csak arra kérem a gyógyult és továbblépő sorstársakat, hogy néha-néha egy icikét picikét kukkantsanak ide és egy mondattal adjanak hírt magukról! Mert az ember nagy marhán megszereti azokat, akikkel együtt küzd az élet-halál-harcban, és bizony aggódik, ha sokáig nincs életjel…
Na,, még elkönnyezem itt magam, én mafla, be is fejezem most már! Jojcakát!
nora51

klmaan
#20549 klmaan hozzászólása: 2015.04.21. 00:41

Ok Nórám!
Szeretem ezt a “nórás” stílust.
Így legyen!
Jó éjt Neked és Mindenkinek!! Klári

#20593 KatiNemeth hozzászólása: 2015.05.01. 11:41

Kedves musetó!
Örülök ,hogy olvashatom az írásaidat, és teljesen egyetértek veled.Néha én is be -be kukkantok ide, de való igaz,nem sok időm van ,mivel visszamentem dolgozni és igencsak kevesebb időm van gép elé ülni. de azért ha itt vagyok általában benézek .Remélem össze szedted már magad,és regenerálódtál.
Én május 5.-én megyek kontrollra az éves találkozóra. üdvözöllek KatiNemeth

#20592 KatiNemeth hozzászólása: 2015.05.01. 11:39

Kedves musetó!
Örülök ,hogy olvashatom az írásaidat, és teljesen egyetértek veled.Néha én is be -be kukkantok ide, de való igaz,nem sok időm van ,mivel visszamentem dolgozni és igencsak kevesebb időm van gép elé ülni. de azért ha itt vagyok általában benézek .Remélem össze szedted már magad,és regenerálódtál.
Én május 5.-én megyek kontrollra az éves találkozóra. üdvözöllek KatiNemeth

7agi7
#20526 7agi7 hozzászólása: 2015.04.19. 14:47

Kedves Klári!
Sajnos mégsem tudtam elmenni a Vimor találkozóra. Nekem az elég messze van, a város másik végén lakom, és nagyon sokszor voltam a héten rosszul, nem mertem nekivágni. A rosszullétet itthon is alig lehet elviselni, Isten őrizz, hogy máshol kerüljek kellemetlen helyzetbe. Pedig jó lenne megismerni benneteket.
Örülök, hogy jól alakul az INF.mentes dolog. Persze azért abban reménykedem, hogy nekem már nem lesz részem benne. A héten levették a 24. heti vírusszámot, türelmetlenül várom az eredményt.
Az is érdekel, hogy vajon miért állították le a hármas kezelést. Gondolom, a Boci nem hozta a várt eredményt, a Telát meg nem lehet kibírni.
Kívánom, hogy minden várólistás kerüljön hamar sorra, és gyógyuljon meg mindenki! Üdv, Ági

klmaan
#20527 klmaan hozzászólása: 2015.04.19. 15:22

Szia Ági!
Ha kezelés alatt vagy, akkor érthető a rossz közérzeted. Reméljük, hogy leszel még jobban, s lesz alkalmunk megismerkedni!
A 3-as kezelés jelenlegi leállítása anyagi ok, de lehetett volna az is, hogy a drágasága mellett majdnem belepusztulnak a kezeltek. Nem olcsóbb, mint most lett az INF mentes, s akkor még nem beszéltünk az eredményességről. Sokkal jobb a 3-as, mint a 2-es, de azért a közvetlen sorstársi kapcsolatban kapásból tudok 5 főt aki végig, vagy majdnem végig szenvedte a 3-t, és nem gyógyult meg. Persze, nem is mondta senki, hogy 100 %-os, de azért rossz, hogy Ismerősök maradtak vírussal annyi szenvedés mellett. Na! Most nagyobb a remény, mert nagyobb %-ot ígérnek az újhoz! Így legyen!!
Vigyázz Magadra, s ne hagyjad, hogy a mellékhatások nagyon elhatalmasodjanak, vagy maradandókat szedjél össze, mert most már valóban van jobb megoldás!!!
Szeretettel üdv Mindenkinek! Klári-klmáan (dolgozznet@gmail.com)

#20531 katih hozzászólása: 2015.04.19. 21:30

Szia Klári!

Tényleg anyagi okokból szűnik meg a 3as kezelés. Azt végig lehetett tudni, hogy a kettes siker valószínűsége 50% a hármasé meg 70-75%. Az interferonmentes meg tudhatóan 95-98% Az is ismert, hogy mellékhatása az interferonmentesnek alig van. Te ismersz 5 embert akinek nem sikerült a 3as OK és hányat ismersz akinek sikerül? Szerintem ugyanannyit biztos! Ha csak azt nézzük, hogy a februári klubon hányunkat “ünnepeltünk”.
katih

klmaan
#20533 klmaan hozzászólása: 2015.04.19. 21:54

Szia Katih!

Félreértettél.

Én nem azt írtam, hogy nem ismerek sikeres Hármasokat, hanem azt, hogy a sikerteleneknek több kezelésük volt előtte. Ez így is van.
Azt, hogy ez nagyon jobb lesz: elhiszem, meg azt is, hogy kevés-szinte semmi mellékhatása lesz: azt is, de attól én még izgulok egy kicsit. Egy komoly és drága kezelésről van szó, ami velem fog megtörténni. Csak ennyit, és semmi mást nem gondoltam, csupán Museto szavaihoz csatlakoztam. Én egy kicsit izgulósan örülök.
Üdv Neked! Klári

#20534 katih hozzászólása: 2015.04.19. 22:19

OK. :) Tényleg félreértettelek. Bocs!

katih

klmaan
#20535 klmaan hozzászólása: 2015.04.19. 22:39

Köszi Katih a biztatást.
Belegondoltam, s azt hiszem, hogy az izginek adalékai az orvoshoz járás, a macera, hogy a Dr-m 22 év után még nem tudja a nevemet, s egy “eset” vagyok csak neki, s annyira utálok már az épület felé is menni, főleg azután, hogy nem adott egy normális, összefoglaló leletet a leszázalékolásom miatt. Akkor azt mondtam, hogy addig a rendelő felé sem megyek, amíg Ő ott van. Elmentem a leszázalékolásra, s nem vittem leletet a Hepadr-tól. Érdekes, nem?! Talán így összességében izgalmas ez az egész nekem.
Üdv!! Klári

#20553 heller52 hozzászólása: 2015.04.23. 12:27

Én is végigszenvedtem mind a három kezelést és sikertelen lett !!!! Nem adom fel !!!! most már csak az INF-ben bízom, a papírokat aláírtam, nagy izgalommal várom a jelzést. üdv. sorstársaim heller52.

#20558 katih hozzászólása: 2015.04.24. 22:45

Drukkolok, és biztos meglesz az eredménye!

gaboca
#21240 gaboca hozzászólása: 2015.07.17. 00:50

Most erre mit mondjak? Valahogy el kell adni a gyógyszert- Ha azt mondják 50 % ban segít, 50% ban ront az állapotunkon, senki nem fogja kérni. Nekem a 3-as kezelést 8 hét után le kellett állitani, mert addig hánytam, meg ….tam., amig már alig álltam a lábamon és teljesen ki voltam száradva. Egy infúzióval megoldották a problémát és persze abba is hagytam. Aztán napról napra többet ettem, pedig már ki voltam éhezve, így jobban is lettem. Ez volt tavaly, 51 kg-al végeztem. Most 55.5 vagyok, az engedélyt megkaptam az interferon nélküli gyógyszerre, csak még a papir nem ért ide. Akkor kell az orvoshoz bemennem, hogy megkapjam a gyógyszert. Addig meg élvezem a nyarat. El ne felejtsem, ez nekem már az 5. kezelésem lesz. Genotype 1 a,b. F4 es stádium. 78 as keménység a májban.

museto
#21241 museto hozzászólása: 2015.07.17. 05:36

???????!!!!!!!!!!:::::(((((((?

museto
#20525 museto hozzászólása: 2015.04.19. 11:35

No, (jelenleg még vírusgazda) Lányok Fiúk eljött a Ti időtök is, készüljetek az újabb bevetésre. A vírusoktól biztosan megszabadultok, remélem a mellékhatások is nagy ívben elkerülnek Benneteket. Azonban az ilyen nagy hatású szerek bizonyára ettől függetlenül hatással lesznek a szervezet egyéb funkcióira is, ezért szerintem aki az idők folyamán már “beszerzett” valami szervi problémát (akár többet is), az kellő óvatossággal álljon a kezelés elébe. Mindenesetre kívánok sok szerencsét és mielőbbi vírusmentes állapotot minden leendő kezelés előtt levő gyógytársnak! Üdv, Museto

klmaan
#20528 klmaan hozzászólása: 2015.04.19. 15:39

Szia Museto!
Ja!! Félek is némileg! Ebből adódik valószínű, hogy nem vagyok annyira lelkes, mint kellene/lehetne!
Valahogyan elegem van a kísérleti egér szerepből. 22 év alatt 3 újat kellett kipróbálnom, s nekem is az fordult meg a fejemben, amiről írsz. Meg is nézem a táblázatunkat, hogy milyen összefüggés van a siker és a kezelések száma között a gyakorlatban a mi csapatunkban? Az elméletet tudjuk! A sikertelen 3-asok ismerőseim közül azok, akik min 2 kezelésen már túl voltak előtte.
Persze, ha aláírom holnap a méltányosságit, még nem azt jelenti, hogy holnapután eszem is.
Valójában van egy gy.cég amelyiknek jobban bízom a gyógyszereiben. Ha azt kaphatom, akkor teljesen nyugodt lennék. Az a cég, akik meghívtak bennünket, mint betegegyesületi képviselőket, hogy mondjuk el, mit/milyen segítséget/támogatást szeretnénk a kezelés alatt tőlük. Ez nagyon tetszett, de még a Hepadr-nak is. A kezelés alatti segítség, támogatás nagyon megkönnyítheti a sorsunkat, és így növekedhet a hatékonyság is!
Azért legyünk csak optimisták!!! Hajrá!
Üdv Neked/Nektek! Klári

Szerintem ne félj! Persze értem, de eddig tényleg mindig kis siker % volt a mostanihoz képest. és sose árultak zsákbamacskát, mindig tudtuk, hogy mire lehet számítani mind siker mind mellékhatás téren!
Egyébként ugyanezt írnám akkor is, ha sikertelen lett volna a 3as kezelésem.

#20532 katih hozzászólása: 2015.04.19. 21:36

Szerintem ne félj! Persze értem, de eddig tényleg mindig kis siker % volt a mostanihoz képest. és sose árultak zsákbamacskát, mindig tudtuk, hogy mire lehet számítani mind siker mind mellékhatás téren!
Egyébként ugyanezt írnám akkor is, ha sikertelen lett volna a 3as kezelésem.

nora51
#20521 nora51 hozzászólása: 2015.04.18. 23:11

Köszönjük szépen! Ez így már sokkalta biztatóbb! Istenem, csak váljon valóra!!!
Ezt kívánom minden hepásnak, és persze magamnak is!
Szép vasárnapot!
nora51

#20594 KatiNemeth hozzászólása: 2015.05.01. 11:52

Kedves Nóra!
Szorítunk értetek (minden még ringben álló hepás társunkért.)! Tudható hogy mikor kezded a kezelést? Kívánom sikerüljön ez az új kezelésed és véglegesen megszabadulj a kis dögöktől. Sokat gondolok rád és a többi még harcoskodóra ,reméljük az új kezelésed eredményes lesz.
Üdv .:KatiNemeth

nora51
#21248 nora51 hozzászólása: 2015.07.19. 01:44

Kedves KatiNemeth, köszönöm kedves kérdésedet: én sokára kerülök sorra, mert F3 vagyok, nem F4. Valószínű 2016 végén már reménykedhetem, ezt mondta a hepászom. Igyexem egészségesen élni, hogy megérjem. Ebben szeptemberben születendő unokám is segít.
Minden jót neked, és nagyon örülök, hogy neked már sikerült!!! Mert megérdemelted!!!!
Szeretettel: nora51

anamary
#20520 anamary hozzászólása: 2015.04.18. 21:06

Drága Klári!
Köszönjük szépen az adott információt!
Nagyon sajnálom,hogy nem lehettem köztetek!
Szeretettel üdv: anamary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close