Hétfőn 4. heti vérvétel,vírusszámlálás

Téma címkék:
2015.06.27. 07:49

Sziasztok Hát eljött a 4. Hét csak megy az idő a jo hír az hogy egy kis étvágytalanság és ingerlékenységen kívül semmi mellékhatását nem érzem a 2-es kezelésnek,remélem ettől még pusztulnak a dögök.

Van egy kis gondom sajnos nem vagyok jártas benne,ez pedig a társadalom biztositás jövő hónap 15.-én lejár.

Visszamentem Ausztriába dolgozni a volt cégemhez bejelentettek van ottani biztosításom,csak sajnos mint évekkel ezelőtt is 8 hónapomba került mire elrendeződött ,hogy Magyarorszagon is biztosítva legyek ,ezer nyomtatvánnyal futkározás ,bürokrácia stb.

Attól félek hogy ha “lyuk” lesz a TB megszünése és az ujrabejelentés között akkor nem leszek jogosult a további kezelésre ,gyogyszerekre.

Ti hogy tudjátok?

Hétfőn bemegyek a NAV-hoz és kérem hogy had fizessem magánúton amig nem rendeződik .

Szerintetek?

A segítségeteket előre is köszönöm.

museto
#21155 museto hozzászólása: 2015.06.28. 13:44

Hali Dragav! A munkaviszony megszűnése és a leszázalekolás között nekem is volt néhány biztosítás nélküli napom, pont amikor a gyógyszer kiírás lett volna esedékes. Mivel a helyzetet a központi nyilvántartás azonnal érzékelte, beriasztott, és letiltották a vélem kapcsolatos minden OEP-es ügyletet. Csak hosszas utánjárást követöen, állt helyre a dolog. Tehát én is azt javaslom, lépj gyorsan, mert különben hamarosan kivágnak a rendszerből. Ne feledd Magyarországon élünk, itt csak Te hibázhatsz, a bürokrácia sohasem! Üdv Museto

nora51
#21143 nora51 hozzászólása: 2015.06.27. 23:53

Én is ezt tenném! Ne legyen lyuk, mert rápacsálhatsz!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close