újra itt!!

Téma címkék:
2015.07.03. 14:52

Kedves sorstársak!

Tudom már nagyon régen nem aktivizáltam magam,de úgy éreztem minek panaszkodjak.

A múlt héten voltam a szokásos Pesti vizsgálatokon és úgy érzem teljesen összezavartak.

Nem fogadott a megszokott hepatológusom,bár megnézett egy kedves fiatal kollégája.

Kérdezgette,hogy mi a panaszom megnézte a laborom.Közölte velem,hogy leleteim nem igazolják a panaszaimat és felajánlotta keressem fel a pszichológusomat(ajánlott is ott egyet).Mutattam neki,hogy 16-án voltam a területileg illetékes Dr mellett,de az nem ér!

Megkérdeztem akkor mi a csodának vagyok a listán?…………….

Mikor elmentem a klinikára,meg voltak lepődve,hogy nem vittem friss labort.(vittem csak nem azt a vizsgálatot kérték rajta amit kellett volna.

A hónap végén kellene vinnem a klinikára egy leletet(gyomortükrözésről),de időpontot sehol nem tudok szerezni.(nincs orvos sok a beteg szabadságolás van stb…Mindenhol ezzel érvelnek.

Röviden ennyi…és próbáljatok nyáron nem betegnek lenni!!

Szeretettel üdvözlök mindenkit és gyógyulást kívánok::anamary

ungarjohanna
#21315 ungarjohanna hozzászólása: 2015.07.31. 08:16

Sziasztok mindenki! Régen látogattam meg az oldalt,nem volt semmi különös az életembe.Júniusba voltam a hepásznál azt mondta nem is ad következő időpontot ellenőrzésre,majd ha kaphatok új gyógyszert értesítenek. Várólistáról szó sem esett.Azt mondta először a súlyos esetek kapják az új gyógyszert.Fiatal ismerőseim körében tombol a tetoválási láz,nagyon remélem ezek a szalonok már odafigyelnek a megfelelő fertőtlenítésre,mert futószalagon működnek ezek a helyek.
Annak viszont örülök,hogy látom egyre több embernek sikerül a 2-es kezelés,bár nekem is sikerült volna.
Ölelek mindenki Johanna

#21273 KatiNemeth hozzászólása: 2015.07.26. 21:21

Kedves Anamary!
Egyetértek veled abban ,hogy ne legyünk betegek nyáron. Nekem májusban kellett kontrollra mennem a féléves ellenőrzésre . Még akkor írt beutalót a kezelő orvosom UH-vizsgálatra aminek a beutalóját kb jun.- első felében kaptam meg. Pár hét múlva (kb. 3 hét) akartam kérni időpontot .NA ez az ami lehetetlen ! Egyszerűen nem lehet kérni, mivel szinte nem lehet vonalat sem kapni telefonon.Na mindegy. majd csak sikerül valamikor, csak az a nonszensz, hogy kb fél év a bejelentkezéstől a megadott időpont amikor fogadni tudnak. Tudom nem vigasz neked “MÁS IS ÍGY VAN” jelige,legalább tudod veled vagyunk.
Szerettel üdvözöllek:KatiNemeth.

soosendre1
#21197 soosendre1 hozzászólása: 2015.07.04. 06:04

Kedves anamary!Örüllök, hogy hirt adtál magadról, sajnos sok állításodat én is alá tudom támasztani, ímé: labos házi orvosnál évente max.-2.alkalom. Negyed évente kéne egy szer legalább/ ha nem állok kezelés alatt akkor.Ultrahang évente max. egy alkalom, fél évente kellene egyszer. Ha megakarom nézetni magam Fibroscannal- 20 ezerért bármennyiszer.Én szerencsés vagyok nagyon lelkiismeretes Hepatológusom van 2000. óta vigyáz rém nagyon, persze utasításait szigorúan és nagy fegyelemmel be is tartom mindig. W. K. az orvosom. Én sajnos még harcolok azokkal a fránya RNS. alapú vírusaimmal/ HCV/ Váruk a legújabb kezelésre. Én amúgy jól vagyok tünet mentes, jó labor eredményekkel. Jobbulást és sok kitartást kívánok meg azt hogy te teljesen vírus mentes legyél, ha már az vagy akkor gratulálok, -endrebandi

klmaan
#21196 klmaan hozzászólása: 2015.07.03. 23:52

Drága Anamary!
Üdv Sorstársak!
Ez nagyon felháborító!
Magam részéről igyekszem megfogadni tanácsodat. Betegségeket is elküldöm szabadságra. Változatlanul fáj minden “porcikám”. Jól jönne egy kis szabadságolásuk az ízületi fájásoknak! Ezzel kapcsolatban. Végig csináltam egy kurzust a fizikón, de semmi haszna, pont úgy, mint tavaly. Úgy írta ki a kezeléseket a Dr, hogy még egy rtg leletet sem csináltatott. A jobb vállam jobban fáj, mint előtte. Közben a CRP-m a felső határ 2x-ről az 5x-re emelkedett. Azt mondja a Hepadr, hogy ez nem érdekes, majd ha 100 felett lesz, akkor meg kell nézni, hogy nincs-e tüdőgyulladás. (?!) Visszakérdeztem, hogy akkor miért 7,5 a felső határ, s nem 99? Erre valójában nem is válaszolt.Az ízületi fájdalmaim mellett nagyon hullik a hajam, meg többször mérek hőemelkedést. Szerintem tavasszal, ősszel és télen sem jó betegnek lenni a hazai eü-t ismerve! Voltam egy betegjogi fórum napon. Most majd elmegyek a betegjogi képviselőhöz, és teszek egy-két javaslatot, ami nem pénz kérdés! Majd beszámolok, milyen volt a vizitem.
Mindenkinek kívánok nyugis nyarat, kevesebb kellemetlen tapasztalatot az eü-ben!!
Üdv: Klári

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close