Visszaszámlálás elindult :)

Téma címkék:
2015.07.07. 08:09

Pénteken adtam be az utolsó dobozból az első szurit így már “csak ” három darab maradt .

Olyan boldog vagyok számláljuk a napokat vissza .

És VÉGE lesz a 72 hetes kettes kezelésnek

Két hónapja már hogy megvisel az egész kezelés ,ami csak jöhet minden nyavalya jön .

Sokat köhögök az orvos mondta hogy pipáljak az asztma miatt van .

A csontjaim nagyon fájnak a seprű is nehéz .

Szapora szívverés ( mitrális prolapsus-om van) miatt június első hetén elmentem táppénzre ,de semmi változás így jövő héten kardiológiára van időpontom megint kivizsgálás lesz .

Belgyógyász vetettet vért mert pajzsmirigyre gyanakszik hogy lehet azért nem szüntetti a gyógyszer(Bisoprolol) a szapora szívverést .

Sokat dolgoztam a kezelés alatt volt hogy szombat-vasárnap is .

Közös megegyezésre felbontottuk a munka viszonyt ,így most pihenek .

Jobbulást és kitartást mindenkinek !

Lujza

museto
#21326 museto hozzászólása: 2015.08.03. 23:00

Ezer Gratula Lujza a sikeres végkifejlethez!!! Most viszont nagyon vigyázz és figyelj Magadra mert többünknél is a kezelés befejezte után jelentkeztek a különféle bajok. A hepászoddal való jó kapcsolat ezek után még fontosabb lesz, mert minden váratlanul felbukkanó nem várt jelenség lehet előjele egy nagyobb gondnak. Én pl még tavasszal le tudtam csiszolni és festeni az unokák hintáját, most meg egy képszög beverése is gondot jelent. Ennyire nagy gond lett a váll ízületeimmel. A lágyéksérv is derült égből villámcsapásként jött, az epe és vese kövekről nem is beszélve. Szerintem a kettes és hármas kezelések szervezetre ható hosszú távú hatása még hagy kiértékelni illetve kutatni valót az orvosoknak. Sajnos a vírus mentes állapot elérésének is meg van az ára. Üdv, Museto

Lujza
#21402 Lujza hozzászólása: 2015.08.14. 10:38

Köszönöm Kedves Museto !
Megpróbálok vigyázni magamra .
A héten kifestettük a lakásunkat és sajnos nem sok mindent tudtam segíteni a férjemnek ,még mindig gyenge vagyok hamar fáradok és sajnos a nyakamtól egészen le fáj a gerincem és a kezeimben a csontjaim is nagyon fájnak.
Éjjel szinte alig alszom annyira fáj.
Nekem az utolsó 3 hónap nagyon nehéz volt ,ki voltam merülve sok volt a munka , idegileg is elfáradtam több volt a stressz és sajnos anyukám is elhunyt tavasszal :(
A szívem már jobb van olyan nap hogy nem érzem a heves szívverést ,azt mondta a doktornő hogy a kezeléstől volt .
Sok volt a 72 hét,de az a lényeg hogy sikeres legyen .
Sorjával jött önnek is a betegségek ,de az a lényeg most már gyógyult.
Azt kívánom önnek hogy boldog ,egészségben gazdag éveket töltsön még el az unokákkal !
Jó egészséget kívánok mindenkinek Lujza

#21272 KatiNemeth hozzászólása: 2015.07.26. 21:00

Gratulálok kedves Lujza!
Örülök így ismeretlenül, hogy sikerült a kezelésed és mihamarabbi felépülést a viszontagságok után. Bár nem követtem a kezelésed történetét ,csak most láttam a leveledet, nem bírtam ki gratuláció nélkül. mire én olvastam a történetedet már vége is a kezelésednek. Remélem gyorsan regenerálódsz. További vírusmentes életet és egészséges életet kívánok. Üdvözlettel :NemethKati.

Lujza
#21322 Lujza hozzászólása: 2015.08.03. 12:36

Köszönöm NemethKati és én is gratulálok a sikeres kezeléséhez !
Végre vége és nagyon bízok benne hogy negatív eredmény lesz a vége !
Mindenkinek sikeres kezelést és jó egészséget kívánok Lujza !

Lujza
#21213 Lujza hozzászólása: 2015.07.10. 11:49

Kedves Mindenki !
Köszönöm a biztató szavakat !
Jövő héten nagylabor nézik a kálcium színtett mert fájnak a csontjaim (volt alkaron csontsűrűség mérés rendben volt ) .
Ha alacsony a kálcium színt akkor citroklaciumot és Vitamin D3-mat kell szedjek ha az sem segít akkor centrális dexa elvégzése javasolt.
A szívpörgés miatt úgyszintén jövőhéten újabb vizsgálat.
Megjött a pajzsmirigy eredménye : eredmény referencia tartomány
TSH 2.940 0,270-4,200
FT4: 9,6 – 12,0-22,0
FT3: 7,9 + 3,1-6,8
Szerencsére kedves orvosokat fogtam ki és kivizsgálnak rendesen .
Mindig olvasgatom itt a történeteket és gratulálok a gyógyultaknak !
Bízok benne hogy ezek után én is úgy kerülök fel a Kedves Hetvenes listájára mint GYÓGYULT !
Mindenkinek kitartást !
Üdvözlettel Lujza

#21208 katih hozzászólása: 2015.07.09. 20:01

Gratulálok! és bízom a nagy 0-ban!

katih

lez53
#21207 lez53 hozzászólása: 2015.07.09. 18:27

Kedves Lujza!

Sok boldogságot és további szép életet kívánok!

Szeretettel lez53

museto
#21205 museto hozzászólása: 2015.07.08. 20:45

Kedves Lujza! NA látod, Te is végig tudtad csinálni a kúrát, és a végleges siker sem várat sokáig magára. A mellékhatásokra viszont nagyon figyelj, mert igencsak képesek kitolni velünk. Olvashattad bejegyzéseimben, hogy kezelésem befejezését követően elég széles skáláját sikerült begyűjteni az egyéb problémáknak (izületi gyulladások, epe és vesekő kialakulása, lágyéksérv). A szakemberek ugyan még a lehetőségét is elvetik az összefüggésnek a kezeléssorán alkalmazott szerek és a kialakult problémák halmazának, de más vélemények szerint autoimmun folyamatok is beindulhatnak a tortúrák folyamán. Mivel szerintem még elég nagy a bizonytalanság a kezelések hatása és melléktermékei vonatkozásában, ezért magunknak saját érdekékünkben kell figyelni a velünk történtekre. Üdv, Museto

soosendre1
#21203 soosendre1 hozzászólása: 2015.07.08. 06:36

Kedves Lujza! Fogadd gratulációm,kitartásodért. Örülök, hogy már te vagy a sokadik aki teljesen vírusmentes lettél.Meggyogyúltál, azért még sok mindenre vigyázni kell, ügyelj a kontroll vizsgálatokra.A tünetek meg a kezelés befejezése után majd csökkennek, és végül el is múlnak majd.További jó egészséget, és szép nyarat kivánok,/ persze a napozással még picit várnod kell/ -endrebandi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close