12. Heti számlálás

Téma címkék:
2015.09.22. 18:39

Sziasztok

Újra itt vagyok, eljött a 12. heti vérvétel eredménye: nem detektálható = 0

A vörösvérsejtjeim is visszaálltak, a 120-ról visszament 134-re, 140 a minimum
A héten már a 17. injekciót fogom szúrni,hát sok van még hátra na.

Eléggé vékony lettem fogytam vagy 7 kilót bár nem tudom honnan eddig sem voltam vastagabb,de érdekes mert étvágyam az van viszonylag sokat is eszek még sem hízok,na mindegy majd a kezelés után ráérek ezzel foglalkozni.
Most jött el az idő hogy a lépcső már kifullaszt pl a 3. emelet az már pont elég ott le is ülnék,ha még egy emelettel feljebb laknék :)
Hidegfrontra érzem hogy megy a fejem jobbra balra ,de aztán egy algopirin megoldja.

Igazából mellékhatásokról nem tudok beszámolni mert ,amiket felsoroltam azokon kívül semmit sem érzek,de azért úgy döntöttem November közepén elmegyek egy hét táppénzre,hideg is lesz ,meg megérdemlem :) aztán megint egy kis meló és hipp -hopp karácsony,evés,pihenés.

Olvastam hogy többen visszaestek a 3-as kezelés után a fél éves kontroljuk újra pozitív lett,nagyon sajnálom ez szörnyű érzés lehet és teljes mértékben át tudom érezni a helyzetet így 0 vírusszámmal,mennyire azt hiszi az ember hogy túl van rajta és sokszor hogy félti ezt a 0-ás eredményt,nekem is hatalmas trauma lenne a visszaesés,de ez miatt ráérek izgulni a kezelés vége után fél évvel.

Hidegfrontra 3 napig elég furán éreztem magam, egyből eszembe jutott mi van hogy ha a májam megint begyulladt vagy vissza jöttek a dögök, de aztán újra megnyugodtam mikor a kezembe vettem ismét a 0-ás eredményt.
Mindenkinek kitartást és minden jót kívánok és szeretnék minél több gyógyulásról hallani!

#21666 Dragav hozzászólása: 2015.09.27. 08:44

Koszonom a biztatasokat ,azert jo hosszu ez az egy ev :) igy 4 honap utan ,bar igy visszanezve hamar elment ,de jo sok van meg vissza .
Ti ezeket a honapokat kemeny mellekhatasokkal vittetek vegig hat le a kalappal.

nora51
#21663 nora51 hozzászólása: 2015.09.26. 18:28

Jól van Dragav, az első kanyart sikerrel vetted! Hogy a lépcső kifullaszt, hajjaj, az tök normális. Lesz olyan, hogy az első emelet is elérhetetlen Himaláyának tűnik, bizony…Ez a ribancvirintől van…Bocs, nem tudom szebben kifejezni magam… Mivel te pasi vagy, jobban fogod bírni a mellékhatásokat, de van egy jó tanácsom: egy cél lebegjen a szemed előtt, a saját magad kímélése a gyógyulás érdekében. Családodnak most hozzád kell alkalmazkodnia, és meg kell oldania dolgokat nélküled. Te most sem erőművész nem vagy, se zsonglőr, Casanova babérjaira se most pályázz…..
Kezelés mellett dolgozni se nem leányálom, se nem fiúálom, de mivel az ember ugyi kénytelen, csak helyeselni tudom a táppénz gondolatát. A házidoki bármikor kiír, és időnként ha úgy érzed, össze kell magadat szedned, csak nyugodtan pihizzél!
Örülj, hogy van étvágyad, engem folyton émelygés gyötört. Minél több lila, kék, piros gyümölcsöt, zöldséget fogyassz. Hepászom mondá: ezek erős antioxidáns hatással bírnak, és a májat támogatják.
Csak így tovább, drukkolunk neked nagyon!
Üdv: nora51

museto
#21660 museto hozzászólása: 2015.09.25. 20:58

Szervusz kedves Dragav! A miket leírtál, nagyon is ülnek, lesznek ennél jobb, de nehezebb napjaid is. A frontérzékenység nálam a kezelés után is megmaradt, bár már több mint egy éve negatív vagyok. A kezelések során majd 10 kg rólam is lement, bár én sem voltam soha vastag, inkább cingár féle, most viszont vissza kell fogni magam mert ha többet eszem, rögtön rakodnak rám a kilók. Amíg kaptam az interferont, kisebb étvággyal ugyan, de folyamatosan ettem, az utolsó adag gyógyszert este fél 11-kor vettem be és akkor is ettem. Mostanság egy húzósabb reggeli után jöhet egy kiadós ebéd, viszont délután max valami gyümölcs, este meg már semmi, legfeljebb puffasztott rizs. Így is nehéz kordában tartani súlyomat, pedig nem hagyom, hogy 80 kg fölé menjek már csak a leamortizálódott ízületeim miatt sem, elég nekik a mostani súlyommal rendesen “üzemelni”. A fizikai erőnlét a kezelés előrehaladtával fokozatosan romlik, ezzel együtt kell tudni élni. Ha fáradtságot érzel, le kell állni, ha lehetőség van rá egy fél órára ledőlni, ez nálam napi 2-4 alkalommal jelentkezett. Nem érdemes túlerőltetni magad, mert a szervezet rögtön visszavág szédüléssel, émelygéssel, esetemben gyakori orrvérzéssel. Sajnos bizony ennek ellenére fennáll a vírus replikáció veszélye, de azt a helyzetet is túl kell élnünk, mindenképp nekünk kell győztesen kikerülni ebből a harcból! Ehhez kívánok Neked és családodnak kitartást! Maradj velünk továbbra is, ha gondod van írd meg, biztosan valaki járt már hasonló cipőben közülünk! Üdv, Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close