Anamary újjászületett májilag!

Téma címkék:
2015.09.30. 23:03

Sziasztok Sorstársak!

Anamary megbizásából osztom meg Veletek ezt a nagy hírt, hogy hétfő éjjel óta új májjal él.

Szorítsunk érte, aki tud imádkozzon velem érte, hogy ez a nagy esemény jól végződjön számára, s valóban egy új, hosszú, egészséges élet kezdődjön most el neki!

Megszenvedte, kivárta, s most nagyon-nagyon megérdemli, hogy élvezze az új életet!

Minden szépet, jót, főleg gyors, gondmentes felépülést kivánok Neked Anamary, s a Jóisten áldását!!!

Mindenkinek reményt, egészséget kivánok!

Üdv Nektek: Klári

#21820 katih hozzászólása: 2015.10.17. 11:52

Szia Annamary!

Isten éltessen sokáig!!!! Nagyon örülök Neked. Továbbra is gyógyulj, erősödj és amikor már lehet várunk a Klubban is!!!!

puszi

katih

7agi7
#21802 7agi7 hozzászólása: 2015.10.16. 17:47

Isten éltessen Anamary!
Szeretettel, Ági

#21800 klmaan hozzászólása: 2015.10.16. 15:53

Szia Te Drága Anamary!
Éljen soká, Éljen soká, számos éven át!!!!! Majd telefonban el is énekelem Neked.
Nagyon köszi, hogy első napodon otthon már gondolsz ránk. Csak így tovább! Különben is, itt közöttünk most Te rendelkezel ” dobogós” minősègű májjal. Nagyon látványos a változás-hála Istennek! Örülünk Neked, de vigyázz nagyon-nagyon magadra!!!
Várjuk további infóidat, mert Te vagy köztünk ebben a kategóriában az első, s minden érdekel bennünket Veled kapcsolatban.
Isten áldjon! Hurrá!!!
Üdv szeretettel: Klári

anamary
#21799 anamary hozzászólása: 2015.10.16. 14:48

Drága sorstársaim!
Szeretettel köszöntök mindenkit immár az új májammal.
Teljesen úgy érzem magam mintha egy új ember lennék.Nagyon jó közérzetem-kezd vissza térni a hangulatom-türelmem.Úgy érzem megtalálom a régi (betegség előtti önmagam). Természetesen még vannak műtét utáni fájdalmaim,kellemetlen mellékhatások de ez belefér. Nagyon örülök,hogy bevállaltam ezt a nem mindennapi műtétet és ezek után minőségibb életet tudok majd élni. Mindent megteszek hogy bebizonyítsam,hogy érdemes volt minden és még nagyon sokáig lehetek a családom és a ti társaságotokban.Az élet SZÉP! ÉLNI ÉRDEMES! Ne adjátok fel ti sem bármilyen nehézségbe ütköztök is közbe közbe.
Köszönöm mindenkinek a támogatását és ígérem én is Veletek vagyok és leszek!
Szeretettel üdvözlök mindenkit:egy új anamary! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ::::::::::::::

museto
#21801 museto hozzászólása: 2015.10.16. 15:59

Drága Anamary! Kissé elérzékenyülve olvassuk nejemmel soraidat, nem is tudunk mit mondani, csak örömkönnyeinket nyeljük magunkban. Éveken keresztül láttuk szenvedésedet, állapotod lassú de folyamatos romlását és amikor elkerülhetetlenné vált a transzplantáció szükségessége, drukkoltunk, hogy mielőbb hozzájuss egy új májhoz. És a sors és az égiek kegyesek voltak hozzád, megérkezett az új máj, sikeresen átvészelted a műtétet, és most már mi is reméljük, hogy mielőbb baráti öleléssel személyesen is gratulálhassunk Neked. Most erősödj, meglátod, a régi-új Anamary ismét a család mozgató rugója lesz és rokonaid, barátaid, ismerőseid meglepődve, örömmel fognak keblükre ölelni. (Csak óvatosan, nehogy “túlterheljék” frissen szerzett májad. Biztosan kell jönnöd majd kontrollra, de jó lenne, ha a novemberi klubban már láthatnánk. Sok-sok szeretettel köszöntünk az “új” világban Museto és neje

nora51
#21810 nora51 hozzászólása: 2015.10.17. 00:07

Drága Anamary!
Valami csodálatos dolog történt veled: nemcsak az, hogy egy F0-ás szupermáj funkcionál benned, hanem vele együtt beléd transzplantáltak egy olyan Anamaryt, aki azt mondja: az élet SZÉP! ÉLNI ÉRDEMES! Na ez a csoda! Miket tudnak ezek az orvosok ott a Transzplant Klinikán! Hála nekik és a Jó Istennek. És kegyelettel gondolunk arra az emberre, aki sajnos meghalt, de segített rajtad!

Nem utolsósorban egy hatalmas pirospont jár klmáan Klárinak, aki nem nyughatott, amíg új májat nem kapsz…Még jó, hogy ilyen rámenős kis természete van neki.
Kérlek, nagyon vigyázz most magadra, bármennyire szeretnél ablakot pucolni, nagytakarítani, függönyt leszedni és feltenni, hagyd a büdös fenébe! Legalább a mi kedvünkért!!!!!!!!!!!
Kellemes további gyógyulást és békés, nyugodt lábadozást kívánunk neked!
Szeretettel: nora51

nora51
#21755 nora51 hozzászólása: 2015.10.11. 00:38

Sziasztok! Ma, Klári bátorítására bementem a Transzplant. Klinikára. Anamaryt először azért nem nagyon ismertem meg, mert épp nem volt rajta szemüveg, és most láttam, hogy milyen gyönyörű szeme van. Mosolygott, és egészséges benyomást keltve örült a személyemnek, megismert, noha arcom el volt félig takarva az orrfityulával. Kérdeztem s ő beszélt, mégpedig könnyedén, jó hangon, jó tempóban. Már erről is érezhető volt, hogy itt történt valami jó dolog. Nyolc órás volt a műtét, tegnap volt másfél hete. Ő az égvilágon nem érzett semmit, mélyen be volt altatva. Utána sem érzett semmi fájdalmat, olyan nagyon erős szereket kapott, ám ezek eléggé bekavartak átmenetileg. Aztán szerencsére ez is elmúlt. Igen jónak ítéltem meg a pszichés állapotát, derűsnek láttam és fizikailag is jó állapotban van, hisz már felkel, jár, az asztalhoz ülve étkezik. Étvágya nem valami jó, a húst nem kívánja, de nem csoda, hisz az utóbbi időkben le volt tiltva róla, még a műtét előtt. Elszokott tőle. Viszont örömmel gondol a túrós csuszára. Padlót fogtam, mikor kiderült, hogy kedden hazaküldik! Két héttel a transzplant-műtét után! Nincs ez egy kicsit korán? Azt hinném, 3-4 hét legalább kéne egy ilyen műtétet követően. Az orvosi ellátást és úgy általában a kórházi szolgáltatást jónak ítéli meg, nincs olyan, amivel ne lenne megelégedve. Átadtam neki az üzeneteket, és ő pedig kért, hogy tolmácsoljam nektek: mindenkinek nagyon köszöni, hogy vele vagyunk, drukkolunk neki, köszöni a jókívánságokat. Ő sajnos most még nem tud írni, mert a kórházban nincs Wifi, de ha hazakerül, akkor otthonról majd jelentkezik a neten. Nagy boldogan mutatta azt a sokak által aláírt jókívánságos szép üdvözletet, amit Kláriék vittek be neki múlt szombaton a Vimor ülésről egyenesen.
Bő fél órás beszélgetés után úgy éreztem, hogy el kell búcsúznom azért, hogy kicsit pihenhessen, hisz még a fiát várta későbbre. De örültem, hogy nem láttam fáradtnak, elesettnek, inkább bizakodónak és derűsnek.
Summa summárum: sokkal jobb benyomásom volt róla, mint amire számítottam 10 nappal ezután a hatalmas és különleges műtét után. Hála az orvosi csapatnak, aki Annamary szerint óriási összeszokottsággal és rutinnal végzi a munkáját: ő múlt kedden reggel már aznap a második transzplantált volt! Úristen! Két nyolcórás műtét egymás után, mert “most van jó máj”, hát ez aztán emberfeletti teljesítmény az orvoscsapattól! Hála legyen nekik!!!!!!!
Anamarynak még jó pár kontrollon kell majd átesni, sűrű viszonyban lesz még a klinikával, hazautazása után is.
Újfent kívánunk neki teljes gyógyulást és boldog, egészséges életet!
Juhéééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!
nora51

#21738 klmaan hozzászólása: 2015.10.08. 23:27

Üdv Sorstársak!
Nagyon jó hírem van! Anamary már rendes kórteremben van. Sétál, eszik, mozog. Szóval, a lényeg, hogy ilyen hatalmas műtét után szépen és gyorsan gyógyul. Pár napig zavarták csak meg a gyógyszerek mellékhatásilag, de már az is eltünt.
Még kb.egy hétig lesz kórházban, lehet látogatni.
Hajrá Anamary! Minden szépet, jót és sok-sok egészséges évet kivánunk Neked!!!!
Szeretettel. Klári

#21701 katih hozzászólása: 2015.10.01. 23:30

Nagyon örülök! Gyors és problémamentes gyógyulást!

katih

#21700 tothjanosne hozzászólása: 2015.10.01. 22:00

Kedves Anamary imátkozom a mielőbbi gyógyulásodért,aJóisten adjon hosszú boldog éveket az új májaddal.

Hetvenes
#21696 Hetvenes hozzászólása: 2015.10.01. 15:45

Nagy örömmel tölt el Anamary , hogy sorrakerültél és súlyos gondjaid megoldódtak .
Most már optimistán tekinthetsz a világra , erős akarattal hamar felépülhetsz . Persze még azután is jön egy vírusirtás , de az már díszmenet lesz a mai gyógyszerekkel .
Kívánom hogy hosszú évekig tudj élni ezzel az ajándékkal : Hetvenes

#21699 klmaan hozzászólása: 2015.10.01. 17:24

Szia Hetvenes!
Anamary elvileg HCV mentes, így talán könnyebb lehet a rehabja. Adja Isten, hogy így legyen!
Üdv Neked, üdv Nektek! Klári

bolondos60
#21694 bolondos60 hozzászólása: 2015.10.01. 09:22

Én is imádkozom érted Anamary. Nagyon hosszú boldog életet az új májacskáddal.

#21692 keva hozzászólása: 2015.10.01. 08:36

Nagy, nagy öröm és szorítunk!!!!!!!!!!!! Éva

nora51
#21691 nora51 hozzászólása: 2015.10.01. 01:56

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉljen Anamary és benne az ÚJ MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micsoda hír, Istenem!
Imádkozunk, drukkolunk, igen! Mindent bele, Anamary! Veled vagyunk! És várunk a decemberi Vimor klubba, ahol be kell számolnod nekünk , de részletesen ám!
Juhééééééééééé!
Isten áldjon Téged, és az operáló orvosodat!
nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close