“Csoda” gyógyszer, nekem segített!

Téma címkék:
2015.11.06. 11:47

Szeretnem a törtnetem megosztani annak erdekeben hogy segitsek a hcv beteg tarsaimnak es figyelmeztetni arra hogy soha ne adjak fel a remenyt!

2006-ban a lombikbebi programba beleptem mert sajnos termeszetes uton a ferjemmel nem lehetett közös gyerekünk.Mar mindent elinteztünk es az utolso a ver vizsgalat Volt amiböl ki kelett zarni különbözö fertözö betegseget bele ertve a HCV is.

Harom nap utan a korhazbol Telefon hivast kaptam hogy sajnos a programot fel kell függeszteni mert sajnos a vervizsgalat ki mutatta hogy HCV fertözö beteg vagyok emiatt jelentkezzek es az Interferon terapia kezelest meg kapom ami hat honapig vagy egy evig tarthat es ha a virust sikerül ki irtani akkor tovabb folytathatyuk a LB programot.Nagyon megijedtünk a ferjemmel es nem tudtuk miröl is van szo mivel akkor elöször hallotunk erröl a hcv -röl.aztan elkezdödött a különbözö vizsgalatok vegül a majbiopszia ki mutatta hogy mar kronikus majzsugorom van . az Interferon terapiat elkeztem ami harom honap utan lealitottak mivel nem hozott eredmenyt szoval nem segitett,kb harom evet vartam az ujjab Interferonra ai harom kombinacios Volt de sajnos a sulyos mellek hatasok miatt lemondtam rola.

2014 ben felfedeztek az ujabb gyogyszert Sofosbuvir es daslatasvir amerikaban ami szeptemberben az egesz vilagon piacra került de en mar juliusban megkaptam kiserletezes szempontjabol ami nagyon hatekony volt egy honap mulva mar a Virus mind a mai napig nem bizonyithato vagyis ki irtotta belölem a virust. ez a terapia hathonapos es utana meg hathonap arra hogy a Virus vissza jön e vagy Sem a gyogyszer szedese nelkül.Nalam nem jött vissza es 2015 Juliusban a vegeredmeny az hogy orvosilag alatamasztva VIRUS MENTES VAGYOK! Azota sokat valtozott az allapotom a majfunkcio erteke nagyon sokat javult.e nelkül a gyogyszer nelkül mar a majtransplantacios listan szerepelnek csak ez lett volna az utolso eselyem.de ennek a csoda gyogyszernek köszönhetöen elkerültem a majtransplantaciot.

EN Nemetorszagban elek mar 11 eve es itt derült ki a betegsegem amit evtizedekig nem tudtam .

itt kezeltek a Müncheni Universiten es mind a mai napig kezelnek.Sajnos a majzsugor nem gyogyithato es a negyedik stadiumban vagyok de viszont a Virus nelkül leall a gyulladasi folyamat.

EZ agyogyszer nagyon draga itt Nemetorszagban egy db gyogyszer 19990 euroba kerül emiatt Magyarorszagon nem tamogatja a TB

de ha ki tartoak vagytok akkor el lehet erni azt hogy igen is tamogassa Magyarorszag ezt a gyogyszert hisz minden genotipusu hcv betegnek ajanlott. A mellekhatasok nagyon keves es amit ki lehet birni szinte semmi fajdalmas mellekhatasai nincsenek legalabb is nekem

pedig 200 beteg közzül en voltam a legsulyosabb es a legrosszab genotipus kiserleti beteg es meg is sikerült a virust ki irtani belölem ha nekem segitett akkor neked is”

Remelem ezzel a törtenettel segithettem es batorsagot meritetek belöle.

Erre a gyogyszerre jogosak vagytok csak ki kell harcolni es figyelmeztetni minden HCV betegtarsunkat hogy van remeny vegre feltalaltak ellene a “CSODA GYOGYSZERT”

VIRUSMENTES JAVULAST

ERIKA

Emoke
#21994 Emoke hozzászólása: 2015.11.08. 15:36

Szia Erika! GRATULÁLOK a gyógyulásodhoz

klmaan
#21989 klmaan hozzászólása: 2015.11.07. 20:54

Kedves Erika!
Köszönjük a jelentkezésedet, s őrölök én is, hogy kiirtódott belőled a HCV, s most jöhet a várva várt Baba!
Hála Istennek, Magyarország Európában élen járó a HCV kezelések terén, s az új gyógyszerek is,-több fajta, több gyógyszercég által- elérhetőek mindenkinek, akinek erre van szüksége! Erről híradásokat itt a Várószobán is lehet olvasni. Nálunk más az ára, de a betegnek ingyen van, a többi legyen a gyógyszercég és az OEP(TB) dolga! A lényeg, hogy itt van, s hamarosan nem gyógyszerreceptekről, hanem ételreceptekről fogunk itt eszmét cserélni-reméljük!
Itthon elméletileg mindenki megkapja, akinek már volt sikertelen kezelése, de a gyakorlatban olyan Sorstárs is azonnal kapja az újat, akinek valamilyen más betegsége miatt csak ez javasolt, pl. szívbeteg/műtött. Itt van közöttünk a Vsz-en a Sorstárs, pl..
Neked is és a Többieknek is szép, nyugis napsütötte napokat kívánok!!! Üdv: Klmáan

kunzi
#21991 kunzi hozzászólása: 2015.11.08. 10:06

Szia Klaman
elöször is köszönöm a hozza szolasodat.
en a neten olvastam hogy ezt a fajta gyogyszert amit en szedtem a Magyar TB nem tamogatja
mert nagyon draga.Ezek szerinz teves Volt az informaciom aminek nagyon örülök. a babarol annyit hogy 2006 ban meg 34 eves voltam es itt nemetben 35 eves korig lehet a lombikbebi.
es most 43 eves vagyok mar elkestem ezzel de azert köszönöm szepen :)
Kivanok mindenkinek Virus Mentes gyogyulast :)
Erika

#21988 katih hozzászólása: 2015.11.07. 19:19

Kedves Erika!

Köszönöm, hogy megosztottad velünk a történeted. GRATULÁLOK a gyógyulásodhoz és remélhetőleg a baba is jöhet nemsokára!

Nagyon jó, hogy vannak az új interferonmentes gyógyszerek! Tegnap a Vimor Klubban 2 társunkkal is találkoztunk, akik befejezték és az első kontroll utána negatív lett még a végső kontrollra várnak, de bizakodóak! Ők is arról számoltak be, hogy fáradékonyságon kívül nemigen volt más mellékhatásuk.

katih

kunzi
#21992 kunzi hozzászólása: 2015.11.08. 10:10

Kedves Katih
Köszönöm szepen a hozza szolasodat :)
Kivanok nekik is sikeres Virus Mentes gyogyulast
bizzunk benne hogy nekik is sikerül.
szep napot
Erika

#22412 KatiNemeth hozzászólása: 2016.01.01. 12:49

Kedves Erika!
Örömmel olvastam a híredet a sikeres kezelésedről, kívánom az új évben sikeres babavárást. Boldog új évet kívánok .Egy vírusmentes sorstársad.
KatiNémeth

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close