Bipós önmarcangolás

2015.11.15. 12:54

Bipoláris, önmarcangolós, mindent megbánó emberek: vagytok itt?

Főként akiknek az érzelmei és az emlékei nem csillapodnak..

#22058 MaryJane hozzászólása: 2015.11.16. 19:30

Na pont nem ilyenre gondoltam. A gyerekkori bántalmazásokat feldolgoztam, kis pitiáner szarokat nem tudok..

#22050 MaryJane hozzászólása: 2015.11.16. 15:05

Hát csak azért mert….lehet, hogy csak én vagyok ennyire nyünyü érzelmileg meg hangulatilag, vagy csak rossz helyen voltam, rossz időben rossz emberekkel, de! már rohadtul nem bírom a saját agyam tekergését, ahogy újra és újra lejátssza az eseményeket, mondatokat..minden szót, vagy tettet újracsinálnék, nem engedtem meg volna egy csomó mindent, nem kértem volna elnézést olyanért,amiért nem is én voltam a hibás!!majd hagyom hogy ezért röhögjenek rajtam,nem hagytam volna magam alárendelt szerepbe tenni,manipulálni,tudtam volna kiállni a igazamért, nem fagyott volna belém a szó, nem esnék össze, ha meglátom azt az embert, aki hatással volt rám, nem éreznék dühöt, ellenségeskedést. minden szitut újrajátszok úgy,ahogyan most okoska módon megmondanám az igazam,nem szorongnék,mindenkit seggbe rúgnék.
Az amygdala túlműködik, ez biztos, de erre van külön bogyi az antidepresszánsokon kívül? Vagy csak azzal lehet magunkat elszeparálni az emlékektől és érzelmektől?

EN-ek
#22054 EN-ek hozzászólása: 2015.11.16. 16:55

nyünyü :D

sokpár é zelőtt volt 1 tök cukke kiccsaja, ú hítták h nyünyüKE! (n wicc) 15 montta magát, DE áll. letagadott páréveta kiss hunczut:)

#22048 grumpymidge hozzászólása: 2015.11.16. 02:21

persze, főleg az emlékek… miért kérded?

boldogbordi
#22039 boldogbordi hozzászólása: 2015.11.15. 19:06

Az nem csak bipós ne aggódj ….

Bűntudatom van mert kötődök,vagy mert szeretek nem szeretek,mert vagyok mert nem vagyok… Mert ügyes vagyok meg nem vagyok ügyes … mert falcizok mert nem falcizok Mit tudom én még miért …mert mondtam nem mondtam…
Bűntudatom van mert haragszok … haragszok sok mindenre a körülményekre a múltra,hogy megtörténtek olyan dolgok,amik nem lettek volna szabad…. Bűntudatom van mert fantáziákban már kinyírtam pár embert … pl anyámat. És rá is haragszok,pedig csak elfojt dolgokat,nincs tudatában annak amit csinált. De attól engem végig húzott párszor a hajamnál fogva a folyóson és stb…

Szóval vannak itt olyanok helló !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close