Sziasztok 6. honapban :)

Téma címkék:
2015.11.23. 02:05

Sziasztok :)

Hat elegge le vagyok fogyva meg a semmibol is fogytam 57 kilo vagyok ,lassan az asszony lenyom szkanderban :) vagy a 3 eves lanyom :)

Ausztriaban dolgozom mar vagy 4 eve ,ingazom heti 1000 km-ert vezetek penteken delben megyek vasarnap este jovok vissza…….hegesztek ,nehez fizikai munkat most eppen ahol vagyok…..

Kijottem megint hisz vasarnap es meg mindig nem alszom felhivtam a felesegemet hogy kesz vege holnap megyek haza ..vegeztem ,elmegyek 2 het tappenzre es leszamolok.

Felesegem sirt az oromhirtol a telefonban!

Nem birom mar …meg van mindenunk eleg volt van lakas ,auto hitel kifizetve ….ugy hiszem ideje egyutt lenni minden percben!

Nem birok ennyit vezetni mar ,sem dolgozni megemelem a gepet es le kell ulnom mert zihalok es ver a szivem, mintha sprinteltem volna, 6. honapban vagyok a 2-es kezelessel..ugy erzem itt az ideje pihenni es otthon a kozelben keresni valami nyugis melohelyet..ugy erzem megerdemli a csalad es senkinek nem tartozom elszamolni valoval ….boldog vagyok hogy minden nap egyutt lehetunk…rohadjon meg a penz!!!!

Semmit sem er,ha az ember nincs a csaladjaval!

Ugy hogy megyek a haziorvosomhoz es megkerem hogy irjon ki mert elfaradtam….

Ugy is a mostani vervetelbol derul ki hogy a napi 5 ribi helyett 4-et szedjek vagy birja a szervezetem az 5-ot mert ugye a pihe sulyom mar 4 -et kivanna az 5 helyett ,de ha birom jo lesz a verkepem akkor marad az 5.

6 al kezdtem!

Mindenkinek kitartast sok gyogyulast :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close