20 év után

Téma címkék:
2016.02.02. 16:50

Kedves sorstársaim.

Két éve diagnosztizálták a hcv _t nálam,de még csak most csináltak teljes vizsgálatot aminek az eredménye

a követekéző:

Fibroscan________F4

kPa_____________16,3

Steatosis stádium__82

Genotipus________1/b

Virusszám________179563

Eddig semmiféle kezelést nem kaptam.A doktornő kérelmezte az IFM kezelést.Innen onnan olvastam róla és

nagyon biztatóak az eredmények,de én magam alatt vagyok .A családom szétesett.Egyedül maradtam.

Ha jól értettem van egy egyesület akik már jobban informáltak mind a dokik.Mikor lehet oda menni,hogy jobban megismerjem a helyzetet és természetesen a sorstársaimat.Üdvözlettel és köszönettel .Levi

#22684 levente57 hozzászólása: 2016.02.12. 14:40

Sorstársaim.Indulok a vimorba teli reménnyel.Üdv Levi.

ibaranyai1956
#22636 ibaranyai1956 hozzászólása: 2016.02.08. 18:13

Kedves Levente!

Már régen nem írtam erre a fórumra, de szorgalmasan olvasom a bejegyzéseket. Szeretném megerősíteni sorstársaim bíztató szavait, hogy bármelyik kezelés mellett maradtok, az nem lesz hiábavaló. Ha az Interferon kezelés (leánykori nevén: kettes, majd ha az sikertelen akkor hármas) mellett dönt a kezelő orvos, akkor is sikerülhet, ahogy nekem is. Szerencsédre alacsony vírusszámról indulsz, így ha az első négy hét után nem lesznek kimutathatóak a HC vírusok, akkor hat hónap kitartó kezelés után befejeződhet a “tortúra”. Nekem ez a forgatókönyv jutott osztályrészül, 231000 vírusszámról startolva. A májenzim értékeim azóta is a normális tartományban maradtak, három éve vírusmentes vagyok (most lesz a 3. éves kontrolvizsgálatom). Ne csüggedj, minden jóra fordul!
Üdv, István

museto
#22605 museto hozzászólása: 2016.02.04. 01:13

Kedves Levi! Én már túl vagyok mindenen, egy stoppolt 2-es és egy sikeres 3-as kezelést követően gyógyultan másztam ki ebből az embert és családot próbáló betegségből. Meg fogsz gyógyulni az biztos, lehet, hogy nem az első kezelés alkalmával, de a második INF mentessel szinte 100% a gyógyulás esélye. Valóban nehezen emészti meg a család ezt a betegséget, fogadja el a kezelés során fellépő kisebb-nagyobb mellékhatások kellemetlenségeit. Épp ezért egyedül nagyon nehéz bele vágni és végig csinálni ezt a tortúrát. Ha eljössz közénk a VIMOR klubba, megtapasztalhatod, hogy az itt jelen levő fórumozók valós, hús-vér emberek, gyógyultak, kezelés alatt levők, kezelésre várók. Az én nejem kezelésem alatt végig mellettem volt, sőt szinte minden VIMOR összejövetelre elkísér és már-már tiszteletbeli hepásként forgolódik közöttünk. Tehát célszerű a környezetedből (lehet nem családtag is) valakit beavatni kezelésed “titkaiba” hogy közelségével segítségedre legyen. Persze mi mindig kéznél vagyunk, itt még embert cserben nem hagytunk, nem volt felvetett probléma, melyre választ, megoldást nem találtunk volna. Na meg aztán ott van a VIMOR klub meg a negyedévenkénti VIMOR gyűlés, ahol értő orvosok tájékoztatnak bennünket aktuális kérdésekről a betegségünkkel, gyógyításunkkal kapcsolatban, kérdéseket tehetünk fel irányukba, melyeket mindig megválaszolnak. Én már egy éve gyógyult vagyok, de nem bírok elszakadni a csapattól, hisz az itteni kiépült kapcsolatok jóvoltából szinte “vértestvérekké” váltunk. Úgyhogy gyere csak közénk nyugodt szívvel, várunk Téged kísérő(i)ddel együtt. Üdv, Museto

#22603 katih hozzászólása: 2016.02.03. 10:24

Szia Levi!

Tényleg sok szeretettel várunk a Klubban. A következő február 12-én lesz. A napokban fogjuk kiküldeni a meghívót. Ha írsz a vimorklub@gmail.com e mail címre, hogy szeretnél meghívót kapni küldünk neked. De ide is ki szoktuk tenni az aktuálisok közé.

üdv

katih

nora51
#22601 nora51 hozzászólása: 2016.02.03. 01:05

Kedves Levi! Várunk szeretettel a VIMOR klubba. Az IFM kezelésen az interferonmentes kezelést érted?
Érdekes, hogy orvosod ezt kérelmezte, noha még semmivel sem kezeltek eddig. Ugyanis először mindenkinél interferonost alkalmaznak. Ha attól nem lesz vírusmentes, akkor kérelmezik az interferonmentest. Ha azonban valami miatt nem javallt az interferon, (pl. autoimmun betegség), akkor fordul elő, hogy egy még kezeletlen beteg elsőre interferonmentest kap.
Én már háromszor túlestem interferonos kezelésen, egyelőre győzelem nélkül. Így most várok az infmentesre.
Az F4 (kPa 16,3) még visszafordítható, ne csüggedj! De vajon miért nem kezeltek téged eddig???????????
Sajnálom, hogy egyedül maradtál. De talán még visszafordítható ez. Én is azt feltételezem, hogy nem a hepatitis C az oka.
Szeretettel várunk a klubba! Ott orvos is szokott többnyire lenni velünk, és lehet tőle kérdezni!
Velünk nem leszel egyedül!!!
Üdv: nora51

#22597 mariatovis hozzászólása: 2016.02.02. 20:13

Üdv Levente!
Szomorúan olvastam történeted.
Nem vagy már egyedül, ámbár a családodat nem pótolhatja egy idegen ember, de nagyon jó helyen vagy itt. Sok-sok hasonló sorsú segítő ember közé kerültél. Fel a fejjel! Biztos vagyok benne, hogy meggyógyulsz hamarosan. Csoda gyógyszerek jelentek meg már jó ideje. De erről majd a tapasztaltabbak had írjanak. Hogy a családod hátat fordított neked, nem hinném, hogy a betegséged az oka, legfeljebb az apropója.
Én is nem rég kerültem ebbe a társaságba nagy örömömre, és a 12-i találkozóra elmegyek ha Isten megsegít.
Ott majd jót beszélgetünk egymás között.

Pali

#22598 levente57 hozzászólása: 2016.02.02. 20:44

Köszönöm a bátorítást.Ott leszek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close