szavazás

Téma címkék:
2016.03.05. 08:43

A sokat szidott egészségügyben is vannak olyan orvosok, akiket szeretünk, akiknek sokat köszönhetünk. A legjobbakat Astellas díjjal tüntetik ki. Elérkezett a közönségszavazás ideje. Ha találtok a jelöltek között olyat, akire szívesen adnátok le a voksotokat, tegyétek meg! Figyelem, határidő márc. 11! Szeretettel, Ági

http://evorvosa.astellasdij.hu/vote/

7agi7
#22868 7agi7 hozzászólása: 2016.03.10. 07:55

Egy napunk van még szavazni!!!
Ági

klmaan
#22853 klmaan hozzászólása: 2016.03.06. 18:26

Szia Hetvenes!
Így más, hogy volt olyan a listán, akire nyugodtan adtam a voksot, mert már valaki leírta a véleményét, s az tetszett, meg ismerem is valamennyire. Én azt írtam, hogy a közvetlen környezetemben, pontosabban azok között, akikkel “napi” kapcsolatban vagyok a bajaim miatt nem találok olyant, akiről írhatnék.
Különben, mi van veled?
Üdv és szép napsütötte vasárnapot Mindenkinek!! Klári

Hetvenes
#22850 Hetvenes hozzászólása: 2016.03.05. 23:45

Szerintem is SZAVAZZUNK ! ! !
Ennyit meg kell tennünk , mert megérdemlik !
Üdvözlettel : Hetvenes

klmaan
#22849 klmaan hozzászólása: 2016.03.05. 21:02

Sziasztok!
A teljesség kedvéért!
Kinyitottam a listát, s kíváncsi lettem, hogy találok-e ismerőst, akár csak névről is? Találtam persze ilyent is, olyant is, és szavaztam is!
Üdv! Klári

klmaan
#22848 klmaan hozzászólása: 2016.03.05. 20:32

Szia Ági!
Jó neked, ha vannak ilyen klassz élményeid!
Sajnos, nekem (most nem!) jut eszembe senki. Ugyebár, olyant kell(ne) megjelölni, akivel kapcsolatban személyesen éltem át nagyon jó tapasztalatot. Jó! A jelölés már készen van, így természetesen meg is nézem, s ha ott van akinek adhatok, megjelölöm. Ezzel, nem azt akarom mondani, hogy nincsenek rendes, meg kötelességtudó orvosok! Csak arra gondolok ilyen esetben, hogy olyan valaki(k) kellenek ilyen listára, akik “akkor is!”, és “annak ellenére is!”, és mindig és mindenkor, mindegy, hogy esik, vagy fúj! Ilyeneket keresek a környezetemben. Persze, itt nagyon számít a személyes élmény, érzés! S előfordul, hogy egy orvos nekem “nem jön be”, míg egy másik ember tökéletesen elégedett. Lehet, hogy nem jól gondolom, s nem kell sokat várni, elvárni! Az a szomorú, hogy mióta ápoló tanuló vagyok, semmit sem változott a véleményem. Inkább begyűjtöttem pár újabb negatív élményt . Ez nem szorosan tartozik ide, de azért kiírom magamból. Pl. azt, hogy mint beteg nem tűnt fel, mint most a gyakorlatokon, hogy milyen nagy a hierarchiás szakadék az orvos és az ápoló között! Pedig, képtelenség lenne a gyógyítás bármelyik nélkül! Nem is értem, hogy mikortól, és miért alakult ki ilyen durvára ez? Annak ellenére, hogy mit érzek, és milyen élményeim vannak, nagyon jónak tartom ezt a díjat, mert példát állít, s talán erősíti a jókat még jobbá válni! Szívből kívánom, hogy egyre több orvos kerüljön fel a listára, és nagyon nehéz legyen a választás a sok-sok jó és példás hívatású orvos közül! Egyszer jelöltem a volt gyerekorvosunkat, mert Ő szuper volt, de már “ezer” éve kinőttünk a gyerek korból.
Üdv Mindenkinek! Legyen szép estétek! Klári

7agi7
#22851 7agi7 hozzászólása: 2016.03.06. 10:52

Hosszú életem során mindenféle orvossal találkoztam. Ahogy van jó pedagógus és rossz is, jó szobafestő és csapnivaló is, és jó vízvezeték szerelő, meg olyan is, akit soha többé nem szeretnénk látni. Ez a történet most a jó orvosokról szól, és a nekik való köszönetről. Üdv, Ági

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close