Még 3 szuri azt vége :)

Téma címkék:
2016.04.14. 14:14

Sziasztok

Olvasgatom az oldalt rendszeresen, írni valahogy most nem volt kedvem, inkább szemlélő voltam. :)

Ez az utólsó hónap elég nehéz, egyrészt már 10 kilót fogytam, 65 kg voltam most 54 ,sőt 11 kiló ….

2-es kezelés, 5 bogyó, egy szuri, fél évig 6 bogyó ment, minden oké, csak annyira ingerlékeny vagyok, hogy már gondolkozom a nyugtató szedésén. Eddig álltam a sarat, de már a családnak nehéz elviselnie a kitöréseimet, ingadozásaimat, kötekedem..szóval hú de borzasztó egy elviselhetetlen ember vagyok jelenleg! Még magamat is nehéz elviselni, máskor meg ok nélkül minden a legnagyobb rendben van.

Szedett valaki kezelés alatt nyugtatót?

Orvosom mindig megkérdezi, eddig nemet mondtam, de lehet elmegyek, hogy irjon valamit. Vagy ezt a 3 hetet már kibirom?

Valakinek tapasztalat?

A libidót meg hadjuk, remélem kezelés után vissza jön. Fiatal vagyok még, azért ahhoz hogy ne legyen :( nem tünt el teljesen, de ha volt 100% akkor most jó ha 30%-on van .

Kezelés alatt egyszer volt felsőléguti fertőzésem, amiből antibiotikum nélkül egyszerüen nem akart meggyógyulni, azóta semmi, meg elötte sem.

Üdv!

#23140 Dragav hozzászólása: 2016.04.19. 19:29

Igen ezt is hallottam hogy a gyógyszer abbahagyása valakinél “elvonási ” tüneteket okoz ,rosszul vannak egy két hónapig még a kezelés abbahagyásától.
Ezt már kibirom ,de hát azért máskor hamarabb el ment egy év az is biztos :)

Köszi neked is minden jót :)

#23125 Dragav hozzászólása: 2016.04.17. 09:15

Köszönöm a hozzászólásokat és a bíztatásokat,már az megnyugtatott hogy nem csak én vagyok ezzel így ,még két szuri van a hüttőben :)Az utolsó szuri után még 7 nap bogyószedés és vége :)

3hét múlva kontrol utána 6 hónap várás a papirra ami nagyon remélem negatív lesz :) mondta az orvosom hogy nagyok az esélyeim mert már az első 4. hétben eltünteg a vírusok a véremből.

Rossz lenne ha még csak most ketdeném el a kezelést ,de 100% -ig belevágnék újra és újra ha azon múlna a gyógyulásom!
Mindenkinek kellemes hétvégét szép napunk van ma ,családdal elmegyünk állatkertbe :)
Köszönöm a bíztatásokat

nora51
#23126 nora51 hozzászólása: 2016.04.17. 23:59

Nyugi, a veszekedős kibírhatatlan alak nem te vagy! Hanem a gyógyszer. Próbálj meg nagy levegőt venni, mielőtt a családodba kötnél. Mondd azt magadban: kuss legyen gyógyszer, hagyd békén a családomat.
Mások is undokak voltak a családjukhoz, én nem. Viszont minden ok nélkül sírva fakadtam, elpityeredtem, hullottak a könnyeim, és ami nagyon rossz volt, rámjött a depresszió, és az egésznek nem láttam semmi értelmét. Bár kértem volna segítséget, de röstelltem.

Most már kibirod! Csak akkor írass fel gyogyit, ha nagyon veszélyben látod a családi életet.

Még gyógynövényes teát se igyál hepászod rábólintása nélkül.

Ha már az elején eltűntek a dögjeid, akkor elsirathatod őket, hihi. Irány a gyógyulás!
Ezt kívánja néked:
nora51,
aki szerint az Állatkertbe menés felér egy nagy adag nyugtatóval!!! Különösen az elefántok tanulmányozása! Nincs igazam??? :)

#23138 Dragav hozzászólása: 2016.04.19. 19:26

Állatkert meg volt ….jó nagy séta volt a lányom végigfutkározta az egészet mire végigjártuk már alig bírtam menni :) majdnem a feleségembe kapaszkodtam már :D nagyon elfáradtam ,de a tevéken jót röhögtem azokat aztán semmi sem érdekli néznek és rágnak ,jó volt nézni őket :D

Köszi a jó kivánságokat :)

#23121 katih hozzászólása: 2016.04.14. 20:36

Szia Dragav!

Ezek amiket leírtál teljesen természetesek. Én is kibírhatatlan voltam a kezeléseim alatt. Gyerekeim (felőttek) utólag mesélik, hogy mennyire! Elmúlik majd! Ha nem vagy depressziós, és a családod még elvisel, akkor, lehet meg kéne próbálni kihúzni gyogyó nélkül. DE nagyon figyeljetek oda mert súlyos depi is lehet a mellékhatás, azt nem szabad kezeletlenül hagyni!!!!!
A másik téma is sajnos létező, a másik nem ben is, de ez is elmúlik nyugi!!! KITARTÁS!!!! már nincs sok !
Jelentkezz máskor is

üdv

katih

klmaan
#23120 klmaan hozzászólása: 2016.04.14. 20:32

Szia Dragov!
Nagyon jól megúszod ezt az egészet. Nagyon örülj! Egy enyhe nyugtató nem az ördögtől való, ha segít lazítani, aludni! Én a kezelés alatt 2-t ettem este + 2 altatót, és ennyi sokról is tökéletesen le tudtam szokni, szépen felezve, csökkentve hétről-hétre. Neked már nincs is alkalmad sokat enni.
További minden jót Neked!! Üdv: Klmáan

#23139 Dragav hozzászólása: 2016.04.19. 19:26

Úgy döntöttem ezt a 3 hetet már kihuzom ha eddig sikerült ,erőre kaptam :)

#23119 Minimano hozzászólása: 2016.04.14. 19:39

Szia Dragav!
Nekem január végén lett vége a 2-es kezelésemnek. Hála Istennek…. Nagyon nehéz volt, főleg a vége felé, ugyanúgy mint Neked. Hasonló gondokkal kűzdöttem, ill.kűzdök még most is. Nehezen tudom kontrollálni magam, ingerlékenyebb vagyok mint a kezelés alatt, de mivel én egyedül vagyok, csak a kutyámnak kell eltürnie a kitöréséimet. Én napi 1 szem xanax-ot szedek, de már évek óta. De ne csüggedj, ha eddig nem szedtél akkor szerintem felejtsd el, hátha megúszomd, hogy ne kelljen szedned.Ez a 3szuri már nem olyan sok. Fogd fel úgy, hogy ezután már csak jobb lehet, és lessz is! Nem vagyunk egyformák, mindenkinél más a probléma, de legyőzzük ezeket a dögöket, és ki bírunk mindent.Légy erős, nem kell Neked az a dilibogyó. A felsőléguti ferőzés nekem is volt, de majd elmúlik. Légy türelmes, mert most a legnehezebb, de vágd a centit!!!! Ehhez kívánok Neked sok erőt, kitartást,és virusmentes jó egészséget! Üdvözlettel: Minimano

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close