Anyukám és a Harvoni

Téma címkék:
2016.04.22. 11:05

Szeretném megosztani örömünket, hogy Édesanyám tegnap hosszas várakozás, 4 többkomponensű sikertelen kezelés után, kézhez kapta a Harvoni tablettákat. Remélem, örökre száműzik szervezetéből ezeket az aljas kártevőket, akiket már majd’ 47 éve őrizget. Kérlek Benneteket, drukkoljatok nekünk és osszátok meg velünk jótanácsaitokat, tapasztalataitokat a kezeléssel kapcsolatban. Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget.

gaboca
#23978 gaboca hozzászólása: 2016.10.24. 18:24

Én tavaly oktoberben kezdtem a Harvonit., Háromszori nyelőcső bevérzés után letelt a három hőnap is. Én kibirtam de a vírus nem. ÍÖrömmel közölhetem a nyáron volt a második vizsgálatom…kinyirtuk a dögöket és negativ vagyok. ez volt az 5-.ik kezelésem 2000 óta.

nora51
#23984 nora51 hozzászólása: 2016.10.26. 01:07

Kedves Gabóca, meghatva olvasom a te csodálatos híredet! Gratulálok neked szeretettel, hisz rettenetes, amiket te már átéltél! Nagyon megérdemelted már, hogy végre kimúljanak a dögjeid! Vigyázz magadra, és örülj, hogy végre megszabadultál tőlük! Drukkolj nekünk, újabb kezelésre váróknak, hogy egyszer mi is ilyen levelet írhassunk ezekre az oldalakra!
Szeretettel kíván neked regenerálódást:
nora51

#23328 Seres Istvan pilu hozzászólása: 2016.05.22. 08:59

Kedves Mariat! Kérdezed, hogy nekem volt-e viszketés? Nekem hála istennek nem, bár néha a karom egy kicsit szokott , de nem veszélyes, mindig elmúlik másnapra, úgy hogy nem visel meg.Nem tudom, más F4-eseknek is szokott lenni ilyen viszketésük? Esetleg más betegségre is gondolok, a viszketés sok mindentől lehet, nem csak a májtól.Pl. cukor betegség, vese gyengébb működése, sőt idegrendszeri probléma is. Körzeti orvosodnak elmondtad már? Szerintem talán egy kis lidokainos kenőcs csillapítaná ezt a viszketést, ha annyira gyötör téged kedves Mariat. Remélem eljut hozzád az üzenetem! Üdv: Pilu

#23216 Seres Istvan pilu hozzászólása: 2016.05.01. 14:02

Kedves Anyukambeteg! Mivel én is várólistán vagyok és Harvonira várok, azt tudom, hogy a sorszám állandóan változik, én is már haladtam előre is, meg hátra is. Azt szeretném tudni, hogy anyukádnak hány pontja volt, mikor megkapta? Engem is valószínű júniusban küld a dokim Fibroscan-ra, mert már 2 éve nem voltam. Abban reménykedem, hogy arra kapok pontokat, és előbbre kerülök. Most 62 pontommal 151. vagyok, de múlt hónapban már voltam a 96. helyen is. Sajnos F4 es vagyok. Köszönöm, ha válaszolsz: Seres

#23224 Mariat hozzászólása: 2016.05.03. 13:39

Kedves Seres Istvan pilu!
Én is F4-es vagyok. Te is viszketsz, ÉGŐEN, FÁJDALMASAN?
Mit kaptál rá, ami segíthet nekem is?

#23187 papa52 hozzászólása: 2016.04.25. 16:25

Anyukambeteg !!! én már egy gyógyult “negatív” beteg vagyok, én is végigcsináltam a létező összes kezelést és az utolsó az interferon-mentes tett negatívvá. Igaz az első körbe bekerültem a listára, de sorban jöttek a negatív leletek és a harmadik negatív lelet után a gyógyult kártyám is meg van. Szorítok az Anyunak, de biztos is vagyok a gyógyulásában, Ti is csak erre gondoljatok!!!! sikerülni fog. Igen sajnos az F4 fibroscan eredménnyel kezdtem én is, de a vírusmentesség után javulás állhat be, ha betartja a szigorú előírásokat. Én is majd most megyek kontrollokra Fibroscan, hasi CT stb.
Kitartást és mielőbbi negatív gyógyulást kívánok üdvötlettel : papa52

nora51
#23192 nora51 hozzászólása: 2016.04.25. 23:37

Kedves Papa, mik azok a szigorú előírások, amiket a vírusmentesség elérése után be kell tartani? Érdekelne, bár még a várólistán se látom magamat. Kellemes regenerálódást neked!!!!!!

Anyukambeteg, anyukád nem beteg hamarosan. Egy-két hét alatt úgy kiölik belőle a dögöket, hogy ihaj!

A nickneved Anyukamnembeteg lesz, meglásd!!! Ezt kívánja:
nora51

#23199 papa52 hozzászólása: 2016.04.28. 12:31

Kedves Nora51 !!! én amióta elkezdődött ez a kezeléssorozat, mint már írtam 16 éve derült ki, de hogy mikor kaphattam az sohasem , akkor több tanáccsal ellátott a kezelőorvosom azt a mai napig be is tartom,azóta nem eszek vörös húst, csak csirke, pulyka, hal és nyúl, és tartom a máj kimélő diétát, a feleségem a főzés felelős, azóta egy korty alkoholt nem ittam és nem is fogok, az erős napot kerülöm, a megerőltető emelgetést is módjával, a napi pihenő mindig be van iktatva. Van epekő, vesekő amik sorban derültek ki a CT vizsgálatok alkalmával. üdv. papa52

nora51
#23200 nora51 hozzászólása: 2016.04.28. 18:51

Nálunk én vagyok a főzésfelelős, és azt kell főznöm, amit a férjem akar. Csak vöröshúst akar.
Alkoholkerülés és tűzőnap-kerülés, sőt cigiről leszokás (12 éve) nálam is van, megerőltető emelgetés pedig sajna nagyon van, mert a férjem egyrész lusta, másrészt kissé asztmás, így én veszem ki a kezéből a szatyrokat. A kezelések alatt nem tudtam tökéletesen ellátni a háztartást, ezért volt néha morgás itthon, de örülhettem, hogy igazán nem kaptam ki. Örülj, hogy pasinak születtél, mert a hepás férfiak mellett mindig ott áll egy odaadó, támogató feleség…Meg kell becsülni!!! Az epekőtől jó volna hamarabb megszabadulni, mert nehogy májpangáshoz vezessen! Az elhízástól is óvakodni kell, mert a steatosis veszélyes a májra. Erre figyelmeztettek minket orvosaink a hepaklubban.
Köszönöm, hogy leírtad, megpróbálok majd kétfélét főzni, hogy valamit magamnak is kedveskedjek már. Mielőbbi teljes gyógyulást és kőmentességet neked! Üdv: nora51

Kedves Anyukamhamarosannembeteg!
Mondd meg anyukádnak, hogy hamarosan, nagyon hamarosan nem lesz már egy büdös, huncut, megveszekedett vírusa sem. A csodálatos szer, amit most kap, nagyon hamar kiirtja a dögöket! Majd meglátjátok , milyen szépek lesznek a májenzim-leletei nemsokára! Persze a kúrát végig kell csinálni. Sok sikertelenséget kívánok a vírusainak, neki pedig mielőbbi teljes gyógyulást!!!!!!!!!
Szeretettel: nora51

#23204 Anyukambeteg hozzászólása: 2016.04.29. 11:59

Kedves nora51!
Köszönöm újra a bátorítást. Anyu túl van az 1 heti kezelésen. Semmilyen változás nincs a vérképében, közérzetében. Hál’Isten a májenzim szintjei az utóbbi időben a “csodaszerek” (szerinte a méhpempő) hatására közel normális szinten voltak. a fibrosacan romlott F4-en belül is.
Kívánok neked is minden jót! A vörös húsban is van egészség, csak nem nektek, májbetegeknek. Anyukám se eszi, de nem is főzi már. Ez Apu feladata…
Szép napokat!

#23225 Mariat hozzászólása: 2016.05.03. 13:45

Kedves Anyukámbeteg!

Milyen kezelést kap az anyukád?

#23193 Anyukambeteg hozzászólása: 2016.04.26. 09:20

Kedves nora51!
Köszönöm a támogatást és az ötletet! Ne fogom elfelejteni, hogy pár hónap múlva új profillal kell megjelennem köztettek :) “Gyúrunk” az új nicknevemre.
Kívánom, hogy a leletek megfelelő szépséget és jóságot mutassanak a kontrollokon!
D.

bizalom52
#23179 bizalom52 hozzászólása: 2016.04.24. 18:20

Kedves Anyukámbeteg! Nagyon örülök, hogy édesanyád megkapta ezt a csodaszert. Én sajnos kb. augusztus-szeptember körül tudok majd hozzájuzni a Harvoni-hoz. Az utolsó kezeléstől anyukádnak is kellett várni egy évet, mire beadhatták várólistára? Én a két kezelés közötti időszakot úgy élem meg, mint a kezdeteket, minden hatásával együtt. Már a kezelések időszakára is szívesebben gondolok, mert akkor legalább ott volt a remény! Nagyon sok jót hallok a Harvoniról, így most ez a remény éltet. Én is éppen 47 éve hordozom a dögöket, valószínű azért is ilyen nehéz a kiírtásuk! Imádkozom Anyukád gyógyulásáért és a Harvoni csodálatos hatásáért! Nagyon együttérzek veletek! Mihamrabbi gyógyulást kívánok!

#23183 Anyukambeteg hozzászólása: 2016.04.25. 10:20

Kedves Bizalom52!
Ha már látod az időpontot, akkor már csak ki kell tartanod!
Mi értetetlenül álltunk az előtt, hogy anyu eddig nem kapta meg a gyógyszert. Véleménye szerint a sok kegyszer (vitaminok/máriatövis) és elsősorban a méhpempő jótékony hatásával tudta magát addig karban tartani magát, amíg kellett.
Meg is szidott, hogy nem jól számoltam, mert már 5 kezelést csináltunk végig az elmúlt 15 évben.
Remélem, a muzeális értékű vírusait örökre kiírthatjuk végre.
Az utolsó kezelés, ha jól emlékszem 2012-ban ért véget, nyáron. Tavaly júniusba került csak beadásra a kérvénye, 90-től 250-ig volt mindenféle helyezése. Most vagy csoda történt vagy beadtak egy új kérvényt a tovább romló F4 fibroscan eredménnyel, de végre hozzájutott.
Próbáld Te is jó karban tartani magad! Mindjárt itt a nyár, és jöhetnek a pirulák:)! Folyamatosan fogok jelezni, hogy hogy pusztítjuk ki ezeket a kártevőket!
Legyél türelmes a rendszerrel és ellenőrizd az orvost is, hogy frissítse az adataidat, ha vannak új eredmények!

bolondos60
#23178 bolondos60 hozzászólása: 2016.04.23. 10:34

Gratulálok hozzá és sok sikert. Ugyan ezt a készítményt nem ismerem, mert én a hagyományostól meggyógyultam /most volt az egy éves kontrolom a körzetinél és minden negatív/, de hallottam róla, hogy csodatevő.
További sok sikert és tökéletes gyógyulást kívánok!

#23182 Anyukambeteg hozzászólása: 2016.04.25. 10:05

Kedves Bolondos60!
Nagyon jó olvasni, hogy Te is azok közé tartozol, akiket már meg tudtak gyógyítani!
Kívánom, hogy élvezd és éld sokáig az egészséges és bolondos éveket!
Pótold be, amit esetleg elmulasztottál betegséged miatt:))
Kívánok vírusmentes hosszú életet!
Köszönöm!

panzer
#23177 panzer hozzászólása: 2016.04.23. 09:01

Kedves Anyukambeteg ! Gratulálok a Harvoni megkapásához! Az anyukád biztosan 3 hónapon belül meg fog gyógyulni mégpedig úgy ,hogy a kezelést észre sem fogja venni. Én már csak tudom,híszen ugyanígy jártam ezzel a csodabogyóval. Végig jártam az összes kezelést ami létezik van amit kétszer is,míg fel nem ragyogott a Harvoni csillaga. A mai napig nem hiszem el ,hogy ez a látszólag semmi gyógyi kipusztítja az összes dögöt,de így történt. Azóta biztos vagyok benne,hogy vége a Hepatitisz C uralmának. Azt nem állítom,hogy a régi fényemben tündökölök,de közeljárok hozzá. Tudod úgy vagyok ezzel az egész betegséggel,-ahogy a szólás is mondja-,hogy túléltem, bár igénybe vett, a többi néma csend. Még egy pici kitartást kivánok anyukádnak és neked is és akkor biztos vagyok benne,hogy megnyerítek a csatát!

#23181 Anyukambeteg hozzászólása: 2016.04.25. 10:03

Kedves Panzer!
Nagyon köszönöm a biztatást! Gratulálok neked, hogy legyőzted a sok millió apró kis ellenséged! Nálunk Anyu már sokat szenvedett (igaz főképp a mellékhatásoktól ) és küzdött a gyógyszeripar készítményeivel, más iparágak és a természet más termékeivel a betegség ellen. Mindenkinek ajánlanám a méhpempő (mi a http://www.mehpempobolt.hu -ról vásároljuk.(ez nem reklám) A fibroscan.en kimutatható volt a javulás, amikor kúra alatt volt vizsgálaton. Szerinte csodaszer).
Nagyon remélem, hogy ez a 3 hónapos kezelés ribavirinnel (6db/nap) kiegészítve, meggyógyítja.
Kívánok jó egészséget hosszú-hosszú évekre neked.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close