Mindíg van remény

Téma címkék:
2016.06.18. 09:31

Sokféle panaszokkal kerültem orvoshoz egy éve és ott derült ki, hogy a panaszok hátterében Hepatitis C fertőzés áll. Egyre rosszabbodott a közérzetem, majd a máj értékek miatt kórházba kerültem, de itt sem tudtak mit kezdeni velem. Ekkor hallottam először arról, hogy van interferon mentes tabletta, ami működik.

Hála Istennek sikerült találnom megbízható helyről Harvonit itthon… már6 hetes kezelés után minden megváltozott. Mindig van remény, ez tényleg működik.

klmaan
#23981 klmaan hozzászólása: 2016.10.25. 09:34

Szia Forgetmenot!
Üdv Mindenkinek!
SZÓVAL!!!
Nyár óta már mi is “kikupálódtunk” a külföldről behozható/hozzáférhető INF mentes gyógyszerrel kapcsolatban. Erről már a VIMOR klubban, a VIMOR gyűlésen is volt szó.
Azt is tudjuk, hogy ezek a gyógyszerek nagyon szegény országoknak ad segítséget. Hivatalosan, a gyógyszercégekkel szerződésben készíthetnek saját részre generikumot! Valóban be lehet hozni, ha valaki el tudja intézni, hogy ott legyen felrírva, és biztos lehet abban, hogy a rendes generikumot kapja! Ui.ezen a lehetőségen felbuzdulva, nem legális előállító helyek is vannak/lehetnek, de olyan infók is járják, hogy a gyógyszercégtől lopják ki. Na! A lényeg, hogy ez mindenképpen macerás, még akkor is, ha itt talál orvost a beteg, hogy végig kísérje a kezelését.Arról nem is beszélve, ha lebukik a szállító, mert ezt a saját beteg népének csinálhatja az ország, nem másoknak.
Mellette, így is több millióba kerül!!!
A REMÉNYT ÉN ABBAN LÁTOM,HOGY MÁR ITTHON IS RENDESEN HALAD A SOR A HEPREGEN, s ha az új javaslatok bekerülnek a priorítási index kiszámításába, akkor a régi, többszörösen sikertelenül kezelt, elkeseredett betegek hamarosan megkaphatják az új, áhított INF mentest!
Ehhez azért kell az is, hogy a kérvény pontosan, friss adatokkal, minden elképzelhető indokkal és körülmény beírásával( minden betegség, családi körülmény, szociális helyzet, stb,) legyen elküldve! Erre kell figyelni az orvosnak, de a beteg is ránézhet a kérvényre, és még el is kérheti!
Nagyon fontos ez!! Tudok olyan F/4-es, 28-s Kpa-s Sorstársról, akinek nem volt beadva az utolsó kezelése utáni Fibroscanja, s sok-sok hónap után dobta vissza az OEP hiánypótlásra. Persze, az orvos is ember, tévedhet, kimaradhat egy adat, de ha 2-en nézik, akkor már kisebb a valószínűsége! Csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy egy ilyen magas értékű Fibroscannal rendelkező beteg esetében miként fordulhat az elő, hogy nincs friss lelet benyújtva? Ez is bizonyíték arra, hogy milyen nagyon kell figyelni, s milyen fontos a beteg közreműködése is a saját érdekében.
A legnagyobb és hiteles REMÉNY pedig én vagyok NEKTEK, hogy ha valóban rendesen van kitöltve az a kérvény, akkor szépen haladunk előre, mert hozzájöhetnek azok a pontok, amelyek adhatók, és így előbb is jöhet a gyógyszer, mint gondolnánk! 10,1-es Kpa + az egyéb “apróságok” beírva és így 66-os priorítási indexxel megkaptam a kezelést.
VAN REMÉNY ITTHON IS!!!!
Hajrá Sorstársak a mielőbbi gyógyulásért!!!!!
Üdv szeretettel: Klári

forgetmenot
#23980 forgetmenot hozzászólása: 2016.10.25. 08:02

Egy gyors update:

A Pantera által nyújtott információk alapján tudomásom van egy helyi egészségügyi beszállítóról, aki három HEPATITIS C-ben szenvedő betegnek tudott gyógyszert biztosítani, akik mostanra már gyógyulttá lettek nyilvánítva.

#23473 anton hozzászólása: 2016.06.28. 17:37

Kedves Pintera!

Nem vagyok érintett, mégis érdekelne, hogy mi a célod a történet megosztásával, tekintve, hogy az említett gyógyszer sokak számára megfizethetetlenül drága.
http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/van_gyogyszer_a_hepatitis_c-re_egy_lakas_araba_kerul/20141013132701
Azt írod, sikerült megbízható helyről szerezned. Hát, ez elég rejtélyesen hangzik. Ha nem legális behozatalról van szó, hanem valamilyen „jóáras” megoldást szeretnél népszerűsíteni, az kétlem, hogy etikus volna.

nora51
#23470 nora51 hozzászólása: 2016.06.27. 01:07

Itt jobbra olvastam az előbb, hogy forgetmenot 06.26-án hozzászólt. Ráklikkeltem, és sehol a hozzászólás.
Kedves Várószoba! Ez hogy lehet? Varázsoljátok elő! Köszi:
nora51

forgetmenot
#23469 forgetmenot hozzászólása: 2016.06.26. 14:35

Kedves Pintera!

Jó hallani/olvasni, hogy sikerült azonosítani a betegségedet és, hogy találtál rá megfelelő gyógyszert. Ha nem túl nagy kérés akkor esetleg tudnál majd egy képet megosztani a következő vérvizsgálatod eredményéről, hogy láthassuk a javulás mértékét? :) Csak azért érdeklődöm, mert ha amit kaptál vagy találtál gyógyszer tényleg működik akkor érdekelne, hogy honnan/kitől sikerült beszerezned.

#23472 Pintera hozzászólása: 2016.06.28. 09:23

Kedves Forgetmenot 23469
Nagyon szívesen megosztom a leleteket veled
Küldjél elérhetőséget a pintera2000@gmail.com -ra és elküldöm neked.

#23463 mariatovis hozzászólása: 2016.06.21. 21:35

Én nem tudom ki vagy, honnan jöttél, merre tartasz, de állítólag a sorstársunk vagy akinek sikerült ( a megfogalmazásod értelme szerint, a fekete piacról) tuti gyógyszert szerezni. Nem jó ez a duma! A sok szerencsétlenül járt, szinte már kilátástalan helyzetben lévő embert hülyíteni efféle történetekkel. Gondold át a megfogalmazásod, írd át, és megértőn olvassuk el majd valós, igaz történeted.
: )))))))))

#23464 Pintera hozzászólása: 2016.06.22. 09:03

Kedves Sorstársam
Azt írod fogalmazzam át. Mit fogalmazzak át? Meggyógyultam mint ahogy ígéri a Harvoni 95%-ban.
Az eredményeim jók közérzetem rendben. 10 hete szedem és úgy érzem véget ért ez a a rossz álom. Ezt osztottam meg veletek.
Hidd el hogy van remény…..

#23465 katih hozzászólása: 2016.06.22. 09:23

Kedves Pintera!

Igen, mindig van remény. Én is meggyógyultam bár még a boceprevires hármas kezeléstől. Gratulálok, csak így tovább! DE:! Nem huhogni akarok, még nem biztos, hogy meggyógyultál, mint azt már sokan mások is leírták. Sajnos ezek a dögök szívósak, csak akkor számít valaki gyógyultnak, ha a gyógyszerszedés befejezése UTÁN fél évvel is vírusmentes vagy! Csak azért írom le, mert nagyot tud az ember zuhanni, ha ez nincs benne a tudatában!
Amiért pedig át kéne fogalmaznod, az az, hogy mindannyian úgy értjük, hogy vmilyen illegális forrásból, a várólistát megkerülve jutottál a gyógyszerhez és ez nagyon veszélyes! Hallani sok visszaélésről és placebókról is milliókért.

katih

#23456 papa52 hozzászólása: 2016.06.20. 14:21

Kedves Pintera !!!! én is hosszú éveket küzdöttem a kezelések sorát én is végigjártam, de az OEP által kezelt betegként. A végeredményt a “vírusmentességet” nekem is az interferon mentes kezelés hozta meg. De légy óvatos és körültekintő hogy mit vettél, és mit veszel be, mert ennek a gyógyszernek az útja hosszú amíg a betegig elér. Rengeteg laborvizsgálat, fibroscan, Hasi UH-Ct stb…mert a leletek azok a mérvadok úgy a kezelés kezdésénél is mind a végénél. Legyen szerencséd !!!!!

nora51
#23453 nora51 hozzászólása: 2016.06.20. 02:01

Már bocs, de mi az, hogy megbízható hely? Csak nem őstermelők árulják a piacon? Még jó, hogy nyertél a lottón, és aztán találtál egy megbízható helyet…
Megbízható patikában se lehet kapni. csak orvosunk útján az OEP által.
És hogyhogy nem interferon-ribavirinnel kezeltek először? Mert kis hazánkban mindenki így kezdi.
A Harvoni tényleg működik, eddig még mindenki meggyógyult tőle, akit azzal kezeltek.
Gyógyulást neked:
nora 51
Remélem, tényleg megbízható az a hely, és nem valami placebót kaptál a pénzedárt… :)))

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close