Sziasztok

Téma címkék:
2016.06.29. 18:53

Sziasztok!

2-es kezelés
2 hónapja vége a 48 hétnek F0, vírus nincs, várom a novemberi utolsó vérvételt. Már híztam öt kilót is, a 3. emeletre úgy felfutok, hogy észre sem veszem :)

Viszont a bal vállam sajog úgy heti egyszer-kétszer, mintha a csont vagy az ízület volna, ezt nem tudom mire vélni.
Emlékszem 2003-ban májbiopszián mikor megszúrták a májamat, a bal vállam nagyon fájt egy napig, de az nem ilyen fájdalom volt hanem szúró, sosem felejtem el.

Kicsit parán vagyok, de remélem csak túlgondolom a dolgot.
Háziorvosomtól majd kérek egy rutin vérképet azért.

Valakinek volt hasonló ízületi fájdalma kezelés után?

klmaan
#23500 klmaan hozzászólása: 2016.07.01. 00:55

Szia!
Én is veled örülök!
Élvezzed a virusnélküli életet!! Az izületi gondjaid us megoldódnak, javulnak biztosan.
Tovàbbi minden-minden jót kivánok szetetettel: Klári-Klmáan

museto
#23496 museto hozzászólása: 2016.06.30. 22:19

Na, ez az! Igen, létezik izületi fájdalom, sőt kisebb mérvű elváltozás is kialakulhat, úgy mint nálam. Az én kezelésem tavaly januárban fejeződött be a hagyományos 3-as kezelést kaptam Pegin-Ribanc-Boci összeállításban. A tél vége, tavasz eleje happy hangulatban telt, ám áprilisban beütött a krakk, mindkét vállam szinte labénult, nem tudtam az ingemet betűrni, mellemen a karjaimat összefonni, felemelni, a polcról alig tudtam valamit leemelni. Még a tisztálkodás, higiéniai szükségletek elvégzése is nehézségbe ütközött. Végül egy nagyon jó reumatológus orvoshoz kerültem, aki első körben gyógytornát, iszapkezelést, fürdőt, masszázst írt elő. De eredmény nem sok volt. Akkor bevetette a “nagyágyúkat”. Kaptam 5 adag rőntgen sugárkezelést a vállaimra a Kékgolyóban. Ezután 5 sorozat injekciót kaptam a vállaimba, majd ismét fizikoterápiás kezelések sora következett, közben röntgen és Ultrahang vizsgálatok voltak, ahol csontkinövéseket és folyadék zárványokat mutattak ki a felvételek. Közben úgy éreztem, hogy a sugár és injekciós kezelések meghozták a várva-várt javulást, így már bele mertem vágni egy keményebb gyógytorna sorozatba is, ahol a vállaim és karjaim felfüggesztett állapotában kellett speciális gyakorlatokat végeznem. Lényeg az, hogy mostanra szinte panaszmentessé váltam, de fél évenként kell mennem a reumatológushoz felülvizsgálatra, ilyenkor ha Ő ügy látja, ismét elrendeli számomra a fizikoterápiás kezelést.
Tehát én azt javaslom Neked, hogy keress egy jó terapeutát aki ismeri a HCV-vel esetenként előforduló izületi gondokat is, és renbe fogsz jönni! Ehhez kívánok NEked kitartást és szerencsés gyógyulást. Üdv, Museto

#23498 Dragav hozzászólása: 2016.06.30. 23:13

Köszi a tanácsot meg fogadom!

Már 3 napja sajog ,inkább esténként vagy mikor pihen vagy van időm rá figyelni.
Azt egy hétig elmúlik és hirtelen vissza vissza jön,fájdalomcsillapító viszont kiveszi vagy a Diclac kenőcs érdekes.

Keresek egy reomatológust.

#23490 katih hozzászólása: 2016.06.30. 18:11

GRATULÁLOK!

Musetonak voltak a sikeres kezelés után jelentkező nagyon komoly izületi, főleg váll panaszai. Biztos ír majd neked erről részletesebben.

katih

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close