Hepatitis C

Téma címkék:
2016.07.26. 07:56

Sziasztok!!

Sajnalattal olvasom milyen sok ember fertözödött meg a Hepatitis C betegseggel. Szívböl kívánom mindenkinek a teljes gyógyulást!!!!
Leírnám a barátom történetét, remélve esetlegesen vki tud információval szolgálni a kártérítési per ügyében.

A barátomnak, Szilárdnak 10 éven keresztül (6 -16 éves koráig) vérrák betegsége volt. Ebből kifolyólag sokszor kapott vert 1992 előtt, amikor még nem ellenőrizték a Hepatitis C vírust, mivel nem ismerték még.
Számunkra szinte 100%-os, hogy ilyen módon kapta el a betegséget.

2016 februárban derült ki egy vérvizsgálattal, hogy fertőzött. Azóta már voltunk egy pár orvosnál és mint kiderült, ő az 1-4-ig terjedő stádiumok közül a legrosszabb, a 4-es stádiumban van.
Ezzel a vizsgálattal engedélyezik az ingyenes új gyógyszer terápiát, ami minimum 3 hónapig tart majd.

Érdeklődnék, hogy esetleg vki aki mar sikeresen túl van egy ilyen kártérítési peren, tudna-e információkkal segíteni, mégis mi hogy működik, ha pert szeretnénk indítani.
Előre is köszönjük és jobbulást, kitartást mindenkinek!!!!!

klmaan
#23659 klmaan hozzászólása: 2016.07.27. 22:50

Sziasztok Lívia és Szilárd!
Akkor egészen jól haladtok-hála!
Azt nem tudom, hogy az osztrákoknál hogyan megy a gyógyszer osztás, de elképzelhető nagyon, hogy egy vérrák után megilleti az új gyógyszer. Gondolom, ezt itthon is így csinálják, csak a várakozás nem 1 hét, hanem több! Egy Sorstársunknak vérképzési gondja van, emiatt kell neki enni a B12-t, s ez is elég volt, hogy az újat kapja-szerencsére!
Örülök, hogy Nórával is “találkoztatok” már, így a kártérítés is elindulhat.
Várjuk majd a beszámolót mindegyik ügyetekről! Írjátok majd meg, hogy melyik gyógyszert/gyógyszereket kapja, van-e mellékhatás, stb!
Minden jót!!
Üdv szeretettel.Klári

klmaan
#23639 klmaan hozzászólása: 2016.07.26. 10:56

Üdv szeretettel!
Dr Horváth Béla ügyvéd és irodàja foglalkozik HCV kártérítéssel, de gondolom, vannak mások is! Ők Pesten, az 5. kerületben, pár percre a Bazilikátől székelnek. Ez az iroda volt az első, aki pert nyert. Aki tudja igazolni, hogy kapott vért, s a lelet és a per indítása között nem telik el 1 év, szinte biztos, hogy megnyeri! Kap majd pár milla készpénzt, s valamennyi életjáradékot. Az ügyvédi iroda minden elérhetősége megtalálható a neten. Van honlapjuk.
Ha beleolvasol Nóra51 hozzászólásaiban, ott is találsz infót, de gondolom itt is szól majd hozzátok-mert nagyon segítőkész, és van tapasztalata.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy mi okból kapja azonnal az INF mentes kezelést? A régi betegsége miatt, vagy van olyan új, ami miatt nem kaphat interferont?
Sikeres gyógyulást, és egy sikeres pert kívánok!!
Írjatok majd a fejleményekről is!
Sziasztok! Hajrá!!
Üdv: Klári

#23642 lilyke19 hozzászólása: 2016.07.26. 13:56

Szia Klari!!

Köszönjük a gyors valaszt es a kedves szavakat!!!

Mi ausztriaban lakunk mar 5 eve es itt derült ki a betegsege. Ennek ertelmeben a terapiat itt kapja meg.
Nekünk azt mondtak, hogy a regi terapiat mar nem alkalmazzak az uj gyogyszeres terapia engedelyezese utan, mivel ennek 97%-os a gyogyulasi eredmenye es nagyon keves a mellekhatasa.
Most kaptunk egy receptet, amit meg engedelyeztetnem kell a betegbiztosito föorvosaval, a gyogyszertarban lehet kivaltani sajnos egy hetbe tellik mig a megrendeles megerkezik. Szilard mint azt ahogy irtam ingyen kapja a gyogyszereket,különben az egyik 15.000€ a masik 17.000€ lenne es ezek csak egy honapra. A terapia viszont 3 honapos.

Gondolom ezzel nem segitettem vmi sokat…..
Megegyszer köszönjük
Szilard es Livia

nora51
#23648 nora51 hozzászólása: 2016.07.27. 00:07

Sziasztok! Nora51 vagyok, akit Klári ajánlott nektek. Én már túl vagyok a per megnyerésén, csak még mindig nem vagyok meggyógyítva. Nagyon részletes információt írok nektek, és a pert megnyerő ügyvédem elérhetőségét is megadom, ha írtok e-mail-címemre:

nora51@citromail.hu

Itt is megírnám, de elég hosszú, így akit érdekel, jelentkezzen ezen az email-címen.

Lilyke, jó, ha minél hamarabb felveszitek az ügyvéddel a kapcsolatot. Minden jót nektek:
nora51

#23649 lilyke19 hozzászólása: 2016.07.27. 05:57

Szia Nora51!!

Köszönjük a felkinalt segitseget es ezzel elve irok az email cimedre meg a mai nap folyaman.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close