Az én történetem

Téma címkék:
2016.09.19. 16:13

Az én történetem p4-es CIN2 eredménnyel kezdődött.A nőgyógyász a A megyei kórház nőgyógyászati ambulanciára küldött.Csak annyit mondott hogy a továbbiakban ott fognak ellátni , az eredményem nem igazán jó ennyit mondott.Hát nagy dilemmába estem. A megyei kórházunknak nagyon rossz híre van.Kerestem a közeli B megyében egy orvost, magánrendelésre mentem szerdai nap volt.Megnézte a papírokat, műtétet javasolt de sürgősen.Csütörtök , péntek vizsgálatok vérvétel, röntgen, altatóorvos, kardiológia…..

Hétfő reggel kórház , kedden kanonizációs műtét(a mitől nagyon féltem) de minden rendben ment.Kèt hèt várakozás után meg lett az eredmény.Rosszindulatú daganatos sejtek a laphám rétegben mirigybe való hatolással a kimetszés nem az épben történt.

Összetörtem teljesen…….

Vissza B megyei kórházba, további vizsgálatok ultrahang,végbél tükrözés és a többi. Szerencsémre az eredmény minden hol negatív lett.A ct vizsgálatra másik városba küldtek mert B kórházba most nincs mert cserélik ,de nagyon késő re kaptam időpontot szép.30-ra.De tudtam hogy addig nem várhatók.Így vissza mentem A megyei kórházba ott megcsinálták a ct, mr vizsgálatokat az eredmény hála istennek negatív nincs áttét de még nincs vége tudom.

A megyei kórház nőgyógyásza a továbbított a C megyei kórház nőgyógyászatára ami tőlünk 360 km távolságra van. Hát elment a C megyei kórházba, az orvos nem tudott fogadni de nem csak engem, senkit. Legalább húszan vártunk rá. Most itt tartok, nem tudom mi lesz.

Merre induljak tovább?

#23845 sophiethegreatdane hozzászólása: 2016.09.26. 16:35

Szia! Nagyon drukkolok Neked, hogy megoldódjon ez a dolog. Magànrendelesre kéne elmenned, ugy lényegesen leegyszerűsítve lenne minden. Az sztk rendelésen futószalagon mennek a betegek, nem tudnak érdemben foglalkozni velük…

#23846 edy76 hozzászólása: 2016.09.26. 18:58

Köszönöm a tanácsot èn is úgy döntöttem hogy a magán rendelésre megyek vissza.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close