Történet címe és a hozzászólások legyenek valamennyire szinkronban!

Téma címkék:
2016.10.09. 20:50

Üdv Mindenkinek!

Kapom az értesítést a VSZ-től, hogy új hozzászólás érkezett az “Új hír a kezelésekről” témában. Kíváncsian nyitom ki hetek óta, főleg tegnap óta, ( tegnap VIMOR összejövetel volt, s nagyon komoly kérdések és vélemények, javaslatok hangzottak el az ÚJ KEZELÉSSEL KAPCSOLATBAN!), hogy mit is írnak, az új, INF mentes kezelésről itt a Sorstársak? Aztán, szó van itt mindenről, csak éppen arról nem, ami a “történet” címe, vagyis arról nem, amiért ez az oldal létrejött.

Nagyon kérlek benneteket kedves Sorstársak, és más bajjal küzdők, hogy a “történet” címével nem egyező, a nem arra válaszokat írjátok külön “történetbe”! Mindenki érdeke ez, különösen a más témában hozzászólóé, jelen esetben a HBV-s hozzászólóé! Aki jelenleg nem vár az “új kezelésre”, valószínű, hogy nem nyitja ki, s lehet, hogy köztünk élő HBV-ek pont nem olvassák, mert ők nem várnak HCV-s “új kezelésre”. Remélem, érthetően sikeredett megfogalmaznom, hogy ezzel jót akarok, és azt, hogy eljussanak a hozzászólások, főleg azokhoz, akinek szánva van, vagy akit esetleg ez a téma is érdekel.

Hála, sokan vagyunk a Hepatitis közösségben, ezért fontos valami rendszert/rendet tartani saját magunknak téve ezzel jót, hogy valóban eljussanak az infók, és kérdések azokhoz, akinek szánjuk!

Tegyünk azért, hogy átláthatók legyen közösségünk oldalai!

Köszönet mindenkinek, aki figyel erre a szempontra is!

Üdv! Klári

endrebandi52
#23976 endrebandi52 hozzászólása: 2016.10.24. 09:04

Kedves Klári! Sajnos a nátha ledöntött a lábamról! Pedig készültem a Klub összejövetelre.Szép napot és jó egészséget kívánok, Soós Endre / endrebandi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close