Gyógyult 6 hónapos eredmény negatív :)

Téma címkék:
2016.12.11. 08:15

Sziasztok rég jártam itt ,vártam a fél éves végső eredményt ami negatív lett :) 2-es kezelés után 1 éves kezelés 750 ezer vírusról már az első 4. héten negatív voltam :) az is maradtam végig.

16 évig voltam HCV fertőzött, igaz soha semmilyen hátrányom és panaszom nem volt, emiatt 16 év után a májam F0 volt az első scan vizsgálaton is.

Májértékeim mindig jók voltak, egy véradáson derült csak ki és valószínű tetoválás útján kaptam el.

Csak a szüleim és feleségem, meg kezelő orvosom tudott róla. Ezúton is köszönöm Dr. Makkai Erzsébetnek és nagyszerű kollégáinak a segítséget :)
Soha senkinek semmilyen körülmények között nem mondtam el, ez megkímélt az emberi butaságtól és megkülönböztetéstől, fogorvosnak sem mondtam, húzzon kesztyűt, amúgy is előírás. Nincs ráírva senkire, hogy fertőzött, szóval kit érdekel :)

Ezt javaslom mindenkinek, mert az emberek tájékozatlanok, még orvosok is akiknek nem ez a szakterületük!

Mindenkinek gyógyulást és kitartást kívánok, mert 16 éve még szinte esélyem sem volt rendes kezelésre, ma meg már gyógyult vagyok. Ahogy haladunk a korral, egyre több megoldás születik a betegségre, hála az orvosoknak !

nora51
#24275 nora51 hozzászólása: 2016.12.14. 01:46

Kedves Dragav, csodálatos híred van, juhééééééééé! Tudod, nem az a nagy szenzáció, ha az ember a kezelés 4. hetén már negatív, (én is az voltam a legutóbbi kezelésemkor, oszt mégis tele vagyok vírussal), hanem az, hogy az is maradtál végig, és fél évvel az utsó gyogyi beszedése után is az maradtál. Szíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííívből gratulálok! Megint egy reménysugár, hogy mégiscsak meg lehet talán gyógyulni. Vigyázz nagyon az egészségedre, és örvendezzél: ez a legszebb karácsonyi ajándék!
Szeretettel kíván boldog, egészséges életet, és sok-sok örömöt:
nora51

Oldfiker
#24266 Oldfiker hozzászólása: 2016.12.13. 14:11

Kedves Dragav!

Szívből örülök, hogy ilyen szépen alakultak a dolgaid, hosszú életet és nagyon sok örömöt kívánok!

Szeretettel: Oldfiker

bolondos60
#24265 bolondos60 hozzászólása: 2016.12.13. 13:36

Kedves Dragav!
Teljesen igazad van. Én pont evvel szúrtam el, hogy mindenütt, ahol a becsületem megkívánta, sajnos elmondtam. Az emberi butaság szörnyű, de a kiközösítést, a munkahely megszűnését mind ennek köszönhetem. Én is meggyógyultam, de az őszinteségem bánom.
Sok sikert a továbbiakban is.
Üdv

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close