Herparon

Téma címkék:
2016.12.17. 20:32

Kedves Sorstársak!

Ma olvastam egy Herparon nevezetű szirupról. Természetesen sok szépet és jót írnak róla. Szeretném megkérdezni van-e valakinek tapasztalata ezzel a készítménnyel kapcsolatban. Szükségem lenne valamire ami segít “spórolni”, kímélni egy F4-es állapotú májat. Természetesen nem iszom alkoholt, szedek Legalont, májvédő teákat iszom, egy év alatt leadtam kb 7 kilót, de félek ez sem elég az “időhúzáshoz”.

Köszönettel

István

varoszoba
#24316 varoszoba hozzászólása: 2016.12.29. 18:26

Kedves Olvasók!
Az említett oldal távolról sem tűnik hitelesnek.
Egyrészt semmi nem ellenőrizhető le a leírtakból.
“A 2012-ben az Országos Hepatológiai Center kutatói által tett felfedezés áttörést jelentett a májbetegségek gyógyításában” Hol? Milyen ország hepatológiai centrumában?
A megadott orvos. A minimum, hogy megadják a munkahelyét, hol dékán az illető.
Hivatkozások sincsenek arra, hogy a készítményt vizsgálták volna. És még sorolhatnánk…..

Szóval kedves reménykedő hepások, a betegség senkit ne sarkalljon arra, hogy több ezer forintot költsön el tudományosan megalapozatlan szerek alkalmazására.
Üdv: VSZ

ibaranyai1956
#24320 ibaranyai1956 hozzászólása: 2016.12.29. 20:59

Kedves VSZ!
Nekem is gyanús volt az oldal. A kérdés hogyan lehetne az ilyen és ehhez hasonló oldalak, reklámok ellen fellépni? Félő hogy ezek az oldalak a reménykeltő ígéretekkel és tudományosnak tűnő magyarázatokkal félrevezetik azon sorstársainkat akik bármit megtennének az állapotuk javulása érdekében. Mit tehetünk?
Köszönettel,
István

nora51
#24322 nora51 hozzászólása: 2016.12.30. 02:11

Kedves VSZ! Köszönjük hozzászólásotokat! Valóban, beütöttem a keresőbe hogy Dr. Halász Tamás dékán, persze nincs találat. Országos Hepatológiai Centerről se tudunk Magyarországon, és az egész valahogy olyan amatőrnek tűnik.
Arra gondoltam, hogy István ötletét (mit tehetünk?) úgy lehetne megvalósítani, hogy kéne létesíteni egy új fórumot itt, “Hiteltelen reklámok” vagy valami hasonló címmel, és oda mindenki megírhatja, milyen gyanús dolgot talált, ami nyilvánvalóan szélhámosság.Persze leközölvén a linket is, hogy lássa mindenki, minek nem szabad beugrani.
Kedves VSZ, légyszí írd meg, hogy jó- e az ötlet, és ha igen, mit kéne módosítani rajta?
Ha lenne egy ilyen fórum is, akkor legalább azok, akik olvassák, nem lesznek becsapva …
Köszönettel és sikeres boldog újesztendőt kívánva:
nora51

Hetvenes
#24313 Hetvenes hozzászólása: 2016.12.27. 22:55

Szia kedves István !
Örülök , hogy felvetetted ezt a témát . Már én is találkoztam a hirdetésükkel . Elég szkeptikusan fogadtam , túl sok “életvizet” árulnak manapság . Mi pedig nem vagyunk orvosok , nincs klinikánk , hogy megbizonyosodjunk a hatásosságukról . Anyagilag sem vagyunk olyan helyzetben , hogy bátran kisérletezzünk .
Másrészt viszont igencsak szükségünk lenne rá ha valóban olyan hatásos .
Így köszönöm ha vállalod a kisérleti nyúl szerepét és belevágsz egy pár hónapos kúrába . Légyszi itt tájékoztass bennünket a kezdésról majd pár hetenként a tapasztalatokról .
Üdvözlettel : Hetvenes

ibaranyai1956
#24308 ibaranyai1956 hozzászólása: 2016.12.20. 22:55

Kedves Nora es Museto!
Köszönöm a válaszokat és a biztatást. Valószínű hogy elgépeltem a készítmény nevét. Helyesen Herparen szirup. Ha így kerestek rá a neten akkor elég sok találat jön fel. Van magyar forgalmazó is, de mielött megrendelném szerettem volna egy közvélemény kutatást tartani, vajon van-e valakinek tapasztalata ezzel a szerrel kapcsolatban. Mindenkinek békés karácsonyt kívánok. István

nora51
#24309 nora51 hozzászólása: 2016.12.24. 02:06

Kezd érdekelni a dolog. Bevallom, még sohse hallottunk róla. Február közepén lesz hepaklub, majd megkérdezem a doktornőt, mi a véleménye róla. Nem hinném, hogy árt! Ha meg használ, az öröm a májnak.
Béke és egészség: ez a kettő kell a szép karácsonyhoz, és a szép élethez. Minden más eltörpül ezek mellett. Szép ünnepeket neked, és minden kedves gyógytársnak!
nora51

ibaranyai1956
#24312 ibaranyai1956 hozzászólása: 2016.12.27. 15:57

Kedves Nóra!

Ha komlyabban érdekel a szer akkor ezen az oldalon találhatsz információkat.
http://www.herparen.com/HU-official-site_1d/
Nekem kicsit gyanús az ügy, de talán egy próbát megér.
Jövőre beszámolok az első tapasztalatokról.
Boldog vírusmentes újesztendőt!
István

nora51
#24315 nora51 hozzászólása: 2016.12.28. 03:32

http://www.webbeteg.hu/keresok/orvos

Köszi, István! Első dolgom volt Hetvenes biztatására máris utána nézni a neten Dr.Halász Tamás hepatológus, gasztroenterológus kilétének. Elvégre rá hivatkozik a hirdetés, ő mint szakember is ajánlja.
Nos, döbbenten közlöm veletek, hogy ez a hepatológus, gasztroenterológus orvos NEM LÉTEZIK. A fenti linken beírtam a nevét az orvoskeresőbe, és azt, hogy hepatológus, majd pedig úgy, hogy gasztroenterológus. Egyik változatban sincs találat!!!

Így hát kedves István, jobban teszed, ha felhívod a hepatológusodat, és megkérdezed tőle, hogy ajánlja-e ezt a szert, egyáltalán mi a véleménye róla.

Február 17-én lesz hepaklub, meg fogom kérdezni a doktornőt!Nincs kizárva, hogy a valódi hepatológusok nem is tudnak erről az öngyógyító csodaszerről. Lehet, hogy a hajuk az égnek áll, ha tudomást szereznek erről…

Mindenesetre ez nagyon gusztustalan…Még csak nem is létezik! Ki tudja, kinek a képét tették oda. De hogy nem Halász Tamás doktorét, az biztos.

Kedves István, mielőtt költségbe vered magad, beszélj a hepatológusoddal!!!!!!!!

Üdv: nora51

Hetvenes
#24314 Hetvenes hozzászólása: 2016.12.27. 23:09

Kedves Nóra !
Megköszönném , ha konkrétan rákérdeznél erre a témára a klubban .
Jó volna megtudni ki ez a Dr Halász Tamás hepatológus , létezik-e ? Valóban praktizál 38 éve és hol ? El lehet-e fogadni szakértői véleményét ? Mit tudnak róla ?
Szükségesnek tartom ezt a kontrolt , mert sok manapság az álorvos a kuruzsló . Jó pénzért bármiről lehet kapni kiváló szakvéleményt . És így jó pénzért minden csodaszert ránksóznának.
Ha sikerül megtudnod valamit azt itt légyszives közöld velünk !
Üdvözlettel : Hetvenes

nora51
#24307 nora51 hozzászólása: 2016.12.20. 22:33

https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://nutrition.nutricia.com/products/heparon_junior&prev=search
Kedves István, Herparon nem létezik, a neten legalábbis. Heparon viszont van, de ez egy májelégtelenséggel küzdő kisgyermekek és főleg csecsemők számára készített tápszer, amit cumisüvegben kapnak. Ha ráklikkelsz az oldal fordítása szavakra, akkor láthatod, hogy ez nem felnőtteknek van kitalálva, hanem olyan babáknak, akik a normál tápszert nem kaphatják a májelégtelenségük miatt. Állandóan a junior szót látom a Heparon mellett. Hogy felnőtteknek is van-e , az innen nem derül ki, kutakodni érdemes. De nincs magyarul, tehát lehet, hogy itthon nem is kapható.
Musetohoz csatlakozom: szedjed te is a Legalont, idd a teát, táplálkozz egészségesen, változatosan, ne egyél túl nehezen emészhető zsíros kosztot,ne mérgezd magad semmivel, felesleges gyógyszerekkel se, mozogj rendszeresen. Séta, úszás, kerékpár, szobakerékpár, amennyi jól esik. A többit meg bízd a jó öreg természetre. A májad a sikeres gyógykezelésed befejeztével három évig regenerálódik! Ezt hallottuk a hepaklubban. A súlyodra tényleg vigyázni kell, nem lehetsz túlsúlyos, mert a májzsírosodás, a steatosis ugyanúgy ellensége a májnak, mint a fibrózis. Csak a zsírosodást le lehet küzdeni házilag. Neked piros pont jár azért, hogy lefogytál 7 kilót. Ha a testmagasságodból kivonsz 100-at, na azt célozd meg, annyi legyen a súlyod.
Van azonban valami más új készítmény, mely igen figyelemreméltó, csak az árától padlót fogtam. Olvassátok:

http://www.majdieta.hu/zsirmaj-betegseg/

Örülök, hogy jelentkeztél, további regenerálódást kívánok neked, no meg örömteli karácsonyt, szeretettel:
nora51

museto
#24306 museto hozzászólása: 2016.12.20. 22:00

Kedves István! Én egy 50,4 kPa FibroScan értékű májjal vártam a hagyományos kezeléseket, az interferonos kezelések során végig szedte a Legalont és a Pannonhalmi májvédő teát kortyolgattam rendszeresen. Persze ez utóbbit a javaslatnak megfelelően 4 hét napi 3 csésze után egy hét szünet, mindezt egyeztetve hepászommal. Már vírusmentes vagyok ugyan, de nég mindig szedem a Legalont, iszom a teát. A fél évvel ezelőtti mérés már 13-ast közelítő értéket mutatott, ez már az F4 alsó határa, de még mindig F4. A mi lestrapált májunkat nem szabad bombázni, hagyni kell nyugodtan dolgozni májunkat, kis segítséggel, de teszi a dolgát.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close