Hazaküldtek meghalni! Annyira rossz az állapotom.

Téma címkék:
2017.03.16. 12:11

Sziasztok!

Mellrákal műtöttek 6 éve egy ideig jó volt.

Majd áttétem lett 3 csigolyámba és a csontvelőbe is van áttét. Öt sugárkezelést kaptam, de a második sugár után a lábam kezdett lebénulni. A végére már nem tudtam egyáltalán mozgatni a lábam. Két hetet voltam kórházban. Az orvosok hazaküldtek meghalni mert már nem tudnak velem mit csinálni. Annyira rossz az állapotom. Itthon búzafű levet iszok. Sok zöldséget eszek. Cékla levet iszok. Szélént, béta glükánt, E vitamint,D vitamint, C vitamint. Reishi gomba kivonatot eszek. Kajszi barack magot eszek. Az orvosi vélemény ellenére nem adom fel. Még élni akarok! Csak 40 éves vagyok! Az áttét is azért derült ki mert nagyon fájt a hátam. Ha van sorstárs aki hozzászólásával vagy egyéb információval tud segíteni azt köszönöm.

Üdv: Tavaszi12

#24768 Tavaszi12 hozzászólása: 2017.03.24. 16:23

Meg tudtam mozdítani a lábaimat kicsit!! Ez már nagyon jó érzés, hogy sikerült :)

#24739 katapeto hozzászólása: 2017.03.20. 00:09

Kedves Tavaszi!
Amit Misi írt, azt a biblia úgy nevezi, hogy gyermeki hit, ami nem csak gyermekek számára fontos, hanem minden embernek hasznos dolog, mert Isten igéje mondja, “ha nem lesztek olyanok mint a gyermekek, nem mehettek be az Isten országába”! El kell hinnünk, hogy neki tényleg az az akarata,hogy egészségesek legyünk és mielőtt érezzük a gyógyulás jeleit, már úgy beszéljünk és gondolkodjunk magunkról, mint aki tényleg meggyógyult. Ebben tudok segíteni, ha írsz nekem privátban ! :)
Kérd el az email címemet az oldal szerkesztőitől, ha segíthetek!
Teljes szívemből kívánom, hogy gyógyulj meg!

#24736 Misi11 hozzászólása: 2017.03.19. 13:27

Szia, Tavaszi 12 ,
Az elozo hozzaszolasokhoz meg tennek par sort, abban a remenyben, hogy ha nem is tusdsz majd mindenben egyeterteni velem , de legalabb amig olvasod, elgondolkodsz ezen. Amikor 6 eves voltam , sulyos tudogyulladasom volt, rengeteg inekciot kaptam. Es hogy az elkovetkezo evekben ne keruljon ra sor, elhataroztam magamban, 50 evig nem leszek beteg.Ez a hitem anyyira eros volt, hogy meg voltam gyozodve rola, nem is leszek beteg,es nem is voltam.Ugy ereztem , nem fog rajtam betegseg.Es szeriintem ez forditva is igy volt, ha elegge meggyozoen beszugeraltam volna ,hogy ilyen vagy olyan betegsegem van, akkor az bitosan elobb vagy utobb megjelenne .Aztan 56 eves koromban jelentkezett a Parkinson betegseg, de mar nem vettem komolyan , legalabbis az elso 5 – 8 even. Azutan egyre valtoztak a tunetek, regebbiek elmaradtak,ujabbak jelentkeztek.
Probald rabeszelni magad, hogy meggyogyulsz, felepulsz, hiszen fiatal vagy, meg annyi sok szep dolgot tartogat szamodra az elet .Talalj uj es uj kis celokat , terveket, amiket meg is valositasz, ne feledd : Megujul az ki celra talal. Ne gondolj a nehezsegekre, kosd le allandoan a figyelmedet . Ha nincs semilyen hobbid, keress egyet, ha van , szentelj ra idot es ne sajnald a koltseget. Ha visszagondolsz a multra, csak azert tegyed, hogy lassad, honnan indultal ,es hol tartasz jelenleg . En peldaul ha visszaemlekszem, 1962 – ben ,volt olyan nap,amikor az ebed egy csokolades keksz volt, de felet meg kellett hagynom a noveremnek. . . Es 2001 ben , annyi penzt kerestem ,hogy egy hetig reklamszatyorral hordtam haza a bankbol.De persze ,mostmar az 1962 -es is, meg a 2001 -es is a multte,( hol van mar a tavalyi ho ? ).
Kerlek, ha nem lesz nehezedre, par sort irj, esetleg priviben is.
Udvozlettel, Misi11

#24731 Tavaszi12 hozzászólása: 2017.03.18. 19:30

Már jó ideje megértettem,hogy a haragomat, megbántottságomat el kell engednem. És megbocsájtani azoknak akik ellenem vétettek. Szerintem meg bocsátottam már elsősorban a szüleimnek. Mert mert nekik is nagyon nehéz életük volt.
És nem mindig magamat bántani mindenért ha valami nem úgy sikerül. Pszichológusnál is voltam párszor az jó volt. Ezt folytatni is fogom. Szoktam dr.Bagdy Emőkét (pszichológus életmód tanácsadó) hallgatni az is sokat segített. Szerintem nekem a fő problémáim amire rájöttem: nem mertem élni akarni, mindíg a múltat vettem elő családi traumák, bántások és azon rágódtam. Mindíg másokat helyeztem magam elé…. szóval ilyenek. Sok megoldási módot mostanában kezdtem megérteni.
Istennel is van kapcsolatom. Szoktam lmádkozni. Igyekszem magamat erősíteni.
Köszönöm a hozzászólásaitokat nagyon hasznosak igyekszem azok szerint cselekedni. :) Köszönettel: Tavaszi12

nora51
#24734 nora51 hozzászólása: 2017.03.18. 23:57

Kedves Tavaszi,nagyon örülök, hogy te is így gondolod! Igen, a múlton, bántásokon, traumákon őrlődni
lelki mérgezést okoz, és ezt nem szabad állandóan táplálni további mérgelődéssel, önsajnálattal, mert ez maga a halál. Jól teszed, ha tudatosan ki akarsz ebből mászni.Ha bevált neked a pszichológiai segítség, hát járj oda továbbra is, nagy szükséged van rá.
Hogy meg tudsz bocsájtani a szüleidnek, ez nagyon jó…Tudom, nem könnyű, és a legjobb, ha imádkozol értük. Az neked is lelki terápia!
Ha a Katapeto által küldött videot megnézted és el elmélkedtél rajta, akkor nézd meg az általam küldöttet is:
https://www.youtube.com/watch?v=XBiCJ5_pBS0
Olvastam Anita Moorjani könyvét, és mélyen megrendített. Íme a vele való interjú.
Ha megnézed, jobb oldalon találsz még vele kapcsolatos videókat.
Szeretettel: nora51

A könyvről itt találsz ismertetést:
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Anita_Moorjani_Meghaltam_hogy_onmagamra_talaljak_Utam_a_raktol_a_halal_kapujan_at_a_valodi_gyogyulasig_&id=114254&type=22

#24728 katapeto hozzászólása: 2017.03.18. 09:00

KEDVES TAVASZI12! EGYETÉRTEK NORA51 ÍRÁSÁVAL ÉS ÉN IS BÁTORÍTLAK, HOGY EZ IRÁNYBA ÉRDEMES ELINDULNI A GYÓGYULÁSOD ÉS A MEGSZABADULÁSOD ÉRDEKÉBEN.
SZERETETTEL KÜLDÖM A KÖVETKEZŐ VIDEÓT NEKED, HOGY HA NEM ISMERNÉD MEGISMERD, HOGY MI AZ ISTEN AKARATA A GYÓGYULÁSODDAL KAPCSOLATBAN.
https://www.youtube.com/watch?v=Qy0mxTI0lnE

nora51
#24725 nora51 hozzászólása: 2017.03.18. 02:18

AVEMAR-t és Béres cseppet is szednék a helyedben.
Próbáld meg az összes haragodat, csalódásodat, megbántottságodat elengedni, és megbocsájtani azoknak, akik ellened vétettek. Ha vallásos vagy, könnyebben fog menni. Ha nem vagy vallásos, akkor is meg kell próbálnod ezeket a lelki mérgeket eltávolítani magadból. Nem tudom, igaz-e az, hogy a betegségeknek lelki okuk van, de van azért ebben valami! Nemcsak a testedet kell gyógyítani, hanem a lelkedet is. Ha nem szeretnél paphoz vagy pszichológushoz fordulni, akkor magadnak kell a lelki mérgektől megszabadulnod.
Kívánom, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!! Térjen vissza az egészséged minél előbb!
Szeretettel: nora51

#24722 cirmoska hozzászólása: 2017.03.17. 19:51

Ne add fel!! Küzdjél!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close