“Édes” vírusírtás

Téma címkék:
2017.06.26. 21:03

Hőségmentes szép nyári napokat Mindenkinek! Én kiválóan érzem magam, most készülök az éves kontrollra, de elakadtam a vérvételnél, mert szabadszág miatt nincs aki lecsapoljon, majd júliusban lesz rá személyzet a körzetemben. Addig viszont nem tudok bejelentkezni a Fibro vizsgálatra sem, mert Horváth doktor úr szereti elemezni az aktuális vér eredményeket is.

Na, de nem is velem van gond, hanem egy kedves új sorstársra találtam, aki még nem vette a bátorságot, hogy beépüljön csapatunkba, de azért megosztotta velem gondjait. Egy 67 éves hölgyről van szó, aki súlyos cukor beteg és vérviszgálat során derült ki fertőzöttsége, ragaszkodik az interferron mentes kezeléshez, de arra elég kicsi az esélye, mivel F2-es a mája. Igaz, a májenzim értékei kissé magasak, de nem vészesek.

Azért kezdtem történetként bejegyzésemet, mert egyrészt remélem, hogy előbb-utóbb be tudom csalogatni új sorstárunkat közösségünkbe, másrészt szívesen venném, ha ez a történetem olyan hozzászólások gyűjtőhelye lenne, ahol cukorbetegségben szenvedő sorstársak írmák le tapasztalataikat. Milyen gondokkal járt ennek a két betegségnek az együttes kezelése, akár még a 2-es kezelés során is, hisz valószínű, kedves új sorstársunk ezzel fogja kezdeni a tortúrát. Ja, és majd elfelejtette, hogy 5 milliós vírusszámmal “büszkélkedik” elmondása szerint tapinthatóan vannak kemény részek a májában.

Mivel friss betegség felismerésről van szó, és Ő is kórházban, vérátömlesztés alkalmával tett szert vírusaira, érdekelné egy esetleges kártérítés lehetősége is. Kérem segítő közreműködéseteket, hogy együtt tudjunk segíteni kétségek közt gyötrődő sorstársunkon. Üdv Mindenkinek, Museto

#25124 lorin1111 hozzászólása: 2017.06.28. 09:54

Kedves Museto! Ez a közösség egyszerűen fantasztikus. Én nem tudom mi lett volna velünk ha nem talàlok ràtok. Összeget azért nen írtam, mert nem tudom helyes- e ilyen helyen erről beszélni. Nóra mindent tud, de én is vàlaszolok szivesen ha gondolod privàtban.Szép napot és minden jót kívànok!

museto
#25131 museto hozzászólása: 2017.06.28. 21:31

Kedves Lorin! Felvettem a kapcsolatot a “lányokkal” Nora és Klári felkészülten várja új sorstárunk jelenkezését, remélem sikerül belé lelket öntenünk és Ő is mihamarabb a gyógyulás útjára tér. Sajnos a korábbi, ellenőrizetlen vérátőmlesztések a mai napik szedik áldozataikat. Üdv, Museto

nora51
#25144 nora51 hozzászólása: 2017.07.01. 01:56

Én már öntöttem bele vagy egy liter lelket, már 2x váltottunk levelet. A továbbiakban is elárasztom infókkal.
Lorin, annyira örülök, hogy a párod gyógyul!!!!!!
Szeretettel üdv: nora51

museto
#25145 museto hozzászólása: 2017.07.01. 07:05

Köszi Nóra! Aranyos vagy! Museto

#25146 lorin1111 hozzászólása: 2017.07.01. 11:40

Köszönöm dràga Nóra. Izgatottan vàrjuk a 3. havi vérvétel időpontjàt. Mielőbbi gyógyulàst kívànok mindenkinek!!!!Lorin

nora51
#25121 nora51 hozzászólása: 2017.06.28. 01:06

Emlegetett szamár megjelenik! Azaz nora51 jelentkezik. Emailcímem nora51@citromail.hu.
A kártérítésről, és az interferonmentes külföldről beszerzéséről szívesen küldök infót. Nem lenne ez titok, de olyan részletességgel írom meg, hogy erre a Várószoba nem elég nagy, tán még egy Váróterem se lenne elég, ekkora szövegládához.
Én azt hiszem, a hölggyel már találkoztam a legutóbbi hepaklubban. De írhat nyugodtan, válaszolok mindenre.
Szeretettel: nora 51
Museto, de jó, hogy felbukkantál. Szép nyarat mindnyájatoknak!

#25119 lorin1111 hozzászólása: 2017.06.27. 21:53

Kedves Museto!! Mi a tàrsam részére külföldről hozattunk gyógyszert..Én soha nem talàltam volna rà erre a lehetőségre, Nóra küldte àt a linket. Jelenleg több mint 2 hónapja szedi a gyógyszert szigorúan orvosi felügyelet mellett. Orvos írta fel a receptet. 1hónap utàn az összes labor eredmény a normàlis tartomànyba került, tehàt hasznàl. Esetleg ha ez a megoldàs érdekelné szivesen segítek. Neki is magas volt a cukra..Július közepén lesz a 3 hónapos vérvétel, akkor tudok biztosat mondani a gyógyulàsról. Màrcius 10-én derült ki a fertőzés és màr itt tartunk…Szép estét!

museto
#25120 museto hozzászólása: 2017.06.27. 22:53

Köszi Lorin, felveszem Nórával a kapcsolatot. Nem tudom mekkora anyagi terhet jelenthet a gyógyszer megvásárlása, hisz egy nyugdíjasról van szó, de remélem Nóra ezzel kapcsolatban is tud információt adni. Látod Lorin, aki egyszer ebbe a körbe bele csöppen, az – bár ha gyógyult is – nem tud más szenvedő sorstárs mellet segítség nyújtás nélkül elmenni. Még jó, hogy legalább innen tudunk hasznos információkat szerezni. A baj az, hogy tartok tőle, mi a jéghegy csúcs vagyunk, nálunk sokkal többen vannak hepások, akik egyedül, kétségek közt küzdenek a betegség terhével. Ezért jó együtt lennünk. Museto

klmaan
#25098 klmaan hozzászólása: 2017.06.27. 11:46

Szia Museto!!
Üdv rajtad keresztül is a Sorstársnak!
1. Kártérítés! Nórának külön van email címe erre szakosodva, de gondolom, ezt majd Ő is megírja. Ha éppen nem veszi észre leveledet, keressed ki a neve alatt. Ő magánban várja az érdeklődőket, és mindent, de mindent megad, hogy sikeres legyen az ügy!
2. Cukor+HCV+INF kezelés! Az nagyon “gáz” együtt, mert mint tudjuk, hogy az INF kezelés még a nem cukorbetegnél is kiválthat maradandó cukorbetegséget. Ezt még a tájékoztató sem rejti “véka alá”, hogy a kezelés alatti cukorbetegség kialakulása maradandó, pont úgy, mint a pajzsmirigy betegség is! (Lásd: Gabi!)
Szerintem, ez egy olyan eset, ami pont ellenjavallt az INF kezelésnél. Ha valaki nem így gondolja, az nagyon szemét-aljas-és még sorolhatnék jelzőket!!!!!
Ne hagyja magát! Ha a tudás birtokában tárgyal az orvossal, azonnal “más szemmel” néz rá, és remélhetőleg lesz is eredménye! Tudok ilyent éppen a közelmúltból.
Mindenki tudja, a szakmai és a tájékozott betegek is, hogy az INF kezelés pont olyan drága már, mint a mentes, vagy a mentes olyan olcsó, mint a régi, de még nyomatják a borzalmas, kis hatásfokú szörnyűséget. Sajnos, nem mindenki talál ránk, és így még örül is a szerencsétlen, hogy amikor megtudja a HCV-t azonnal megoldást is kinálnak neki. JUJJJ!!
Ha Ő nem akar a valóságban is köztünk lenni, akkor tájékoztassad Te, hiszen mindent tudsz, és biztassad, hogy NE HAGYJA MAGÁT!!! Amikor már egyre jobb és hatékonyabb INF mentesek vannak a piacon, és több féle is, bele ne menjen, főleg ilyen bajjal, és kicsi F értékkel egy bizonytalan %-ú, de veszélyes kezelésbe!!!
3. verzió:Leírtam, aztán töröltem. Ezt majd magánban Neked megírom, vagy adjad meg az emailcímemet a Sorstársnak, és megírom neki is.
Sok sikert Neki is és Neked is a pasztoráláshoz!!!
Üdv szeretettel: Klári (dolgozznet@gmail.com)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close