Egy jó hír

Téma címkék:
2017.08.23. 20:15

Sziasztok Kedves Sorstársak.

Régen jelentkeztem már, de olyan gyorsan eltelt a 6 hónap a gyógyszer szedése után.

De térjünk is a lényegre, ma hívtak, meg van az eredménye a vírus számlálásnak, hatalmas nagy 0!!!! Muszáj volt megosztani veletek is és ne haragudjatok meg rám de iszonyatosan boldog vagyok, hogy igen, a 2-es kezeléssel is sikerült. Ilyenkor még milyen vizsgálatok vannak? Mert a kezelőorvossommal  még nem tudtam beszélni, szabadságon van. Illetve mintha itt olvastam volna, hogy a gyógyszer mellékhatásként okozhat ízületi panaszokat? Egyszerre kezdett el fájni mindkét térdem, sarkam és könyököm de nem annyira vészes, hogy beárnyékolja az örömöm. Köszönöm ha elolvastátok a sok biztatást, segítséget. Millió puszi és ölelés mindenkinek. Ha van még az a lista, kérlek vegyetek fel rá.

nora51
#25375 nora51 hozzászólása: 2017.09.15. 22:39

Kedves Waters, szívből gratulálok én is neked,, nagy kő eshetett le a szívedről, vagy inkább a májadról…:)))
Most engedd meg, hogy tudálékoskodjak egy kicsit. Orvosaink a VIMORban azt mondják, sokan meghíznak a vírusmentessé válás után. Megkönnyebbülnek, jobb lesz az étvágyuk, és csak úgy ugranak fel a kilók sok esetben. Őrülten kell vigyázni arra, hogy tartsd a normális súlyodat, mert különben steatosis (májzsírosodás) léphet fel, ami ugyanúgy ártalmas a májnak, mint a fibrosis. Normális egészséges étrenddel, rendszeres mozgással elejét veheted ennek.
A májad szépen elkezdi önmagát regenerálni, amit kb.3 évig folytat. Az izületekre sok gyógyult panaszkodik, (bár már panaszkodhatnék én is, de a gyógyulás még igencsak hátravan), és orvosaink szerint ha zavaró mértékűek az ízületi tünetek,akkor ugyanúgy kell őket kezelni, mintha nem mellékhatásként jöttek volna létre. Akkor tehát irány a rheumatológia, orthopédia, és fogadd el a kezeléseket.
Kellemes regenerálódást kíván:
nora51

Lujza
#25370 Lujza hozzászólása: 2017.09.15. 09:54

Kedves Waters !
Gratulálok !
Nagyon jó ilyen jó hírt hallani .
Én itt a háziorvosnál vetetem le a vért (kétszer ) .
A kezelőorvoshoz februárban kellet volna(1 éves kontrolra ) menjek,de a fibroscan gépet vártuk és csak most érkezett meg ,messze lakok a klinikától és mivel a laborom rendben van ezért nem kellet bemenjek .
Majd jövőhónapra kaptam időpontot akkor lesz vérvétel és fibroscan vizsgálat ,amit remélem hogy rendben lesz .
Nem tudom hogy a kezelés miatt , a reumatológus azt mondta azért a gerincem végig elmeszesedett , Nekem az fáj nagyon sokszor aludni se tudok ,az ágyon a megfordulás is nagy fájdalommal jár.
Na de ez már kisebb gond ,az a lényeg hogy meggyógyultam .
Még egyszer gratulálok és veled örülök !
Jó egészséget kívánok !
Üdv.Lujza

#25318 Minimano hozzászólása: 2017.08.27. 09:54

Kedves Waters!
Szivből örülök a gyógyulásodnak! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is a kettős kezeléstől gyógyultam meg, és jóval később történtek meg a további vizsgálatok. Főleg a fibroscan vizsgálat eredményére voltam nagyon kiváncsi. Jó lett minden eredményem. Majd jövő januárban kell a dr-hoz kontrollra mennem, akkor mutatom meg az eredményeket. Sajnos az izületi fájdalmak nálam is fennállnak, sőt, hogy ugy mondjam, hogy a kezelések után erősödtek inkább. Voltam reumatológián, de csak egy kicsit enyhültek a fájdalmaim. Ugy látszik, hogy ez végleg megmarad. Azonkivűl nálam még a viszketés, ami nagyon zavaró. Ez még nem mult el teljesen. /Tavaly januárban lett vége a kezelésemnek/ Mindenféle doktornál voltam /Nórikám javaslatára -akinek sok puszit küldôk-/ de nem tudnak mit csinálni. A szivritmus zavarom rendbe jött, szóval elég sok mellékhatás megmaradt -nálam- a kezelések után. De örömmel mondhatom, hogy meggyógyultam. Ezeket, csak azért irtam le, hogy ne keseredj el, ha Neked is többféle problémák jelentkeznek. Előfordulhat. De minden szervezet más. Nem biztos, hogy igy lesz. A lényeg, hogy továbbra is vigyázz a májadra és lehetőleg ne hizzál, mert akkor májzsir előfordulhat, és az nem jó.
Jó egészséget, kitartást, türelmet, és sok boldogságot kivánok!

#25316 hokuszpok1 hozzászólása: 2017.08.26. 14:09

GRATULÁLOK!!!!
Jó olvasni ezeket a sorokat. Sok-sok biztatást és türelmet adnak még azoknak a sors társainknak akik most kezdik a küzdelmet,vagy már felvették a harcot. Bizony amikor benne vagyunk a kezelésben és azt sem tudjuk merre van előre,mert szenvedünk a mellékhatásoktól,akkor az ilyen hirek gyógyír a léleknek. Legalábbis Nekem az volt,pedig sokszor annyi erőm sem volt hogy hozzászóljak,csak olvastam az itt lévő beszámolásokat.
Mégeggyszer mielőbbi felépülést a kezelés után.Majd napról napra könnyebb lesz.Az izületeim,nekem is fájnak,de viselhető.Üdv:hókuszpók

bolondos60
#25315 bolondos60 hozzászólása: 2017.08.26. 09:05

Kedves Waters!
Én is a 2-estől gyógyultam meg nem egész fél év alatt. Utána fél év után volt az első kontrol, majd a körzetihez lettem irányítva. Innentől kezdve csak évente egyszer kell teljes labor és UH-ra mennem. Visszaesés az hál Istennek nincs, de minden csuklórendszerem ki van. Én ezzel ugyan orvoshoz nem fordultam, de kínlódok rendesen.
Örülök, hogy sikerült a gyógyultak táborába kerülnöd és drukkolok, hogy a mellékeseket elnyomja a felszabadult érzés.
Üdv: bolondos60

klmaan
#25313 klmaan hozzászólása: 2017.08.25. 19:15

Örülök én is Veled!
Az előttem szólókkal értek egyet. Talán annyit, mivel ez a követés nagyon orvos-függő, ezért figyeljél arra, hogy te kérjél beutalót erre arra, ha lehet félévente. Laborba, UH-ra a körzetis is küldhet. Jó, ha folyamatában látod a helyzetet, és remélhetőleg a stagnálást, a jó eredményeket!
Ezt kívánva üdv Neked és további szép, felhőtlen nyarat!!! Klári

museto
#25312 museto hozzászólása: 2017.08.24. 21:35

Kedves Waters! Ez nagyon jó, hogy a kettessel meggyógyultál, ez keveseknek sikerült. Az itteniek nagy része még küzdött a Bocival meg a Telával is, ezek az un. 3-as kezelés kínzóeszközei voltak, megannyi mellékhatással. Én a 2-es kezelés idején már a 60 körül mozogtam, és bizony rendesen megrángatta az izületeimet. Aztán jött a Boci 3-as, az meg még tett rá, úgyhogy az izületek a mai napig “fájó” pontjaim. A TV időjósai kismiskák hozzám képest ha front előrejelzésről van szó, rettenetesen érzékeny lettem az ilyesmire. Régebben imádtam a természetes vizekben (folyók, tavak) való lubickolást, manapság 30 fok alatt nics számomra fürdővíz. Szóval az inf. kezelés azért hagy nyomot maga után, ezzel együtt kell élni, dehát ezt dobta a gép, ahogy a gyerekeink mondják. Üdv, Museto

#25310 katih hozzászólása: 2017.08.23. 23:54

GRATULÁLOK!!!!!

Igen, voltak ilyesmi dolgai néhányunknak (bár akár a korunk miatt is lehetett).
Az, hogy utána pontosan mi van orvosfüggő. Mindegyik évente mindenképpen javasol vérvételt, hasi ultrahangot fibroscant. Van aki ez utóbbit sűrűbben kéri, de az enyém pl. először csak 2,5 évvel a kezelés vége után kérte, mert kb 3 évig regenerálódik a máj. A májunk mindig sérülékenyebb lesz, ezért oda kell rá figyelni!
katih

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close