Dupla csapás dupla átok 3. fejezet. Reszkessetek vírusok!!!!!

Téma címkék:
2017.10.26. 19:45

Végre eljött ez a nap is hurrá !!!!

Tegnap kaptam meg közel másfél év várakozás után az Interferon mentes gyógyszereket.

3 féle gyógyszer napi 10 tabletta még kimondani is sok. Na és 3 hónap.

Exviera 250 mg 2×1, Viekirax 12,5 mg!75 mg /50 mg 1×2 és Moderiba 200 mg 2×3 tabletta.

Szedi valaki ezt vagy szedte közületek? Milyen tanácsot tudtok adni,mit tapasztaltatok?

Ezt kaptam nem a Harvoni gyógyszert ,de nem válogatok csak a gyomrom bírja majd és mellékhatások nagy ívbe kerüljenek el! Nem úgy,mint az 52 hetes Interferonos kezelésnél …

minden volt halmozottan.

58 éves vagyok 41. éve egészségügyben dolgozok (ápoló ) vagyok rendelőben. Ezért adnak plusz 20 pontot ( EEKH Működés nyílvántatási igazolvány)

másolatát is kellett csatolni és tévedés nem soron kívül kezelik az eü. dolgozókat!!!! Ez szégyen szerintem mai nap sem tudom hol ragadtak rám ..majd a lányomra.

63,98 pontom volt. Így is eü. dolgozóként is sok magaláztatásban volt részem a legdurvább mikor a körzeti fogorvosom

elküldött ő nem csiszol ..nem fúr..stb. nem kockáztatja az egészségét meg az asszisztensét sem…

Még azt is mondta nyugodtan feljelenthetem…Lobogtattam volna a rendelőkbe kiküldött rendeletet róla…. köteles ellátni utolsó betegként vagy mentem volna a felettesünkhöz egy a felettesünk.!!!!? Így nem csak erkölcsi ,de anyagi károm is keletkezett hiába volt az allergiám miatt igazolás igényelhettem volna az OEP-től támogatást.

Felkerestem 1 magánrendelőt ott emberségesen bántak velem igaz több százezerbe került így.

Kérte áruljam már el ki az a bunkó paraszt orvos..…amúgy azt beszéltük sokat konzultáltunk ,hogy bárki lehet fertőzött ..nálam is véletlenül derült ki..mindenkinél be kell tartani a szabályokat…

5 évig halasztottam az arcüreg műtétem míg a hepatológusom megkértem ajánljon valakit. Remekül sikerült a műtét a szövettan is jó már csak az izületi betegségem miatt is műteni kellett.

Honoráltam is kiemelve , megköszönve,hogy emberségesen bántak velem.Rendszeresen olvasom mindig amiket írtok itt igaz nem reagáltam.

Nem sajnáltatni akartam magam mikor leírtam anno a saját és a lányom történetét is én tudom meg a Hepatológián ,hogy néztem is ki és 8,5 hónap táppénz….alig bírtam elvonszolni magam hetente labor stb. Na meg a sok kiadás vizitdíj,dobozdíj… vérképző vagy másfél évig meg a gyomorsavblokkoló stb. ….és duplán számolva.

Mostanában olvastam,hogy ideje lenne leszűrni évente az eü. dolgozókat. Ezt már Németországban rendszeresen végzik évek óta HIV ,Hepatitis …stb… ott nem is engednének dolgozni sem.

Ma van az első napom …..marék gyógyszer bennem,

Pozitív vagyok és reszkessetek rohadt sunyi vírusok…takarodjatok!!!!!! Felmondok nekik hadat üzenek!!!!Bírni fogom kiüldözöm őket !

Mindenkinek jó egészséget ,vírus mentességet és csodás estét kívánok!

Irigyellek Nóra neked csak 1 tabletta,de irtsuk őket száműzzük!!!!!

Lehet nem jó helyre írom,de a nevemnél megtaláljátok az előző írásaimat!

nora51
#27675 nora51 hozzászólása: 2018.12.07. 02:00

Jaj Stella! Legalább a vírusoktól megszabadultál, ami nagyon jó! De ez egy rémálom, ami történt veled…Fantasztikus ember vagy! Tele vagy élettel, élni akarással, és hittel, reménnyel, szeretettel.
Sikerülni fog neked, és nagyon-nagyon drukkolok!
Megkérdezhetem-e , hogy milyen panaszaid voltak, ami miatt colonoscopiát végeztek? Mert ebből mindenki tanul, aki olvassa…
Stella, csodálatos, hogy sikerült a májkezelés. Tiszta szívemből kivánom, hogy gyógyulj meg minél hamarabb! Ha értő társakra, nagyszerű segítőkre van szükséged, keresd meg a Mályvavirág Alapítványt a neten. Ők is átélték, amit te, túlélték, és segítenek sok mindenben.
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb dajkálhasd a picurt!
Szeretettel:
nora51

#25962 Stella50 hozzászólása: 2018.01.19. 14:48

Kedves Sorstársak!

Szerda volt az utolsó napom a 84. Beszedtem a 840 tablettát …amit még leírni is sok.
A tünetem,mellékhatás inkább a nagy mértékű fáradékonyság volt a jellemzős és az alvászavar..
Megcsináltam végig dolgoztam ,de bele fért 3 hetes szabadság is külföldön a hegyes tájon.
Remélem végre száműzve lettek a vírusok…meguntak annyi év után ,ki lettek irtva,megdöglöttek.
Jövő héten megyek vissza a Hepatológiára és akkor leveszik a vért elküldik PCR vízsgálatra.
Mindenképpen tájékoztatlak benneteket az eredményről !
Szép délutánt és hétvégét kívánok nektek és akiket kezelnek sikeres gyógyulást vírusmentességet
kívánok!!!

#27673 Stella50 hozzászólása: 2018.12.07. 00:21

Kedves Sorstársak! MEGGYÓGYULTAM !!!!!!

Elnézést,hogy csak most jelentkezek,de rendszeresen olvaslak benneteket. Remélem jó helyere írok és olvassátok. Először is tudatom veletek,hogy a Harvoni kezelés után 24 hétre levett PCR leletem negatív lett. Így júliusba GYÓGYULTNAK nyilvánítottak ,de egyik szemem sír a másik nevet.A kezelőorvosom
panaszaim miatt colonoscopiát végzett ,de 15 cm-nél megállt és a látottak alapján közölte végbélrákom van amit a biopsia is alátámasztott.Mindenre gondoltam csak rákra nem .eszembe sem jutott nem, fogytam tumor markerek is negativak a CT 13 mm x 9mm elváltozást írt le.irány az onko team leleteket megnézve műtétet javasolt. A biztonság kedvéért az esedékes nőgyógyászati vizsgálatra is elmentem aki diónyi tömött elváltozást tapintott a méhszáj mögött.Augusztus elején 3 órás műtétem volt hatalmas vágás a hasamon..nőgyógyászt is hívott kiderült áttétek a petefészkekbe a 12 nyirokcsomóbol 8-ba és a hashártyán is. Vagy 25- cm vastagbél eltávolítva és a végbélrák női ökölnyi. Hát ,mint ápoló elgondolkozok…mire is jó a CT vagy a tumor Marker.. Örültem műtét után sikerült összevarrni a bélt,de ez nem tartott sokáig az 5. nap reggelre széklet volt a drénbe pontosabban a hasüregbe így amint lehetett a műtőbe kerültem másfél órás műtét 5 nap az őrzőbe monitoron szonda,katéter..oxigém.és a sztomával kivezették a bélt.Női mivoltom sárba lett tiporva .Na ,de élek és örülök a nagy vágásnak így látták az elváltozást. Egyenlőre úgy néz ki mindent eltávolitottak. 2 és fél hét kórház után alig bírtam menni főleg,hogy 2 hétig szinte csak infuzion voltam napokig még nem is ihattam.Fokozatosan összeszedtem magam és Onkológiára járok a protokoll szerint a 12 FOLFOX kemot kapom 12 naponta 2,5 napig csöpög fárasztó nagyon egész jól birom utána van étvágyam is jól eszek hétköznap hordatok ebédet átszerveztem az életem.Na,de a hajam borzalmasan hullik készülök levágatni jó rövidre . Közben megszületett a harmadik unokám külföldön a lányoméknál első baba így csak ködösítve mondtam el a dolgokata lányomnak féltem ,hogy korábban megszül vagy most meg szoptat…A rák szót és áttétek csak azt hallgattam el egyenlőre ..más mindenki tudja.
A haverom is biztat te nagy harcos vagy kemény nő.Rák beteg vagyok ,de nem érzem magam annak élni akarok és meggyógyulni ,hogy ölembe vehessem a picurit is ,de most nem utazhatok és tele vagyok méreggel.A tervem dugába dőlt most kéne lányoméknál lenni vagy 1 hónapot.
Vannak még terveim élnem kell és tudok víg lenni és nevetni.Időnként összeszedem magam és próbálom a régi én lenni ,de ez a sztóma borzalom. A sebészem azt mondta első az utókezelés a gyógyulás majd 1 év múlva iktatja ki .Derült égből villám csapás még mindig hihetetlen… ,megint küzdenem kell és harcolnom.Ez már nekem is sok.Azóta táppénzen vagyok és még vagy 5 hónap.Kezdek azon is gondolkozni hiányzik a munka vagy mehetnék nyugdíjba.Jövő héten kapom a 6. kemot utána vizsgálatok és CT is.
Kívánok mindenkinek gyógyulást,gyűrjétek le a fránya vírusokat!!!!!!!
Gyógyuljatok meg nekem is sikerül!!!!!!!
ÉN most a rákkal szállok szembe.

#25571 Stella50 hozzászólása: 2017.10.29. 23:52

Kedves Nóra és Oldfiker!
Nagyon szépen köszönöm ,hogy reagáltatok az írásomra.
Ma a 4. napom a viszketést már érzem pedig a kezelés óta
már az Isana med (Rossmann) termékeit használom naponta a testápolót is. 9 éve..
.nem olcsó.
A gyomrom is féltem szóval kissé be vagyok szarva… 10 éve reflux betegségem
miatt szedem a Pantoprazolt 40 mg 2x és még a vérnyomásra a csontritkulásra.,
májvédő… csak 7,5 tabletta még.Ráadásul szinte egyedül csinálom végig megint.
Juszt is végig csinálom ..kiírtjuk a férgeket
.Nóra talán azért nem léptem a
fogorvossal kapcsolatban,mert 1 céghez tartozunk és kitenni magam a meghurcolásnak is.
Éppen elég megalázásban volt részem már.. eü. dolgozóként is.Főleg amilyen a közalkalmazotti
besorolási bérem nem lenne rossz a millka….
Az meg baromság ….ugyan úgy kell fertőtleníteni…és nem kell például falat mosni….
Amúgy kár ,hogy nem vettem fel a kiselőadását a dokinak akkor lett volna bizonyítékom is.
Bocsánat,hogy később reagálok.
Oldfiker átérzem a helyzeted az 52 hét kezelés után negatív voltam ..majd a férgek
vissza szivárogtak fél év múlva ott voltak..annyira szeretnek,de remélem most meggondolják magukat,
eliszkolnak..
Milyen kezelés vár rád ezek után?
Mindenkinek jó éjszakát ,csodás álmokat és vírusmentességet kívánok!

Oldfiker
#25561 Oldfiker hozzászólása: 2017.10.27. 11:51

Szia Stella!
Hát igazán “szép” és nehéz történet a Tiéd is, nagyon sok minden keserven keresztül kell menni, mire odaérhetünk a gyógyulás esélyéhez!
Nálam 2 éve ugyan ezzel a kombinációval indult a kezelés, 24 hetes kúra a transzplant miatt, de sajnos a 19. héten fel kellett függeszteni egy nyelőcső bevérzés okozta toxikus állapot miatt. Mellékhatást nem nagyon tapasztaltam, talán csak a viszketés volt erősebb a szokásosnál. Nagy nehezen meg tudtam állni, hogy ne vakarjam magam véresre, s naponta többször befújtam az egész testemet aloe-first permettel, ami nagyon jólesett a bürkémnek. Az első hónap után már minimális volt a vírusok db-száma, a második után pedig nem találtak mérhető mennyiséget a véremben. (A kúra megszakítását követően , 3 hónap múlva aztán szép lassan visszaszivárogtak a dögök…) A kezelés időszaka alatt sokkal jobban éreztem magam fizikailag is, ami valószínűleg a felfokozott pszichés állapottal is magyarázható. A lényeg, hogy mellékhatás minimális várható, tudok néhány sorstársról is, akiket ezzel kezeltek, s náluk sem volt semmi komoly. Néha egy kis fáradtság, alvási nehézségek fordultak elő a viszketésen kívül.
Szeretettel kívánom, hogy Neked semmilyen mellékhatás ne nehezítse a kezelést, és véglegesen vírusmentes legyél!
A NAP süssön Rád!
Oldfiker (58 éves)

nora51
#25558 nora51 hozzászólása: 2017.10.27. 00:16

Kedves Stella, hajrá! Néha számolj be, milyen ez az Ex-cuccos kezelés. Sajnálom, hogy nem jelentetted fel a fogorvost, aki nem látott el. Ugyanis egy betegtárs is így járt, feljelentette, és megnyerte a pert, kapott 1 milliót. Egy rendes fogorvosnál a szokás az, hogy a rendelés végére teszi a hepást, és utána több idő van a holmik fertőtlenítésére.
Minden jót neked, vesszenek a mocsadékok!
Üdv: nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close