2. kezelés

Téma címkék:
2017.10.31. 08:46

Szép napot mindenkinek! A mai napon kezdtem el a Harvoni és Ribavirin Teva Pharma B.V. kombinációból álló kezelést, ezt megelőzően interferonos kezelést kaptam melyet le kellett állítani mivel eredménytelennek bizonyult. A várólistára 2 éve kerültem és most örülök, hogy elkezdhettem a gyógyulásom felé vezető utat járni. Szeretném megosztani a tapasztalataimat, illetve azoktól, akik ezt a kombinációt alkalmazva gyógyultak, kérem a biztatást, írják le a saját tapasztalataikat, hogy jobban tudjam mire kell odafigyelnem.

Köszönöm!

Üdv, mindenkinek!

Hetvenes
#25602 Hetvenes hozzászólása: 2017.11.06. 12:16

Szia Lord!
Ha bejelentkezel a “Várószoba” lapjára , a jobb oldali “Legfrissebb hozzászólások” rovatban kattints a “Harvónia” szóra ! Így jutsz abba a történetbe . Próbáljuk meg ott összegyüjteni a Harvoni kezelésünkkel kapcsolatos információkat !
Remélhetőleg a Ribavirinünk nem fog sok gondot okozni . Az eddigiek bőrpírt , rózsaszín pöttyös kiütéseket , viszketést említettek , ezeket helyileg csillapították .
Én is sajnálom hogy természetes szereimet nem használhatom , így jelenleg a megfázások elleni küzdelem a legfőbb gondom .
Folytassuk a “Harvónia” történetben !
Üdvözlettel : Hetvenes

nora51
#25597 nora51 hozzászólása: 2017.11.05. 00:50

Szia Lord, üdv a Harvoni-klubban! Én azt javaslom, hogy a Harvoni+ ribavirin kombinációróll itt cseréljetek tapasztalatot, hisz az kicsit talán más, mint a Harvoni ribavirin nélkül. Ettől függetlenül trermészetesen az én Harvónia-oldalamon is szeretettel várlak mindkettőtöket! Hajrá, harvonizáljuk ki magunkból a dögöket!
Gyógyuljunk együtt!
Szeretettel: nora51
Én még semmi mellékhatásról nem tudok beszámolni, pedig már 12 bogyót megettem.

Hetvenes
#25596 Hetvenes hozzászólása: 2017.11.04. 16:09

Szia Lord !
Én is ezt a kezelést kezdtem . A tapasztalatok megosztása érdekében jelentkezz be a “Harvónia” történetbe , megpróbáljuk ott megbeszélni a Harvoni kezelést .
Sok sikert , kevés problémát kívánok a kezelésedhez :
Hetvenes

#25599 Lord70 hozzászólása: 2017.11.05. 15:24

Sziasztok!
Most ismerkedem az oldallal, igyekszem majd és köszönöm a segítséget. Én most tartok a 6. napon eddig semmi komolyabb mellékhatás nem jelentkezett nálam sem. Bár nem vagyok egy gyógyszerfogyasztó típus azért megjegyezném hogy nálam fordított szokott lenni a dolog a mellékhatásokkal, pld: étvágytalanság ez nekem átfordul éhség érzet-ként lehet az étrend-kiegészítőknek köszönhető mely kiváló cég kiváló termékeiből áll, sajnos most ezeket nem fogyaszthatom mivel a kezelőorvosom elmondása szerint ismeretlen a Harvoni-való együttműködése.
Akkor pusztuljanak a dögök!
Üdvözlettel: Lord

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close