Rhosolon után

Téma címkék:
2018.01.02. 01:43

Egy het Rheosolon után 10 nappal fellepett nyaki nyitokmirigy duzzanat+ eros izuleti es majtunetek miatt az ANtSZ Epidemologai allomasan kimutattak, h.nem a feltetelezett mononukleozisban szenvedtem. A kivizsgalas folytatasara, a virus azonositasara ujabb vervetellel nem kerult eddig sor, mert 2. ho vegere a verkepem ertekei jelentosen javultak. Maj dietaval a majtuneteim is. Ám miutan biztos szeretnek lenni, nem vagyok fertozo, a segitseguket kerem.

2018. Feb 24. telik le az a 6 hó, amikortol kaphatom a tervezett izületi nemszteroid infuzios (diklofenac tartalmu) kezelést. A csipöm allapota+porckorong sérv miatt már alig varom. Jelenleg csak mankoval vagy kerekesszekkel tudok közlekedni.

Kimutathato-e az, mintha mar lezajlott volna a virusfertózes mibenlete?

Köszönöm a tájékoztatast.

Dehelaan Sandorné

nora51
#25864 nora51 hozzászólása: 2018.01.02. 14:32

(klmáan) Klári leveléből úgy értelmezem, hogy VÉRADÁSRA is lehetne jelentkezni, mert ott azonnal kiszűrik a hepatitis C -t és B-t, az egyebekkel együtt.

Egy kis hozzátoldás részemről: míg a hepatitis C csak vérrel, vérkészítménnyel (és persze véres eszközzel) fertőz, addig a hepatitis B nem csak ezekkel, hanem MINDEN MÁS TESTNEDVVEL IS FERTŐZ.

Ha ezt a két betegséget ki akarja zárni, legkényelmesebb valóban a háziorvosnál ezt jelezni, aki majd tudni fogja, hová lehet legkényelmesebben ez ügyben elmenni.
Minden jót kíván:
nora51

#25863 katih hozzászólása: 2018.01.02. 13:41

Nem tudom hova valósi vagy, de a budapesti Szent László Kórházban jelenleg végeznek anonim HCV szűrést. Ott kellene érdeklődni a módjáról. A májambulancián csinálják. 06 1 455 8228 vagy 061 455 8264 sokat kell csöngetni, próbálkozni mert sokan hívják őket.
Másik lehetőség, hogy a háziorvostól kér egy beutalót valamelyik hepatológiai centrumba ( a vimor.hu oldalon megtalája őket) és ott csinálnak vírusvizsgálatot

katih

klmaan
#25858 klmaan hozzászólása: 2018.01.02. 12:47

Kedves Érdeklödő!
Ha jól értem, arra lenne kiváncsi, hogy van-e hepatitis fertőzése? Ezt akkor tudja meg, ha elmegy egy vérvételre, akár az ANTSZ-be. Az is megoldás lehet, hogy jelentkezik vérvételre, mivel ott vizsgálják a vért hepatitisre, igaz, az egyéb betegsége miatt lehet, hogy nem adhat. Egy gyorsteszttel pillanatok alatt kimutatható, hogy van-e ellenanyaga, vagyis az, hogy találkozott-é hepatitis virussal? A HCV és HBV valóban tudnak fertözni, de nem influenzia! Ezek a virusok CSAK vérrel fertőznek. Inkább a saját egészsége, és a tisztánlátás miatt járjon a dolog végére!! Sok minden okozhat májenzim emelkedést, de addig nem szabad a gyógyszerekre fogni, amig a virusfertőzés nincs kizárva!
Írja majd meg, hogy mi lett az eredmény, s ha hepatitis virus, akkor itt megkapja azokat a tanácsokat, segítséget, hogy mielőbb kigyógyuljon belőle, s ehhez a legrövidebb uton jusson.
Ebben itt sok a tapasztalat és tudás.
Minden jót és gyors eredményre jutást kivánok.
A HCV ma már teljesen gyógyítható.
Üdv szeretettel: Klári

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close