Hbv-m van

Téma címkék:
2018.03.10. 20:02

Sziasztok! Sokat még nem tudok irni, mert annyi kérdezni való volna. Semmit nem tudok, csak azt, hogy hepas b virusom van. Most februárban tudtam meg ahogy operálásra kellet mennem. Az orvos sem adott semmit, júniusban kell visszamennem. A májam renben van, nincs gond vele, az operálás sikerült. Nem volt oly nagy meniskusz volt a sok foci de megérte valahol legalább kiderült a betegségem. A kezelőorvosom pedig azt állitja semmi bajom, aki kezel azt monta nem ért hozzá, hogy téved, de olvasgattam innen onnan no meg a leletek is pozitivak lettek. Erre utalok, hogy a betegnek lehet tunetei nincsenek. Annyi most hogy fáradtabb vagyok cseppet de egy hónapja lassan itthon vagyok mert ki vagyok irva munkaból, nincs annyi mozgás amenyihez hozzá szoktam. Az orvos akihez mentem annyit mondott, a virusom nem aktiv, alszik. Meg annyit tudok hogy nincs delta virusom, annyit mondott eddig. Ezért is irok, hogy tudjak valamit a betegségről.

#26432 mici 007 hozzászólása: 2018.03.12. 06:33

Jó regelt makara doktor úr igen most néztem azta Hbv Dns 437 van oda irva es hogy gyengye pozitiv aszt mit jelenthet hogy most nem reg vagyok beteg es mit lehet ijenkor teni köszönom a válaszokat igen mar a feleségem meg kapta az injekciót az elsőt meg a két gyermekem is a nagyobik fiamba volt elen áló anyag ő neki csak aszt montak hogy egyszer elég szùrni sok mindent szeretnék kérdezni de sok volna egyszere előre is köszönöm a választ

#26423 Makara_dr hozzászólása: 2018.03.11. 14:15

Ha a vírusszáma (HBV DNS kópia) 2000 alatt van, akkor hordozói állapot lehet, a vírus alig szaporodik, nem okoz bajt. Ilyenkor valóban csak megfigyelés szükséges, illetve a környezet vizsgálata, HBV elleni védőoltása javasolt.
Tisztelettel
Makara dr.

#26583 Vadnefelejcs hozzászólása: 2018.04.06. 14:20

Kedves Makara Doktor Úr!

Ha módjában áll segítsen már ezt a káoszt megszüntetni, talán többet adnak az Ön szavára!
Én HBV témában szeretnék tájékozódni, de ez reménytelen.
Ezt úgy értem a Várószoba rendszerében.
Kicsit pontosítom.
Hepatitis címen legtöbb C téma van, persze nincs kiírva miről ír az illető.
Tehát nekem HBV esetben ki kell találnom miről is ír (A, B, C sokszor).
Jó lenne A, B és C csoport, ez sokkal áttekinthetőbb lenne.
Felhasználói névvel sem tudok keresni (mondjuk kérdeznék Lion62-től, de nem figyeltem hol találtam és legközelebb nem találom, keresni nem tudom hogyan kell, mert keresőbe hiába írom.
Tulajdonos váltása? Nem tudom megtörtént-e, mert semmi hír és változás.
Korábban írtam már a tulajdonosnak (még a réginek) , de semmi válasz, legfeljebb a váltás?
Tudom, hogy mindez nem orvosi munka, de talán a szava nagyobb.
freesia@gmail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close