Egy nagyon ritka Epilepszia

Téma címkék:
2019.11.11. 01:21

5 éves korom óta epilepsziás vagyok. De ez a fajta betegség, nagyon ritka, ugyan is én démon által lettem epilepsziás. És, honnét tudom. Azzal kezdődött, hogy egy hang szólt hozzám, és én is el kezdtem vele beszélni, el is neveztem farkasnak. Aztán, ezzel a hanggal minden nap beszélgettem, és rossz dolgokat is csináltam, pl: erotikus filmeket néztem. Ez csak, ezután egyre csak fokozódott, és rosszabb lett. Egy nap, meg ismerkedtem a Biblia áll, a Hit gyülekezet által, és itt olvastam, hogy amikor Jézus Krisztus a Földön járt, akkor egy epilepsziás emberből démont űzött nem ki, és így jöttem rá arra, hogy bennem is démon van. De ez még később, egyre jobban fokozódott és el kezdett nagyon fájdalmasa válni, mert görcsbe rándúlt, az egész testem is. Erre a fajta betegségre a Földön semmilyen gyógyszer és gyógy készítmény nincsen. Meg az orvosok, sem hisznek benne, pedig ez igan is létezik, nem úgy, mint az evolúció, ami egy hatalmas hazugság!! És már sajnos most lesz november 18. – an, hogy 38 éve szenvedek – e betegségben, de nincs aki segítsen rajtam mert minden orvos azt érzem hogy teljesen hülyének néz, pedig egyáltalán nincs igazuk!!

GZoli76
#28974 GZoli76 hozzászólása: 2019.11.15. 12:54

Miért szerinted az ember a majomtol létezik! Mert ez egy marha nagy hazugság! Már mikor ki találta Darwin az evolúciós elméletet, akkor előtte több mint, 5 ezer évvel ezelőtt íródott a Biblia. Úgyhogy, ha hiszel, az evolúcióban akkor az egész életed egy nagy csőd!! Ezt hidd el nekem. https://www.jw.org/hu/bibliai-tanitasok/tizenevesek/fiatalok-kerdezik/teremtes-evolucio-2-resz/Olvasd el és rá jössz hogy a Bibliai igaz, és nem az evolúciós elmélet!!

EN-ek
#28975 EN-ek hozzászólása: 2019.11.16. 11:01

Yajj barátom! ezekre a idiótákra KÁR a zidőt parazolni! annyira HÜJÉK, mint 1 6 éves ebiHALL… :D (BÁR ÉN már abban a korban is sokkal…) SÓval n is csoda, h ennyire Lhüjítettek! ;)

A lényeg AZ, h a mber fia (lánya) mindig a laposan válogassa MEG, h mit néz, hallgat, v olvas vala!! mert a Virág TELE van hüjékkel, szhmosokkal, HAMIS porfétákkal és szemét gazmberekkel!!! (és hamis vallásokkal/szektákkal) ezek pedig mind csak ARRA vaLÓk, h általa Lhüjíccsenek, és aztán ijmódon rafináltan lassanként a uralmuk ALÁ hajcsanak! – term. önös kapzsi érdekből vezérelve! (mivel pedig a átlag népesség 99,98%-a sajn lényegében ojan mint 1 agyhalott barom, ezért a legtöbbször sikerrel is járnak) KIVÉVE persze HA résen vagyunk!!! ;)

a JW talán még rosszabb a HGy-nél IS, hiszen ezek n állnak + a saját házuk portájánál, hanem szemtelenül VAN képük BEcsengetni tisztességes (pl. ateista) mberek hajlékába, s őket nemcsak FELtartani, DE háborgatni IS a szemenszedett marhaságaikkal!!!:@ (TAPASZTALAT)

Ezért (is) nagyon fontos, h FELvértezzük magunkat a igaz TUDÁS fegyverével, és a Józan Ész pajzsával!

Sztem kezdésnek jó lesz neked e a kis (tan)könyvecske, aztán majd +lássuk… >>
(figyelmesen olvasd VÉGIG a egészet! téll elég jó – bár n tökéles – 96,51%-ban magam is 1et értek vele)

Na csőváz! a
- – -
“A majjom a mbertől származik, csak SZÉGYELLI!” :P

EN-ek
#28973 EN-ek hozzászólása: 2019.11.15. 09:27

WoW! a zöreg ütődött zsidó még mindig nyomja a sokk hüjeséget a birkáknak? :) monnyuk szépen + is gazdagodott belőle hehe… ;)

Na idefigyejj öccsém: NINCSENEK “démonok” sese mmijen más marhaság! CSAK a sokk HÜJE az a mi VAN mfelé! és perce a sokk geci.

ÉN már a zelején mondtam, h nagggyon rossz 5let a Lipót BEzárása…perce a kutya SE hallgatott rám, mint mindig :P

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close