Koronás kártevő kontra HCV?!

Téma címkék:
2020.04.07. 19:17

Most leszek 66 éves, úgyhogy vigyázok magamra, meg kerülgetjük egymást, mint macska a forró kását. Eddig megúsztuk, a család is, igaz a fővárostól távolabb lakunk, szerencsére kertes házban, így az éppen aktuális tavaszi munkák feledtetik a kijárási korlátozások miatti kellemetlenségeket. Olvastam, hogy az 1954.es korosztálytól kezdve talán védettebbek az emberek az azóta rendszeresített BCG oltások jóvoltából. Bár ez még nem igazolt egyértelműen, de azért elgondolkodtató, hogy a fertőzés az ennél idősebbeket, tizedeli meg fokozottabban. Meg aztán az az eretnek gondolat is megfordult a fejemben, hogy mi, hepások, a kezelések során jól tele lettünk tömve antivirális szerekkel, és legalább lehetne ebből annyi hasznunk, hogy valamennyire védettek lennénk egyéb (mondjuk a jelenleg garázdálkodó CoVid-19) gonosztevők ellen is. Szerintetek? Üdv, Museto

EN-ek
#29209 EN-ek hozzászólása: 2020.04.24. 22:00

Hejj! mijen szíwet melengető és ritka látvány, h – midőn ez a kártékony majomfaj kicsit visszavonulót fújt – a Természet rögtön átvette az őt +illető jogos birodalmát! (Y)

Sajnos minden csoda 3 napig (és minden járvány 3 hónapig) tart! Néha igazán tarthatna 1 kicsit tovább IS… ;)

Lessétek: “A (vad)állatok mindenhol átvették az uralmat!” >> :)

EN-ek
#29177 EN-ek hozzászólása: 2020.04.15. 06:00

Kedves buta (mé butta?) mohácska!

sztem sokkal jobb neked, HA minél kevesebbet tucc a nagyvirágból! (úgy általában) mert csak téged IS szana-szét b***na a generalizált síkIDEG! ;)

Bár az általános néphüjítés gyakorlata már bőven 2k éwel ezelőtt is létezett, DE ezt az utóbbi kb. 100 évben – hihetetlen nagy adag pofátlansággal FELturbózva – már ojan magasra vitték, h épp a zelőbb ütközött Elon Musk komám híres műholdjaival!! :D
Ezen kamuvírus-hisztéria CSAK arra jó, h 1.) pl. a kereskedők hüjére keressék magukat rajta a sok BEszarin, illetve 2.) a klf. ormányok & politikuss féregek további tőkét kovácsojjanak maguknak, és mégjobban BEbetonozzák AHAtalmukat! (a birkanép fölé) Arra a sokkal nemesebb célra ugyanis, h +tizedelje ezt a Lfajzott mberiséget, sajnos tejesen alkalmatlan! (értsd. túl gyengécske)

Hogy a gyengébbek is FELfogják: Ami itt most zajlik az nem járvány, hanem (előrehozott) választási kampány!!!

— Node akkor lássuk a tényeket, mer azok álítólag makacs dolgok! —

Találtam pár HALÁLozási számadatot 2020.01-04.02. közöttről:

- AIDS 425.500
- malária 248.276
- közúti baleset 341.683
- rák 2.078.815
- dohányzás 1.265.335 fő

Ja majd Lfejtettem:

Ehhez jön még NAPONTA átlagban 24 000 ember aki unalmában 1xűen éhenhal a világban úgy, h a kutyát nem zavarja. (és soha n azok, akiknek kellene) Továbbá évente 25 millióval nő az ínséget szenvedők száma. (ENSZ/FAO)

Vammég kérdés? ;)

butuskamolyocska
#29171 butuskamolyocska hozzászólása: 2020.04.12. 06:01

Kedves Molysorstársaim! Tudja valaki, hogy pontosan hogyan hat ez a vírusírtó gyógyszer?Azt tudom, hogy nem öli a vírusokat,hanem valahogyan a szaporodásukat gátolja.Jó lenne érteni, hogy pontosan mi zajlik a testemben?Bár, lehet, jobb lenne ha nem gondolkoznék ilyesmiken, most amúgy sem lehet érteni sok mindent ebben a világban.Az nekem is eszembe jutott, hogy a mikroszkópikus képen nagyon hasonlítanak ezek a kis gömböcök.Talán ettől a gyógyszertől most a Covidok sem tudnak vígan éldegélni?A BCG oltáshoz szerintem semmi köze sincsen.Legfeljebb annyi, hogy az ember mindig mindenre keresett, és talált valami magyarázatot.Boldogok a tudatlanok…21 napnál tartok.Az idő múlása.Az az egyetlen, ami biztos most.Mindenesetre félelemmel bizakodom, vagy bizakodva félek?Szép ünnepet!Molyocska.

#29173 Makara_dr hozzászólása: 2020.04.14. 18:20

Kedves Museto,
Nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy a BCG védene.
A HCV elleni szerek a kúra után kiürülnek, utólagos védő hatásuk nincs.
Számos specifikus tanácsot gyűjtöttem össze májbetegek részére itt:
https://majbeteg.hu/
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
Már nem tart sokáig. Májusban a járvány “lecseng”, de a távolságtartás, a puszik kerülése meg kell maradjon még jó ideig!
Üdv!
Makara Mihály dr.

museto
#29176 museto hozzászólása: 2020.04.14. 22:08

Tisztelt Makara Doktor Úr! Köszönöm sorstársaim nevében is rövid de velős gondolatait, kellett ez számunkra a tisztán látás érdekében. Tanácsait a magam részéről eddig is megfogadtam és a továbbiakban is így teszek. Én is nagyon várom ennek a nehéz és veszélyes helyzetnek a végét, gondolom ebben sem vagyok egyedül. Igyekszem vigyázni magamra, nem szeretném szaporítani az
önök emberfeletti áldozatokkal járó munkáját, de kérem Önöket, hogy a körülményekhez képest vigyázzanak Magukra és munkatársaikra, hisz ha a jelen helyzetben sok ember élete függ az egészségügy frontvonalában dolgozóktól. Tisztelettel Museto

Holdsugar
#29178 Holdsugar hozzászólása: 2020.04.15. 07:57

Kedves Makara Doktor Úr!
Köszönjük a tájékoztatást és a tanácsokat!
A járvány miatt nem tudtam leadni a maradék 10 stem Ribavirinem. Fél napig böngésztem neten, hogy vajon hatásos-e a koronára. Most erre is megtudtam a választ.
Ön is vigyázzon magára!
Üdv,
Napsugár

klmaan
#29179 klmaan hozzászólása: 2020.04.15. 16:51

Kedves Makara doktor Úr!
Lehet, hogy bennünk van a híba, de nem jön elő semmi a honlapon a címre kattintva.
Megköszönjük, ha segít nekünk abban, hogy el tudjuk olvasni a cikket, mert nagyon izgat bennünket a tartalma.
Köszönjük előre is, és az odaadó munkájukat, amit végeznek a kórházban.
Tisztelettel: Klári-Klmáan

varoszoba
#29195 varoszoba hozzászólása: 2020.04.21. 11:47

A majbeteg.hu oldalon bal oldalt látható a “Tanácsok májbetegeknek a COVID-19 járvány kapcsán“.
Üdv: VSZ

EN-ek
#29200 EN-ek hozzászólása: 2020.04.21. 14:00

Hasznos kis írás vaLÓban, 1t is értek vele (hiszen yó mber vagyok) BÁR igazándiból nincs benne semmi új.

e-setleg még csak annyit fűznék Hozé, h akiknek módjában ÁLL csúcstechnikailag (nagyobb kutató laborok, gyóccgyárak, etc.) érdemes lenne górcső alá venni pl. a már +lévő hepa-c és HIV vírusok elleni szereket! (a lapos okom van FELtételezni – legalábbis elméletileg, h e-setleg yók lehetnek a Koronás Barátunk ellen IS…mármint azok a pici tüskések ellen;) (akár úgy ah vannak, v kisebb módosítással)

bizonyára NAGYOBB haszna lenne, mint a felesleges fontoskodás ÉS a állandó poltőke kovácsolás! ;)

EN-ek
#29166 EN-ek hozzászólása: 2020.04.09. 23:48

Már bocsi, h belep***zok a te saját jogú írásodba, DE ekkora marhaság láttán kénytelen vagyok… ;)

Te tudod mi az a BCG? Az 1 (kötelező) oltás, ami a TBC ellen véd. Amit ugyebár N vírus okoz, hanem 1 (pálcika alakú) baci! Ez 2 tök különböző dolog, kb. annyira hasonlítanak 1másra, mint monnyuk a kettes metró a HUSSvéti nyuszira! Ennyit azért már illene tudnod neked IS, ennyi év után… :P (Mellesleg 1 rohatt ellenálló kis gecidög, n lehet csak úgy sima kézmosással likvidálni, mint ezt a játékvírust!)

1úttal +ragadnám az alkalmat HA esetleg vmejik tojásfejű (EU) bürokrata KI akarná vezetni a kötelező oltások közül – amit olvasni lehet sokfelé mostanába – hogy eszébe ne jusson!! A klf. flu az 1 dolog, a tüdőbaj viszont N játék, hanem 1 TÉNYLEG könnyen HALÁLOS betegség lehet!! (és n csak a 100 éves élőhalottakra!) Pedig mki tuggya, h ÉN ált. ellenzem az oltásokat. legalábbis a feleslegesebbeket)
- – -
Yó a képed! KI van rajta? :)

museto
#29167 museto hozzászólása: 2020.04.10. 22:06

Naja, hát persze hogy igazad van, azt a BCG-t nem a is a megkoronázott vírus ellen találták ki, viszont az oltás megkapásával az immunrendszert egy olyan sokk érte, ami combosabbá tette a delikvenst minden későbbi fertőzés legyőzése érdekében. Persze nem mindenkinél elsőre, ezért van nekem is két forradás a karomon, mert az első adag nem “eredt” meg, de a második már kiváltotta a megfelelő immun reakciót. Ez a dolog viszont nem bizonyított, de kedves hallani a fülnek, talán ha ez az őrület lezajlik, és értő emberek minden szempontot megvizsgálnak, kiderül, hogy igaz-e vagy téves ez a teória. Azt ÉN-ek is tudják, ha figyelemmel kisérődik beírásaink követése, hogy kezelésünk egyik sarokpontja volt (a korábbi protokollok szerint) a fertőzött immun rendszerének feltunningolása, egyidőben a vírusölő méreg adagolásával. Szóval szerintem a kulcs akkor is és most is az immunrendszer állapota. Szerinted? Ja, a képen a szemüveg mögött ÉN vagyok, már gyógyultan.

EN-ek
#29168 EN-ek hozzászólása: 2020.04.10. 22:51

Szóval szerintem a kulcs akkor is és most is az immunrendszer állapota. Szerinted?

Sztem IS;) ÉN is uezt ugatom év10ek óta mfele, több (de ink kevesebb) sikerrel!

DE hidd már L nekem, ez 99% n ATTÓL az oltástól van, erre /pill SEMMI konkrét bizonyíték nincs. A tudományt épp az különbözteti + a pletykalapoktól, h igyexik TÉNYEKEN alapulni, mert csak úgy ér valamit! (ezért ijen dolgokban ÉN kicsit konzervatív vagyok, és pl. Vágó Pistával értek 1et, aki közismerten – és bizonyítottan(!) kissé “szkeptikus”)

Am + manapság már mki ABBA hisz amiben csak akar (sajnos) HA az neki jól esik, lelke rajta! Sokan mféle istenekben (tudod, “a vallás a nép ópiuma!”), UFFókban, összesküvés-elméletekben, sőt még a Lapos Földben IS, amit ugye 4 elefánt tart!! (hát n aranyos?:) ÉN + már csak jókat röhögök rajta. (Régen a “mi időnkben” azért ugye szted SE volt ennyi hüje??) ám a LEGnagyobb baj, h eza a sokk orbitális MARHASÁG ma már n marad + az idiótája fejében, hanem a netnek “köszönhetően” fénysebességgel terjed tova! :( – - -
Nem cikizésből mondtam a képet, télleg sokkal “rondábbnak” (öregesebbnek?) gondoltalak. ez + tök norm kép, BÁR kicsit mintHAHAsonlítana a Gyurcsányra… :D

museto
#29169 museto hozzászólása: 2020.04.10. 23:16

B…ki! Ne igyál annyit ilyen későn! Mit ki nem nézel belőlem!

EN-ek
#29170 EN-ek hozzászólása: 2020.04.11. 00:11

látod mégiscsak jobb lett volna, HA marad aza egér… ;) :P

benyoczki
#29160 benyoczki hozzászólása: 2020.04.08. 15:47

Kedves Museto!!! Régen írtam a csoportba , szerencsésen kiírtódott belőlem a vírus / Harvoni és ribavirin / segítségevel. Jól megkinzott ugyan mert slúlyos orbánc fertőzést kaptam a második hónap végére aminek a nyomát azóta is kezelnem kell. Ennek ellenére boldog vagyok hogy túl éltem, és akkor betoppan a korona vírus. Titkon én is abba bízok amit Te gondoltál hát legyen szerencsénk!!! Egy biztos félek tőle nem szeretnék szembenézni vele!!! Minden jót kívánok Mindenkinek!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close