Nem tudom mi tévő legyek

Téma címkék:
2021.01.25. 13:48

15 éves lány vagyok. Mindig is nagyon vékony voltam. Amikor elkezdtem serdülni 54kg lettem 160cm-el. Fogyni szerettem volna, viszont az futást, diétát sosem tudtam tartani. Egyik napról a másikra kitaláltam hogy nagyon keveset fogok enni. Minden reggelemet kávéval kezdtem, mert az elnyomja az éhségem. Napi 1x ettem, volt amikor csak este 8-kor. 1-2 hónap alatt 49kg-ra lefogytam. Majd amikor már kezdtem megelégedni magammal, màr egyáltalán nem volt étvágyam, 2 falat után úgy éreztem hogy tele vagyok és órákig hányingerem volt evés után. Ezért továbbra is nagyon keveset ettem. Mikor elkezdtem kicsit többet enni úgy láttam hogy híztam, viszont a mérleg mindig kevesebbet mutatott. Pár étkezés után meghánytattam magamat. A menstruációm folyamatosan kimarad, kesik. 47 kg vagyok még mindig nem érzem jól magamat a bőrömben, fogyni szeretnék..

EN-ek
#29536 EN-ek hozzászólása: 2021.02.02. 18:54

Bulizz mint álat – amíg tucc! Perce ne seggfejekkel… (HA unatKozsó, szójj:) “Rövid az Élet, setét a Sír…” bittos smered a mondást ;)

A sújodat szentem tartcsd ~45 körül. AZ . naddon baba a te (relative)törpe méretedhez! (HA 1ébként yól nézel KI.) DE 40 alá NE Menny – az már ÁRT a egésségnek!! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close