Megírnám a történetedet

Téma címkék:
2021.03.02. 08:08

Sziasztok, remélem, nem tilos itt keresnem interjú alnyt! A Nők Lapja Egészségben van egy 10 éve futó rovatom, melyben a legkülönfélébb gyógyulástörténeteket mesélek el. Most, a közelgő kullancs szezonra tekintettel, szeretném egy olyan ember történetét elmesélni, aki hosszú és kacifántos utat járt be, mire megszabadult a Lym-kórból. Ha valakinek volna kedve elmesélni, mi minden törtnét vele, kérem írjon az eva.hajnal@centralmediacsoport.hu -ra. Köszönöm előre is: Hajnal Éva

#29701 interface hozzászólása: 2021.07.19. 01:35

Mancimano, ibcsike64 – egyrészt egy újságíró arról ír, amiről akar, másrészt a Várószoba ma már másról se szól, csakis a hepatitiszről, ami nagy kár, mert nem is olyan régen sokkal több témában születtek történetek és hozzászólások. “Elhepásodott” az oldal.

EN-ek
#29708 EN-ek hozzászólása: 2021.07.22. 05:30

… meg amire utasíttyák :)

Neked (kedves Te) tök igazad VAN. mer’ ez egy MÁJASHURKA ódal! :D
1ébk ez má rég SEMMIRŐL se szól. úgy döglött a egész, ah van! (kicsiben – ahogy a zország nagyban) N is értem, h még 1általán MINEK van… (ti. kár a serverért ésa doménért, gondolom nem ingyé vannak)

Am KIvagy, és h h itt IS leskelőcc?? (éjnek éwaggyán) :P

#29700 Mancimano hozzászólása: 2021.07.18. 16:24

Vagy írj a hepatitis C-ről, ami egy potenciálisan halálos betegség, és mivel nincs tünete, ezért látens módon nagyon sok fertőzött lehet, akik nem tudják magukról, hogy azok, és terjesztik tovább a kórt. Szűrés nincs. A tetoválások, testékszerek elterjedésével exponenciálisan nő a fertőzöttek száma. De bárhol elkapható, akár egy rosszul elfertőtlenített orvosi eszköztől is. Sokan nem tudnak erről, de ha egyénileg kérnék a szűrést, akkor kevesebben kaptuk volna el ezt a betegséget. Szerintem a kullancsokkal nagyjából mindenki tisztában van, de a hepatitisek (A, B, C, D, E) egy fekete lyuk az emberek tudatában.

#29667 ibcsike64 hozzászólása: 2021.05.25. 11:33

Miert csak a kullancs szezonrol irnal?
Irj a hepatitis b irj hogy hol tart a legujjabb kutatas ebben a temaban.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close