Szorongás, pánik rohamok

Téma címkék:
2009.11.16. 17:43

Sziasztok!

Szivesen barangolok ezen a honlapon, mert sokféle betegséggel találkozom, és látom, hogy több ember is szenved különböző betegségekben, és itt valamikor az önmagam betegségével szembesülök, és tapasztalatokat is szerzek. Szeretnék egy pár sort írni a betegségemről. Aktív dolgozó vagyok oktatás területén, csak sajnos állandó szorongásaimmal küszködök, minden új helyzetekben félelmek és erős szorongásaim vannak, hiába szedek rá gyógyszereket, a betegségemre nem minden esetben jó. Próbálom magamban tudatosítani, hogy nem szorongok, de magától nem sikerül. Haragszok is önmagamra, hogy nem igaz, hogy nem tudok ettől a kellemetlen betegségtől megszabadulni. Adjatok tanácsot, ti az én helyzetemben hogyan cselekednétek? Vagy mit javasoltok, hogyan lehetne elérni azt, hogy ne görcsöljek?

#842 julika50 hozzászólása: 2012.02.03. 15:36

szia én tudokneked  javasolni   mert több embernek segitettem már töbek között   a lányomnak  ha érdekel    megirom imailben   üdv julika50

#841 cryply hozzászólása: 2009.11.28. 06:41

Kedves Rabbi!

Ajánlom neked ezt a linket és remélem nem fog gondot okozni, hogy angol a szöveg. Azoknak, akik nem beszélik az angol nyelvet pedig a google fordító programját mert azzal lehet érteni a lényeget. A jövő ezeké a fordító programoké és egyre jobbak!

http://www.lifewithoutlimbs.org/

#840 rabbi hozzászólása: 2009.11.26. 03:57

Igen Cryply!Csak Isten keppes csodakra.Ezert keresem azon halandoknak a tarsasagat,akikkel birt a Szentszellem,es az a bennuk kileljesedo szeretetben lathato,de ovakodom azoktol,akik azt allitjak,hogy”ok birnak a Szentszellemmel”.Hogyan iranyitna egy halando a “Szeretet Orokkevalojat”?Minden templom,vagy imahaz,netan otthon jo terepe a lelek gyogyitasasanak,ahol az ember hatalma helyett az Isten hatalmat hirdetik,-mely a szeretet hatalma-meg akkor is,ha az nincs gyogyito mise belyeggel ellatva.Talan a te otthonod is egy ilyen templomocska!

#839 cryply hozzászólása: 2009.11.25. 16:15

Kedves Rabbi!

Csak Isten képes csodákra! Azt hiszem  félremagyarázod ezt a karizmatikus dolgot. Szélsőséges esetet hoztál példának ami nem válik Pircsi javára. Hittel könnyebben legyőzheti a szorongását! Ez a hozzászólás erről szólt. Sok gyógyulásról is beszélnek akik résztvesznek ezeken a gyógyító miséken és az utána lévő imádkozáson. Viszont sok depressziós a hit segítségével hosszabb rövidebb ideig tünetmentes lett. Szerintem már ez is eredmény.

#838 rabbi hozzászólása: 2009.11.24. 22:45

Egy kedves baratom jo kereszteny baptista volt,amikor elment egy karizmatikus “gyogyito istentiszteletre”,Mivel gyermekkoraban a jarvanyos gyermekbenulastol megrokkant,mar 30 eve nem tudta hasznalni bal labat csak tamaszkent.Nagy varakozassal indult el az osszejovetelre.Az eloado,az ismert technika segitsegevel extazisba hozta a kozosseget.(A “Szentszellem kitoltotte rajuk lelket”.)Baratom,az extazis altal osszeszedte minden erejet,es 30 ev utan 3 lepest tett meg botja nelkul,majd elesett.Felvilagositottak,hogy ha jobban hitt volna a”Szentszellem csodajaban”meggyogyult volna egesszen.Alig varta,hogy ismet “gyogyitson a csodagyogyito”es ismet probat tegyen a gyogyulasra,mar teljes lenyevel bizva.Ismet megtett nehany lepest,es ismet elesett.Ma csuggedten beletorodott,hogy nincs eleg hite,es sosem fog meggyogyulni.Mar a baptista imahazba sem jar.Minek,hisz ott nem jart sosem bot nelkul,es kulonben is mit keres ott egy hitetlen,akit a”Szentszellem” sem volt keppes meggyogyitani….Kell a hit,mert elviselhetove teszi az eletet,de ha olyan dolgokban hiszunk,amely minduntalan csalasnak bizonyulnak,remenytelenebbekke valunk barkinel.

#837 cryply hozzászólása: 2009.11.24. 07:41

Kedves Pircsi!

Nem tudom hívő ember vagy-e? Egyszer megoldás a szorongást csökkentő gyógyszer rendszeres szedése. A másik megoldás a hit lehet! Bízni valakiben aki mindenek fölött áll. A karizmatikusoknak vannak gyógyító összejövetelei, próbálj meg ilyenre elmenni résztvenni ebben. Sokakat megerősített és még a szorongásaik is elmúltak. Ha én magam szorongok, túlzottan aggódok az imádságba szoktam “menekülni”. Nekem, megoldás.

Szeretettel: cryply

#836 rabbi hozzászólása: 2009.11.17. 15:37

A felborul biokemiai egyensulyt helyre kell allitani,hogy szervezetunk ne inditsa be az onpusztito mechanizmusokat,es esely kell adni a problema megoldasara a szervezetnek.A kulso beavatkozas csak tuzoltasnak felel meg,de azert meg ne egjen le a haz!

#835 rabbi hozzászólása: 2009.11.16. 18:06

Haragod jogos,csak inkabb haragudj ram-vagy szorongasaid gyokerere meginkabb-,mint onmagadra,es megszunnek szorongasaid.Az egy onmagat generalo folyamat,s igy leg rosszabb,ha onmagadra haragszol.Onmagad megvizsgalasara szukseges egy tobb dimenzios tukor,de a vizsgalatot vegzo Te igen elfogult veled szemben,es tulsagosan megszokta “szeploid”,hogy eszre vegye azt.Hatekony vizsgalo,egy kulso szakember lehet csupan,de hiaba varsz egy jo szakembertol tanacsokat problemaidra.Ok rendszerint”csupan”elvezetnek a megoldashoz,hogy Te vegezhetsd a megoldast.Sok sikert kivanok a vizsgalodo keresesehez,es szorongasaiddal valo kuzdelmedhez!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close