Netnograf kérése Hepa Klubnak!

Téma címkék:
2014.10.10. 10:37

Kedves Érintettek!

Ezúton szeretném megkérni azokat, akik még nem vettek részt a World Hepatitis Allinace nemzetközi kutatásában, hogy szánjanak pár percet egy kérdőív kitöltésére.

A felmérés a betegek társadalmi, szociális helyzetét méri fel valamint az általános tudást a betegség területen. Az itt összegyűlt eredményekkel kívánják a civileket támogatni abban, hogy a döntéshozókat arra serkentsék, hogy a betegeknek jobb helyzetet teremtsenek.

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva tudjátok elérni (vagy másoljátok be a böngésző sávba).
http://bit.ly/1Cu3SfQ

Segítségeteket előre is köszönöm!

Netnograf

#19283 netnograf hozzászólása: 2014.10.10. 21:33

Kedves Bolondos60!

A kérdőív kialakításában én személy szerint nem vettem részt, egy kedves ismerősöm hívta fel rá a figyelmet, mert tudja, hogy a nem túl közeli rokonságban van érintett. (Én szoktam itt helyette olvasgatni és láttam, milyen aktívak vagytok, gondoltam megosztom, hogy minél pontosabb képet kaphasson a világ a hazai érintettekről.)
Klári-Klmáan-nal tökéletesen egyetértek, nincs olyan kérdőív, amelyben a válaszlehetőségek minden élethelyzetet lefednek.
Remélem a laborleleteid birtokában a gyógyult opciót választhatod! :)

klmaan
#19282 klmaan hozzászólása: 2014.10.10. 13:31

Kedves Bolondos!
Nyugodtan írjad be ami a Te “valóságodnak” legjobban megfelel, közeláll. Tökéletes, több ezer ember élethelyzetéhez minden kérdésben igazodó kérdőív nincs, meg nem is lehet csinálni. Nyugi! Minél többen töltjük ki, annál használhatóbb lesz az eredmény! Valóban hiányosak a válaszlehetőségek.
Jó munkát, ha még vissza tudsz térni a válaszokhoz!
Üdv szeretettel. Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

bolondos60
#19281 bolondos60 hozzászólása: 2014.10.10. 12:28

Tisztel Netnograf!
Szívesen tölteném ezt a kérdőívet, de elakadtam. Még azt sem tudom megmondani, hogy gyógyult vagyok vagy sem. Tegnap vették le a vért a kezelés vége utáni 180. nap eredményéhez. Sok olyan kérdés van, amit kezelés alattiak tudnak megválaszolni és nem azok, akik már befejezték. Az én fertőzöttségem véradásnál derült ki, erre sem tudtam mit válaszoljak. Megváltozott-e a C miatt a viselkedésem? Erre sem tudtam válaszolni, mert olyan válasz lehetőség nincs, amit csináltam /ittam, mint a gödény/ stb.
Kérem, segítsen.
Üdv: bolondos60

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close